През всичко ще минем - накрая- НОЕМВРИ ще стигнем финала!!!

• 17 149
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
За мен деня започва kaffeetrmker_2
Friki , количката е страхотна  - и аз си я заплюх,но я продават само в София/поне така разбрах от мамите във форума/ и не искам да се пъна чак толкова.И Чикото е страшно -те доста си приличат  Money
Имаме си нови мами - добре дошли в отбора smile3525

а ти като се лекува, лекуваха ли и партньорът ти? защото то иначе няма смисъл
Там е работата,че се ослушвам и си трайкам за течението,което имам - хич не ми се ще да се качам на онзи стол EmbarassedКато ме слуша човек да си помисли,че съм непорочно заченала newsm48

Наистина,чичкото с 4Д апарата ми ги наговори едни...никаква съобразителност,но все пак ще взема мерки относно флората и фауната,за която се грижа от известно време Blush

Karil,от една партия сме - ти си моето успокоение,че не съм най - голямата бременна прахосница smile3508Няма ден,в който да не попадна/абсолютно случайно!/ в бебешарски магазин.Ако не за бебчо,то задължително за племенника ми се закупува нещо.Ами така де - аз не мога да се кипря,всичко ми е възтясно  Crossing Arms,така че ще кипря тях!Само кажи как реагира вашето тати,че моето едва се въздържа да ме заключи в къщи докато родя Mr. Green

Мами от София, ходили ли сте тук www.pierro-bg.hit.bg ?

# 76
  Добре дошла на новата мама Ками!! Желая ти лека бременност и раждане, а на есен - здраво бебче! newsm07 А на другата - още едно! stork-boy
Точка, за Чикото се съмнявам че го има само в София, поне можеш да си го поръчаш ако ти харесва.
  За течението - не се чуди и ослушвай, защото може да си навлечеш усложнения. Партньора ми не се е лекувал, защото както вече писах ..за мъжете е бързо преходно възпаление, придружено от сърбеж. Но е добре той поне да си прави вечер преди сън \не преди секс\ Joyпромивки с калиев перманганат. Ти също можеш да си правиш чат-пат с Тантум роза плитки промивки1-2 см.вкарваш накрайника и съвсем леко промиваш. Не е опасно пробвала съм не веднъж профилактично дори по време на бременността. За бактериите по време на бременност, че са опасни -опасни са ама трябва бременната да има някакво възпаление на бъбреци, бял дроб и пр...за да има опасност бебо да се зарази по кръвен път. Опасни са и вирусните заболявания - грип, разни чревни вируси, да не говорим за инфекциозните заболявания, каквито са шарките. А ако някоя мама има херпес на шушата - ражда задължително секцио и е в изолатор.  #CrazyПазете си  Mr. Greenшушите! Гледала съм Пиеро,но засега жилището не ни позволява обзавеждане на бебешка стая. Живот и здраве, ако купим друго...Ех, мечти!  angel008 Точка, в Добрич има ли по-евтини детски обувки в обувния цех ...
 friki една приятелка, която роди в началото на юли беше взела за бебо Авент и Д-р Браун..Бебо обаче като се роди и до сега е с адски колики, но отказва и двата вида шишета \биби\ и тя се видя в чудо Thinkingвзела му от 1-2 лв някаква измишльотина, та се хранел от нея.. LaughingБебетата са страшни чешити! Аз мислех като теб - да си взема чантата Авент 130 лв \помпа, 4 шишета, охладител за шишета, еднократни подплънки\ и отделно стерилизатор. Но съвестта ми проговори и направих компромис с Чико стерилизатор, едно шише Авент и едно Чико \може бебо да реши да избира\.Оставам само с тези 2 шишета, то на първо време е абсолютно достатъчно.

# 77
  • София
Eeee Friki , количката е жестока ! Аз разлика с Чико -то, което съм си харесала намирам предимно в дръжката и в това че JANE не са много популярни в БГ. Не намерих никъде магазин,който да се похвали че ги предлага... Confused Само в един форум е пуснат слух , че в Премаман ги имало срещу цената от 1100 лв. Сигурно за това говориш Точка ?!

