През всичко ще минем - накрая- НОЕМВРИ ще стигнем финала!!!

• 17 096
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
    Деничка, ако бебето не реши да излезе по-рано от терминът ти - никого няма да изпревариш  Peace! Моят термин по календар беше 28.12, а по видеозон беше 15.12, да ама родих на 03.01.! Нищо сигурно няма освен, че бебчето ти расте по-едричко и ще си имаш шишко  Mr. Green! Моят се роди 3800гр.!
   Цвети, ако на Ран от маста са му се запушвали поричките, то е защото е роден в по-топло време! Да го беше видяла моичкия януарец дали се е обривал или са му се запушвали порите  Mr. Green! При 18-19 градуса в стаята  Mr. Green! А за смесването с аспирин - никога не съм го чувала, но знам, че аспиринът е много вреден за бебетата и малките деца, а дори да не се пие директно пак се абсорбира от кожата!
   Иначе за матрачетата видях едни с кокос в сайта на Щъркел  http://www.shtarkel.com за 73 лв., като за нашето легло, а и на Стамболийски има един магазин за матраци и мисля и там да проверя как са цените, че 140 лв. ми се виждат много!
   А бе, Марийче, к'ъв е тоя "докторски" сайт  Mr. Green! Май нещо е за лечение на душата  Peace!

# 166
benigted, ти направо "уби всичко детско в мен" #2gunfire...аз тъкмо се зарадвах, че по - рано ще се роди бебо и няма дълго време да ми тежи  kyllmg, а ти...майтапя се, разбира се...ами как няма да е шишко като и двамата с татко му сме се родили по 3.800кг  261uu Embarassed

# 167
е, има и други случаи- сестра ми се е родила 3200, мъжа й 3100, а бебката беше 4050 гр Simple Smile не мисля, че по колко са се родили родителите има чак такова значение

benigted, нашата кошара ако не се лъжа е 60 на 120 - т.е. кокосчето струва 63 лв.- това вече е  добре- че 140 лв и на мен ми се виждат множко, като се има впредвид, че мислех да отделя около 40..

# 168
днес изпрах една камара дре6ки на бебката....мале колко много не6та сме накупили за 3 седмици.За една детска градина имам  hahaha
Прах ги на ръка.....хммм пране е силна дума,тъй като са нови само ги накиснах в прах и дезинфектант на Chicco и после ги метнах в пералнята за изплакване и центрофуга с омекотител пак на Chicco.Тука кофтито е 4е няма спецялни прахове за бебетата,та затова си длъжен да дава6 една камара пари за тея дизенфиктанти,които се прибавят към нормалния прах  #Cussing out

От утре запо4ва здравото гладене и 6те приготвям багажа за болницата,4е доки дори ми се скара 4е о6те се мотая  #Crazy
На мен ми се струва о6те толкова дале4но раждането 4е хабер си нямам да ходя в болница,ама тука като влезне6 в 7 месец и ве4е си полуродил  hahaha

Сега отивам да приготвя ве4еря,4е мъжо след малко си идва....не знам как е при вас ама моя апетит хи4 го няма.Ям по задължение за да е добре на бебка,ама ина4е тоя прословут глад на бременна о6те не ме е сполетял и дано и да не се появява,4е и без него съм плус 7 кг ве4е  Embarassed

цунки на вси4ки и лека ве4ер
   bouquet  bouquet

# 169
benigted, ти направо "уби всичко детско в мен" #2gunfire...аз тъкмо се зарадвах, че по - рано ще се роди бебо и няма дълго време да ми тежи  kyllmg, а ти...майтапя се, разбира се...ами как няма да е шишко като и двамата с татко му сме се родили по 3.800кг  261uu Embarassed
  Деничка, и аз като видях термин на видиозона 15.12 много се зарадвах, най-вече щото исках да е Стрелец, ама не би  ooooh!! Кеф си му беше на детето в корема  Mr. Green!
   Май точно когато си правим сметки, че по-рано ще се роди, то точно тогава закъснява - напук на мама  Mr. Green!
  Иначе и аз като Цвети не виждам да има връзка с това колко са били родителите! Моят мъж се е родил 2700, доносен в 9 месец! Според мен зависи от пъпната връв и плацентата! Ако са хубави и богато кръвоснабдени, значи бебето ще се храни добре  Peace! Така си мисля аз, де  Mr. Green!
   Бимба, завиждам ти! А мен такъв глад ме гони че  ooooh!! Не че е глад, ама все трябва да имам нещо в устата и най-често ми се яде шоколад  Sick! Ела да ми видиш четирибуквието  Embarassed - + 7 см.  #Cussing out! Незнам как ще го топя после  Tired!

# 170
опасни сте ейййй-докъто ви изчета и ми секва мерака да пиша Mr. Green
Иве-радвам се че малката сладурка е добре-ела утре на училището да се видим Hug

за матрачето-да дам прясно инфо-купихме го в неделя-такова кокосово(как мразя кокос Crazy) и е 75лв с размери 70 на 130
някой ме питаше за мебелите Джен-да ви кажа-доста съм доволна от качеството на изработка-леглото което взехме излиза 180 лв(така се оказа щото първо се бяха объркали че го има с чекмедже отдолу и е 240-после излезе че този модел не се прави с чекмедже)-бяло е с розов кант само горе който има и на скрина(той е отделно и е 220 лв с 3 чекмеджета и  плот отгоре)-направи ми впечатление обаче обработката на дървото-страхотно гладко отвсякъде-точно като тези скъпите легла дет ги има в премаман и са по 400-500 лв-ще помоля мъжа ми да го сглобим до края на седмицата и ще го снимам да го видитес колелца е,с 3 степен за матрака и ссъ сваляща се предна решетка-само дет се оказа че е без чекмедже отдолу ама се замислих,че докъдо бебка спи на горните нива-отдолу си е доста място за багаж-само мисля вариант за нещо като драперия,която да скрива натурията дет ще сътворя Mr. Green и да може да се слага като обиколник ама на самия дюшек и да е до долу-оффф май не го обясних добре ooooh!(абе като на покривалата за легла newsm78)
целувки на всички по сладките тумбачета Hug-чакам с нетърпение утре училището да си поклюкарим дружно Party

