Лаковe за нокти - 142

• 34 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
fifito80 кой номер е Perfect-a? Blush
Номерът е 115

bl00dflowerz, да печат е декорацията, кради 😃

Долче, много як този пясък ❤️

# 691
Фифи, Бенчита, много е готин този пясък, но ще трябва да му се радвам във вариант "нокти-копченца" Grinning Счупих нокът на средния пръст и директно отрязах с нокторезачката Stuck Out Tongue Winking Eye Единственото хубаво е, че сега онзи счупен брутално и по-къс нокът на кутрето вече не е по-къс от останалите Blush По-късно ще покажа и снимков материал Laughing
Не знам дали да обвинявам за счупването и новата ми база на Виктория- някаква silk се води...при нанасяне стои нещо средно между база и олио докато засъхне, а и си чувствах ноктите някак по-огъващи се. С активния заздравител на Перфект+ 3-4 пласта лак ноктите ми са бетон. А сега с 5 пласта от старото лакиране+ 2 пласта от пясъка пак се огъваха... Thinking

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 12:45 от dolce miele

# 692
Честно казано и аз имам проблем с подгъването на нокти, когато станат много дълги. Особено зимата, ако е много студено.

Осмичке, тази комбинация е страхотна с бялото и Ейвън-а. Heart Ще Ви направя за последно да изпратя лятото.

Долче, имам същия пясък и наживо знам колко още по-красив лак е Heart

# 693
Фифи, Бенчита, много е готин този пясък, но ще трябва да му се радвам във вариант "нокти-копченца" Grinning Счупих нокът на средния пръст и директно отрязах с нокторезачката Stuck Out Tongue Winking Eye Единственото хубаво е, че сега онзи счупен брутално и по-къс нокът на кутрето вече не е по-къс от останалите Blush По-късно ще покажа и снимков материал Laughing
Не знам дали да обвинявам за счупването и новата ми база на Виктория- някаква silk се води...при нанасяне стои нещо средно между база и олио докато засъхне, а и си чувствах ноктите някак по-огъващи се. С активния заздравител на Перфект+ 4-5 пласта лак ноктите ми са бетон. А сега с 5 пласта от старото лакиране+ 2 пласта от пясъка пак се огъваха... Thinking
Да не се огъват от тежестта? Stuck Out Tongue Closed Eyes Шегувам се, но ви се чудя на броя пластове, които слагате понякога. Аз винаги съм с два и топа. Ако уцеля някой непокривен лак и му трябват три пласта чак се дразня Simple Smile

# 694
Осмичка, Joy Обикновено съм с база, 2-3 пласта лак и топ. Тези двата пласта пясък ги мацнах, за да изкарам още малко лакирана Grinning Иначе аз рядко слагам чак толкова пластове.
Арабеск, да, така е- но по-добре от това не мога да го хвана на снимки това пясъче Heart

# 695
По повод огънатите нокти ще ви кажа как се справях аз със ситуацията преди време, когато обичах дълги нокти, а те се огъваха след определена дължина. Та, изчиствах стария лак и задължително влизах да се къпя. Излузайки от банята първото нещо, което правех беше да си сложа база. Веднага щом тя изсъхнеше започвах лакирането - 2 или 3 пласта лак и поне 2 пласта топ лак. Правех го веднага след баня, защото колкото и да са ми били дълги ноктите от топлата вода те не стоят огънати, изправени са си, както трябва да бъдат и като им сложа толкова много лак те се бетонираха и си стояха прави, хахах, дано ме разбрахте 😉
Долче, страхотен пясък!
И на мен ми се носи бял маникюр, днес точно така мосля да се лакирам. Краченцата са готови, по-късно и ръчичките 💅💅💅

# 696
Едно бързо омбре Simple Smile

# 697
  • Варна
Да се похваля с новите си лакове Blush и мисля да се запра Grinning
И да покажа пясъчен топ на есънс на 2 слоя, върху един перфект, който се превърна в това (1 слой без топ лак)

# 698
Блъдче, чудно омбре. Точно в такава цветова гама ми е любимо.

Тина, много хубави лакове. Честити да са ти и със здраве и кеф да си ги ползваш.
Ауу, този пасъчен топ на Есенс направо като захарен, много як.

Аз по неволя съм с нова форма - заострена. На лявата ръка, на средния пръст нокътя започна да се разслоява и се сцепи и трябваше да спасявам положението. Та пилих, оформях и мисля, че засега успях. По късно ще лакирам и показвам. Grinning

# 699
  • Варна
Мерси, Джаста! Наистина е готин, но с по-плътен лак за основа стои по-добре. А Еси-то направо свети, толкова яко отразява светлината, не очаквах да се харесам толкова с брокатен лак, и то на всички пръсти.

# 700
Катерина, да, това е вариант. Аз обаче се къпя почти със студена вода, та ми се получава след по-дълъг душ. Дори слагах бързосъхнещ топ под ноктите Joy
Тина, честити придобивки, много са хубави! Heart Eyes Много ме заинтригува зеленикавия лак с по-тъмните частични  (поне така го виждам на втората снимка, май в шишенце не е сниман?). На този топ на Есенс съм му хвърлила око от известно време- спира ме само това, че не съм пускала поръчка онлайн Grinning
Блъд, чудесно Heart И на мен са ми любими омбрета в такива изчистени цветове (поне колкото и по-ярките) Simple Smile
Джаста, от дефект в ефект- нали знаеш Wink Поне си заострена, а не до дъно Hug

# 701
# 702
Момичета, красиви сте както винаги ♥ И аз да не остана по - назад Stuck Out Tongue Макар и къси ноктетата ми бяха с доста добра форма за мен Stuck Out Tongue Обаче снощи реших вместо дръжката да хвана плъзгащата се врата на гардероба и ми отплесна ръката....Та, три броя паднаха в неравностойното дърпане Grinning Пилих по никое време съвсем до живец, че и кръвен данък дадох при пилене, толкова се ядосах Grinning Но все пак се направих есенно Stuck Out Tongue

# 703
Маме, много си свежа, морска, лятна. Heart Eyes

Георгиева, при теб е дошла есента - ярка, топла, златна. Heart Eyes

Долче, баш тъй се опитах да направя, да превърна дефекта в ефект. Мисля, че поне спасих малко маникюра и част от дължината му. Grinning

И аз май съм есенно-златна. Що така този път нещо не мога да се възприема заострена. Хем късички, хем заострени, може би свикнах с дълги и квадратни и сега изведнъж друга форма, май ми трябва малко време да и свикна.
Та, ето ме:

Скрит текст:

На живо декорацията е доста ефектна заради броката и камъчетата, които отразяват светлината. Grinning

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 14:26 от Джаста Праста

# 704
Аз все още не пускам лятото , поне следващите 1 - 2 седмици няма да го пусна 😂😂😂И без това после само студ ни чака

Общи условия

Активация на акаунт