Любители на кучета - 107

• 25 468
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Ето това ѝ е любимо. Ако успее да се докопа до джапанка на някой от нас, който е излязъл. Само си я гушка в леглото и спи с нея, без да я гризе. Замислям се да ѝ взема една моя или на мъжа ми джапанка, и да ѝ я оставя в седмицата, когато ще сме на море без нея. Ще я оставим на родителите ми, и ми е притеснено че ще ѝ е мъчно.

# 166
Ох,Неликаа.. Колко е красиваа. Адски нежна и милаа Heart Eyes Имате късмет с джапанките Joy Иначе,аз бях оставила на Арес моята тениска,когато влязох да раждам. ММ каза,че постоянно е размятал навсякъде с него,даже на разходката като са излизали е искал да я взима..милия ми,мнооого хубаво ми стана. Heart

# 167
Ох,Неликаа.. Колко е красиваа. Адски нежна и милаа Heart Eyes Имате късмет с джапанките Joy Иначе,аз бях оставила на Арес моята тениска,когато влязох да раждам. ММ каза,че постоянно е размятал навсякъде с него,даже на разходката като са излизали е искал да я взима..милия ми,мнооого хубаво ми стана. Heart
Благодаря! И на живо е много мила с всички. Това ще е първо оставяне, и вероятно ще се чувства изоставена. Хубавото е, че ще прекараме заедно с тях в къщата три дни, преди ние да заминем. Ще оставя нашите да я хранят и да се грижат за нея колкото може повече, за да свикне.

# 168
И нашият никога не е бил сам. И сега ни се налагаше на 22 да заминем за 1 вечер и да го оставим на сестра ми,че нямаше къде да го вземем. На чеверме сме на Голям Беглик и ММ ми се нави да си наемем вила отделно,за да може и той да бъде с нас...Че някак си ми е гузно. Чеверме,язовир,хлад,кокали,пръчки..а моето момче в Пловдив на жегата Joy И така на 22 ще идва с наас Heart Eyes

# 169
Това е страхотно. Желая приятно, весело изкарване! Кучето щеэе много щастливо.
И нашият никога не е бил сам. И сега ни се налагаше на 22 да заминем за 1 вечер и да го оставим на сестра ми,че нямаше къде да го вземем. На чеверме сме на Голям Беглик и ММ ми се нави да си наемем вила отделно,за да може и той да бъде с нас...Че някак си ми е гузно. Чеверме,язовир,хлад,кокали,пръчки..а моето момче в Пловдив на жегата Joy И така на 22 ще идва с наас Heart Eyes

# 170
Привет на новото попълнение-много сладко бебоче.
   Аз се прибрах,но не съм стигнала до вкъщи да си видя Айричката.Вчера е направила куп бели-щерката я оставила за половин час на втория етаж сама-едно съдрано перде,напикано легло и скъсан комарник на прозореца.Калпазанка!

# 171
  • София
Да си платя данъка, както обещах 😀 Умора голяма след баня... но пък разпухнат и мекичък, само за мачкане 🥰🥰🥰

# 172
  • София
Здравейте, знам за туристическия подфорум, но там темите за пътуване с куче не са много актуални.
Бихте ли ми препоръчали хотел/вила/апартамент, изобщо някое приятно място на море, където можем да отидем с куче? Кучето обаче е далече от декоративно, 32 кила радост е Simple Smile

# 173
Привет!

Връщам се с Арчи от ветеринаря. От няколко дни забелязахме, че има пъпки по крачетата и отстрани на гръбчето. Стафилококова инфекция. Изписаха антибиотик и крем за мазане. Как пък я е хванал, не знам... иначе е жизнен, играе.. дано не се окажат упорити.

# 174
  • Бургас
iveto_11
Виж тази група. Има предложения, колкото искаш.
https://www.facebook.com/groups/hotelivkoitopuskatdomashnilubimci/

На юг от Бургас мога да ти препоръчам две места:
https://www.booking.com/hotel/bg/nikolovi-chernomorets.bg.html

И това:
http://goldendunes.bg/?fbclid=IwAR2Xao_RAgfSMf_oi9nRcdl8Bibiv7Q5 … m_5L6yx51wdsOowMo

В последното не съм била, но много ми допадна описанието, а и плажът е малко див и няма да има проблем с кучето.

# 175
Днешната разходка и игра

# 176
  • UK
Здравейте, знам за туристическия подфорум, но там темите за пътуване с куче не са много актуални.
Бихте ли ми препоръчали хотел/вила/апартамент, изобщо някое приятно място на море, където можем да отидем с куче? Кучето обаче е далече от декоративно, 32 кила радост е Simple Smile

Вила Максим в Синеморец доколкото помня позволяваха кучета (не съм 100% сигурна). Аз не бях с куче, но имаше други кучета там, голям двор и домакините са любезни (или поне бяха, тази година не съм ходила)

# 177
Цветии,бързо оздравяване на Арчии! Hug

# 178
  • Bарна, морето, сините вълни
Цвети, бързо да оздравява Арчи! ❤️

Мама Марти, направо му завидях на Арес с това чеверменце, дето го чака. Stuck Out Tongue Winking Eye А между другото много добра идея с тениската, ковто си му оставила като раждаш. На нас не ни дойде на акъла и много беше тъжал, но живот и здраве за второ дете ще го имам в предвид.

Галски, тая пуФкава животинка е само за гушкане, страхоооотен! Heart Eyes

И малките калпазани на ksati са прекрасни! И на Нелика момиченцето.
Абе, нашите кученца са най-най! ❤️ ❤️ ❤️

# 179
  • Варна
Целувка за Арчи.

Общи условия

Активация на акаунт