# 171
  • София
Леле момичета не мога да ви изчета. Аз от днес пак съм на работа и ми е супер неконфортно, но няма начин. Отпуската ми за раждане е чааааак 10 октомври Sick
Като гледам с какви темпове се пише скоро Цвети ще отваря нова тема.
Тука вече се обсъждат слингове. Признавам, че нямах представа какво е това нещо, но сега като гледам май е доста удобно newsm78
Ивиче  прочетох за Марена. Ужас #Cussing outРадвам се, че вече всичко се е разминало.

djein, честит празник!Много споделени моменти и любов, която да не ви изоставя! 1dating

Клюки утре няма да идвам на лекцията, но в четвъртък съм там, защото ме интересува темата за контракциите, че си ги имам от 4-я месец, така че днес предупредих шефката, че в четвъртък ще закъснея. Тогава ми пазете място.

Някой беше писал за килограмите. Е и моите никак не са малко +12, въпреки че не бих казала че ям повече, но какво да се прави ще му мислим после - повече движение, малко фитнес, много секс Laughing (не помня какво беше това нещо нали не ми даваха доскоро, а пък вече моят го е страх да ме пипне с този корем Mr. Green, така че мисля здраво да наваксвам след това и ще топя калории).

Ох май исках още нещо да пиша, но забравих какво Thinking

# 172
djein, честит празник !
Iviche , надявам се , че Марена е вече повече от добре Hug
karil mercy за поздрава Simple Smile

И аз мисля да си ушия слинг,от тези с халките,само плат не мога да си харесам , че хасетата обикновенно са с едно лице. Иначе се пробвах с едно парче плат, отговарящо на изискванията Wink и ми се стори доста удобно. А и на кръщенето , като подържах бебока / 6, 500 кг. / 10-тина минути и вече съм твърдо за слинга Grinning
Аз съм си харесала една кошарка, към която ще си купя допълнително второ ниво, на което си има нещо като матраче. Продавачката каза , че в началото и то вършело работа?!
Утре съм на преглед/ евентуално/ и после ще се похваля с мерките на госпожицата Grinning
дано не е напълно вярно това с килограмите на родителите, че аз съм била 4, 600 , а таткото 4, 300 Mr. Green
...но пък както дойде Sunglasses, живи и здрави само!

# 173
  • София
Момичета помагайте...

кумовете ни се женят, и сме решили да им съберем парички, и да им купим люлеещ стол, но идея нямам от къде.

Ако някой е виждал такова чудо по магазините, да помага..
Търсим такъв луксозен, от масивно дърво, а не ратанов...

Лошото е че София е голяма, а мен не ми се обикаля с корема по магазините, та всяко инфо ще ми е полезно.

# 174
  Лабиринт в Люлин, Пластика на Раковска \скъпичко е\, Деница - Младост..Позвъни преди това, вместо да се разкарваш!!! успех Фъстъчка!

# 175
Djein, честита годишнина с пожелание за семейно щастие и пълна къща  Hug

Карил, хубав поздрав  Hug

# 176
Здравейте момичета!
Чета форума от доста време и бих искала да помоля да ме включите във вашия ноемврииски списък.
Аз съм от София, на 27 години, първо бебче - момиченце, живот и здраве мисля да раждам в Шейново при доктор Велев.

# 177
Аз също започнах с покупките за бебка.  Simple Smile
За момента съм купила почти всичко от списъка по отношение на дрешките.Купих и две хавлиики от Премаман,това ми е любимия бебешки магазин и май все от там купувам.Другият ми любим магазин е Fox Baby в мола на Стамболийски...има невероятно красиви неща в новата им колекция.
По отношение на количката съм се спряла на Quinny Buzz  но смятам да я купим след като се роди бебка.
Аз също искам дървена кошарка,но май ще я правим по поръчка заедно със шкаф за повиване.
Иначе вече приключихме с ремонтите в къщи и съм сложила новите перденца на цветчета,които купихме от Домко специално за беба, а миналата седмица купихме от там и детско килимче на същите цветя и в същите разцветки.Много съм доволна  Simple Smile стаята стана много слънчева и вече нямам търпение  и моето малко слънице да я огрее.
И аз посещавам лекциите на 9 месеца, но ходя още от 5 месец и темите вече доста се повтарят, та напоследък не съм ходила.Но Другата седмица мисля да ходя, така че ако нямате против ще се присъединя към вашата групичка.
Това е от мен за сега.
Приятна вечер на вас и на бебоците  Simple Smile

# 178
  • София - Дианабад
Djein, честита годишнина! Да си се обичкате и гледкате с любов дъъъъъълги години!? Бъдете щастливи!
Добре дошли на новите мами! Леко бременеене и сладки бебчета наесен!
Ивиче, надявам се Марена вече да е добре! Предай й много целувки и пожелание да няма такива инциденти!
Аз утре мисля да отида на лекцията на "9 месеца", после ще се "изпарявам" към очните. И новите мами /тези от София - lightblue... - и аз ходя някъде откъм 5-и месец, но не съм посещавала всички лекции, пък и някои пак бих ги чула/ са добре дошли.
Лека нощ на "късните" мами и  бебочета!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2006, 19:04 от goris

# 179
Оххх че съм завеяна  Embarassed
Забравила съм да напиша, че терминът ми е за 13 ноември.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт