Лаковe за нокти - 142

• 34 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Агент, този  Spare Me A French Quarter? не е лош

Или нещо такова

Много се радвам и на крещящо неоновите, но специално розовите не ги въвприемам върху ръцете си виж, ако е нещо оранжавикаво такова с кеф си го слагам

# 31
Джаста, чудесно Heart Eyes Златисти ваденки ли са това (много приличат на печати)? Blush

# 32
Честит рожден ден на Ивчето!
Аууу, Джаста, страхотни 😍!
Аз сътворих един ужасТ:

Нали и аз да пробвам, да не остана без балончета... Обаче този Перфект много ми хареса,номер 180.

# 33
Момичета, благодаря ви! Hug

Долче, да, златисти ваденки са. Все се чудех къде да им намеря приложение така, че да не се губят и на тоя модел паснаха чудесно. На живо са още по изявени и стоят много добре.

Фифи, интересно се е получило.
Пробвала си пяна ефекта виждам.
Голяма играчка е. Не уцелиш ли момента за пяната и ефекта не става какъвто трябва. По 100 пъти трия докато го нацеля. Grinning

# 34
Джаста, много ми допадат творенията ти.

# 35
  • София
Джаста, много ми допадат творенията ти.
+1

# 36
Ивче, да си честита. Много здраве и щастие от мен 🥂🌷
Сещате ли се за подобен лак из дрогериите, че ми останаха очите..

# 37
Джаста, и кога точно е моментът за пяната? Grinning Да се не мъча излишно, издай ноу хау! Stuck Out Tongue Winking Eye
Фифи, разкошен е този Перфект, аз така и не можах да хвана добре на снимки частиците в него! Heart Всъщност, не съм сигурна дали имам номер 180 или 181- но те са много близки, единият сивее Blush

# 38
Бенчита, страхотни са тези лакове, и аз въздишам по тях Simple Smile
Golden Rose имат една серия Jolly Jewels, която малко ги наподобява, все още се намират тук-там.

# 39
Ами Долче, кога, я? Значи, не трябва да е веднага след като сложиш лака, защото е много пресен и ефекта се разтича, ако изчакаш пък леко да дръпне, тогава ефекта става тука има, тука няма. Joy
Горе долу трябва да е по времето, когато лака е току що сложен, но след около 5 секунди след това. Joy Без майтап, аз се смея, но баш така си е. И правиш всеки нокът поотделно, не лакираш всички и тогава да действаш с пяната, а нокът по нокът.

# 40
Джаста, благодаря Hug

# 41
  • Измир
Ивчето, да си жива и здрава!

Нова тема, а аз няма какво да покажа 😔.
Поне ми остана да се наслаждавам на вашите красоти. Трябва още 2 дена да изкарам на 8 в 1.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 00:13 от olgarita

# 42
Джаста, скри ми шапката с този маникюр!
Бенчита, много нежно, основата бяла ли е?
Ужасен коректор имам, само ме поправя;)

# 43
Тути, не знам, май самия лак е такъв, но не изключвам да има и бяла основа, за да стане по наситено.
Много красив цвят наистина 😎

# 44
Ивче, бъди жива и здрава, с много късмет и настроение!!!

Общи условия

Активация на акаунт