През всичко ще минем - накрая- НОЕМВРИ ще стигнем финала!!!

• 17 097
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
lightblue, точно както ги описваш болките в таза, и аз си ги имам.
Просто бебчо си тежи там вече и каквото и да правим, тазът се разширява и измества.
Затова било хубаво (сега не можем много да направим, освен упражненията за облекчение), като родим, да ходим на масаж за правилното наместване на гръбначния стълб и прочее..

Не знам само кога ще има време и за такива процедури?!  Thinking

# 196
   Еййй, Марийче, още от първото ни гостуване в Шейново като си им се наточила на тия мойте вени  Joy! Ша ти ги дам, бе, щом толкова настояваш  Mr. Green!
   На мен за СПИН не ми дадоха направление в началото защото моята докторка беше решила, че ще раждам в МД, а там СПИН не искали  #Crazy! Нямало смисъл да ме товари да го плащам и него, щото касата го поемала, ама лабораториите не били сключили договор с нея  #Cussing out! Та сега в Шейново като ми казаха, че е задължително да го имам и брък  Sick! Трябва да чакам до 02.10, за да ми дадат направление  #2gunfire, че не ми се плаща, а Роси каза, че е намерила лаборатория която работи с касата!
   Роня, мен пък ме болят ребрата зверски понякога като се събудя! Незнам какво прави това дете докато спя / не ме е събуждал /, но на сутринта  Sick!
    Лучия, ти ако не се лъжа беше в Шейново на консултация и там плащаш за да ти правят редовно изследванията, но тук в поликлиниката се съобразяват с наредбите на НЗОК  #Cussing out!

# 197
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug

Ronja, ще пробвам тези упражнения, че вече не издържам.Мисля че ги разбрах.Благодаря ти!
А цените на Queeny-тата  са между 590лв-880 лв, в зависимост от модела.Но това е само за базовия модел, който е с летен кош.Зимния кош си го закупуваш, ако искаш, и струва 320 лв.Отделно се продава и кошницата за кола - 240 лв.Излиза доста скъпичко количката със зимен кош и кошница, но пък са много здрави и лесно се разглобяват, а и предното колело се върти на 360 градуса и това прави количката много маневрена.Моя приятелка си купи Speedy SX и е много доволна, а аз лично най-много харесвам Buzz-овете.Ето това е сайта на вносителя за БЪлгария www.nn-bg.com.

# 198
Здравейте,ноемврийски мамчета! Grinning
Най-после вече изчетох всичко и реших и аз да се разпиша. Hug
И мене ме тресе тая треска-пазаруването.Вече съм понакупила разни нещица за бебо,но основните количка и креватче,още не.Направо е страхотно това пазаруване! Joy
Вчера бях на ЖК,засега всичко е наред.Бебо е пораснал и се е обърнал вече.Рита ме доста силно,но на мене ми е приятно да го усещам.
Приятен ден на всички мамчета!!!  bouquet

# 199
  • Ботевград
Здравейте и от мен, връщам се от консултация - занесох изследванията, хемоглобин - 111!
Момичета, това не е ли нормално при бременните? Тая моя докторица ме побърка вече!
Изписа ми някакви ампули - В12, чудя се дали изобщо да ги вземам? Изчетох във форума, че е нормалнооооооооооо  хемоглобина да е към 110 newsm78 !
Не знам какво да правя?  Tired
lightblue добе дошла и невероятно весело прекарване в отбора до ноември   bouquet

# 200
   Златна, моят хемоглобин беше такъв преди 2 месеца и тогава акушерката от ЖК ме ошашка, че бил нисък и трябвало да пия Малтофер  Shocked! Така и не съм го пила! Докторът при който ще раждам ми каза, че ми е добре хемоглобинът и че до 100 бил нормален и ми каза да не пия нищо! Днес на ЖК същата акушерка ми заяви, че не бил нисък, а нормален  #Cussing out!Направо ми идва да я  #2gunfire!
   Както и да е! 111 хемоглобин си е добре  Peace
   Ох и аз да поздавя новата мама lightblue, че от 3 поста насам се каня да я приветствам и все забравям покрай другите работи  Hug!

