Любители на кучета - 107

• 25 450
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Ох,успявам да ви изчета..но за писане все не остава време..Страхотни кучовци,палави,игриви,пухени,разкошни!! Надявам се Швепса много скоро да се оправи. Приятелчето на Мокка е разкошен-дълги години да ви радват! Иланг,Саското е само за театъра-какъв страдалец,ще го изям!! Наш Арес беше така,когато не го пускахме на площадката,а подминавахме-рев все едно го колим Joy
Страхотни са всички Heart
Аз приспах моите и мисля да се отдам на заслужена почивка с кафе,че още ми стои студено на масата в хола Laughing

# 91
Уникална снимка!Пу-пу!

# 92
  • Bарна, морето, сините вълни
Пази си бебчето. Heart

# 93
  • Sofia
Поздрави и от един пораснал Чоки!
Много отдавна не съм писала тук.
Кученцата са прекрасни...

Мислила съм и аз за второ, но се чудя какво ще е подходящо като възраст и пол?

# 94
Един полегнал Арчи:

Не обръщайте внимание на изгризаното ми бюро.Smile

# 95
  • sofia
Е, що си му изгризала бюрото?!?
Много е слааядъъък Арчи!!!

# 96
  • тук-там
Ох, Шошко днес беше кошмарен. През цялата разходка се дърпа, мрънка и рева. Види куче - реве, види коте - реве, накарам го да седне- реве, да ме погледне - върти главата и реве.
По принцип си е инат и не ще да слуша навън, но днес това мрънкане не престана.
https://www.youtube.com/watch?v=UfMMe2NlYgE
На клипа се чува, но това е към края на разходката, в началото беше ужасно. Пубертет ли е, толкова нетърпеливост и мрънкане като 2-3 годишно дете е...

Иланг, моята препоръка е да казваш много въодушевено браво след като ипълни командата, както и дадаваш наградка. Одобрението е мега важно във възпитанието, стимулът също. Шошко е много послушен всъшност. Може да е бил притеснен от нещо.

# 97
  • под тепетата
Днес на плажа се нагледах на хубави кучовци - акита, чихита, кокерче, померанче, лабрадорка, дакелче,  чехословашки вълчак и едно, което приличаше на алабай.
 ТуиГ, търсих ви с поглед и дълго се надявах, че ще ви видя пак...Шапка ви свалям за посещението при кучовците. Стопанката на бащата на Ози активно се включва в акции в един от приютите.
Шошко мамин, шти изям ушаците!
На Чоки окраската е като на Лео, но той е по-рошав.

# 98
  • София
Момичета, страхотни са новите попълнения! Да са живи и здрави дълги години и вярна служба им пожелаваме!
Няма да плащам данък сега, защото нямам снимки, нови и различни - все си е същият мързел и поспаланко нашия Чарли, а само да кажа:

в Лидл (Перник) видях да продават охлаждащи подложки за кучета! (за който би имал интерес и цената мисля, че беше 20лв!)

При гостуването ни в Ямбол града, подложката беше най-използваното място за спане и лежане от Чарли. Голяма жега беше... едвам издържахме. А снимка, обещавам, след като бъде изкъпан Smiley

# 99
Ето ги моите сладури. Ние отскоро се грижим за тях.

# 100
  • Bарна, морето, сините вълни
Душички. Как се казват?

Цвети, не бих забелязала, че бюрото е изгризано. Вкъщи са оглозгани столовете и масата от бебешки му период и хич не ми правят впечатление такива работи. Grinning

# 101
Това са Роки и  Бони. Благодаря! Много са мили. На 5 месеца са. Още са бебета. Обичаме ги всички у дома.

Душички. Как се казват?

Цвети, не бих забелязала, че бюрото е изгризано. Вкъщи са оглозгани столовете и масата от бебешки му период и хич не ми правят впечатление такива работи. Grinning

# 102
в Лидл (Перник) видях да продават охлаждащи подложки за кучета! (за който би имал интерес и цената мисля, че беше 20лв!)

При гостуването ни в Ямбол града, подложката беше най-използваното място за спане и лежане от Чарли. Голяма жега беше... едвам издържахме. А снимка, обещавам, след като бъде изкъпан Smiley
Аз се канех да поръчвам подложка, благодаря за информацията. Пропуснала съм, че има в Лидл. Сега видях че са на брошура, дано са останали. Тук наистина е голяма жега. Stuck Out Tongue Winking Eye
 Нямам нови кучешки снимки, освен на това зверче, но не е тематична
Скрит текст:

Преди около два месеца се появи в двора, беше една шепичка.
Още не могат да се спогодят с моите лудетини. Голямата го гони като империалист, а то мрази малката, тя пък не му обръща внимание... По принцип са разделени с оградка, когато сме на двора - всеки си знае територията. Слизам, проверявам къде е котето.. и така.
Обаче се случва да се засекат и вчера Кая се сдоби с драскотина на муцунката.
Започвам да мисля, че няма да се разберат никога. Confused

# 103
  • Пловдив
Добро утро от Саске и мен. Пием кафе на двора и не се слушаме. Пусна ли го веднага се е заврял в шубраците. Дадох му гранулите - той се отърка в тях и ги разпиля.

Вижте как се изпълнява команда Остави

# 104
Много са слади, ksati! Добре дошли!

Вчера взех на Арчи  Taste of the Wild, но нещо не му допада... по принцип яде всичко. Хапва от нея, но не с ентусиазъм. Предполагам е заради жегите, само сутрин яде и после късно вечер. Дано се спогодят. Ако не, взимам Хилс.

Общи условия

Активация на акаунт