# 201
Здравейте момичета, благодаря на всички ви за пожеланията - трогната съм.Снощи да ви се похваля изкарахме страхотно, заедно с кумувете отидохме в ресторанта в който преди две години беше сватбата.С мъжа ми се майтапехме че последният  път, който слизахме по тези стълби много треперехме от глад и нетърпение за веселба.След като се навечеряхме изведнъж изгасна тока и за няколко минути обстановката беше страшно романтична- свещи,вино ...

Добре дошли на новите мамчета  lightblue и evita_fr пожелавам ви много приятни мигове в този форум.

# 202
 ZLATNA,аз ако имам такъв хемоглобин ,ще newsm44-напълно е в нормата,не се притеснявай,лошото е ако падне под 100 Thinking
  И на мен ми изписаха едни хапчета-Гутрон-за кръвно,но така и не си ги купих,нещо не ми се пият лекарства в това състояние Crossing Arms-ще разчитам на храната,водата и витамините Peace

# 203
и преди писах-и сега да ви кажа-полага ви се направление за спин и васерман-моля ви момичета,искайте си ги и не давайте грешни пари-до нас има лаборатория ,която работи с тях-ул.Искър ако не се лъжа-пресечка на Дондуков

# 204
  • София
Еееех, с тоя хемоглобин... Wink Под 100, над 100 -само грижи и трвоги ! Аз с моя небрежен лекар нямам тези главоболия- просто никога не съм си виждала изследванията и си тъна доволно в невежество. Само ми повтаря колко сме добре и двамата с бебока и аз си вярвам че човек си разбира от работата  Grinning
А, и исках да благодаря на Мишленце за линка към количката Jane. Ако имам късмет, в събота ще я притежавам Hug. Стискайте палци всичко да е както е описано в обявата, че ще се тътря чак до Благоевград за да я гледам...

# 205
и моят хемоглобин падна от 109 в началото на 96 сега, и докторката ми изписа "тардиферон" за един месец като ми каза да спра витамините на Hipp.Ще видим резултатите след месец.

# 206
   grig,
Браво на теб за количката!
Аз точно разглеждах темата и се чудих коя ли от нашите мами я е запазила. Дано да ти хареса и на живо!

# 207
Еееех, с тоя хемоглобин... Wink Под 100, над 100 -само грижи и трвоги ! Аз с моя небрежен лекар нямам тези главоболия- просто никога не съм си виждала изследванията и си тъна доволно в невежество. Само ми повтаря колко сме добре и двамата с бебока и аз си вярвам че човек си разбира от работата  Grinning
А, и исках да благодаря на Мишленце за линка към количката Jane. Ако имам късмет, в събота ще я притежавам Hug. Стискайте палци всичко да е както е описано в обявата, че ще се тътря чак до Благоевград за да я гледам...
        Еййййй, Григ, ти ли си я запазила  Mr. Green! Ние с мъжо тъкмо обсъждахме колко е изгодно и че си струва и видях че вече е запазена   ooooh!!
   Така стана и с една друга количка - една на Кенгуру! Пак една от нас ноемврийките ми я отмъкна под носа като куцо пиле домат  Crazy! Май съм много бавна явно  ooooh!!
    Мерелин, аз като си платих предните изследвания беше април и никъде не намерих лаборатория работеще с касата! Вярно ли е че важат 6 м. тия изследвания? Щото ако е така, значи Васермана ми и Австралийския антиген ще са ми изтекли  #Crazy! Кажете ми че се лъжа  Praynig!

# 208
здравейте мами. чета ви от няколко месеца, но сега чак се включвам. за протокола - термина ми е на 22.11 - с прогноза за девойка-французойка, първо бебче. аз съм на 25, от Варна

# 209
 Добре дошла,eli_mama Hug
 Джейн,,защо ти е спрял доктора витамините на HIPP newsm78,-обясни ли ти защо,моят пък ми ги предписа заради ниския хемоглубин Thinking,и аз вече се чудя какво да пия....

Общи условия

Активация на акаунт