# 78

Grig, Chicco Duo CT 0.2.  вече са заредили във Варна. Вчера за пореден път я оглеждах,,,Едно е на сайта,,друго е да я пипнеш и бутнеш Simple Smile. За мен това е най -добрия избор,,,ама все още имам леки съмнения и за една на Peg Perego и на  Graco...Имаме време,,затова не бързам. Jane са страхотни, както и много други чуждоземски,,,ама доста и излишно трудно ми се струва да се урежда каквато и да е количка от чужбина. В щатите хубавите колички са къде къде по-евтини,,ама докато стигне дотука,,кой знае колко ще излезе  newsm78

# 79
за тая прословута количка Чико-вчера продавачките ми казаха,че сега ги има навсякъде защото е влязло зареждането,но нямало да има второ-тоест колкото е купил даден магазин това си остава newsm78не знам дали е истина или търговски трик,но ми го казаха в 2 магазина и затова се навих да я капарирам-интресно е ,че в Пакостник срещу 30% от сумата ще ми я пазят до 20 ноември в склада-освен това там беше 530лв, а в магазина в Люлин-550лв-различни надценки са си сложили-Карил да каже колко беше в магазина на чико-сигурно там е най-ефтина newsm78

# 80
Добро утро, мами!
Ками, добре дошла в ноемврийския ни отбор! И аз съм от Русе  Simple Smile Къде ходиш на ЖК?

Мацки, я да ви попитам колко често ви ритат бебоците? Моята бебка напоследък много по-рядко я усещам (само 2-3 пъти на ден) и ме е обзело леко притеснение. Знам, че в края намаляват движенията, но то е чак към края на 8 м. В петък съм на ЖК и ще питам, ама ако и вие споделите...

Браво на всички за покупките. Аз все още се въздържам от покупки - колички имам от баткото в перфектно състояние, кошарка също от баткото, а дрешки има тооолкова много, някои от които чисто нови - и от баткото, и от двете племеннички. Трябва само да ги прегледам и изпера, но за това има време. Така че ще ми останат по-дребни неща като стерилизатор, шишета и козметика.
Айде, приятно мързелуване  Hug

# 81
grig, аз нещо съм се объркала че говориш за CT 0.2  newsm78,,,то ти говориш за триото - Да, страхотно е,,но честно казано,и на мен не ми харесва дръжката. Погледни същия вариант с триколката - там дръжката е една.

Мерелин, във Варна Duo CT0.2 на Chicco е 540лв Simple Smile

Ама все си ме гложди едно притеснение дали на новороденото бебче ще му е ок в кошницата...

# 82
  Взехме Чикото за 550 лв от магазина на Чико до Централна гара. И на мен също казаха, че Дуо 02 се изчерпва бързо, защото за тези пари наистина е изгодно - количка плюс столче за кола, дъждобран и чувал...
  За JANE Мисля че ги има в Премаман. В момента се продава една във форума за 350 лв. Нови сигурно са безбожно скъпи. Чак пък да са по добри, ааааа може и да са защото теглото им е ниско..Проверете в "Продавам", че ми писна да влизам там, нали искам активна гимнастика.

# 83

Мерелин, във Варна Duo CT0.2 на Chicco е 540лв Simple Smile

Ама все си ме гложди едно притеснение дали на новороденото бебче ще му е ок в кошницата...
значи-количката става за новородено и без кошчето за кола-и второ-и мен ме глождеше това притеснение,но всички мами с малки деца казват ,че няма проблем да стои бебока в коша за кола повече време-пък и в студеното едва ли ще го разхождаш повече от 3 часа,колкото казват че може да стои

# 84
   МЕРЕЛИН, в магазина направиха ли ти "показно" за ползване самостоятелно на коша в количката newsm78Т.е. махайки комбинирания , голям "кош" може ли столчето кола да се постави самостоятелно, защото то е значително по-малкогабаритно ..и както казваш ще  е по-добре за извеждане за 1-2 часа..Аз не съм го пробвала този вариант, продавачките ми казаха че става..

# 85
   МЕРЕЛИН, в магазина направиха ли ти "показно" за ползване самостоятелно на коша в количката newsm78Т.е. махайки комбинирания , голям "кош" може ли столчето кола да се постави самостоятелно, защото то е значително по-малкогабаритно ..и както казваш ще  е по-добре за извеждане за 1-2 часа..Аз не съм го пробвала този вариант, продавачките ми казаха че става..

не-показаха ми как се сгъва-стори ми се страшно лесно и как се слага коша за кола отгоре-с лице към теб-но не са ми казали да махам долния кош-предполагам че просто долния можеш да го откачиш-все пак столчето май не се държи на него-но моята количка още е там-капарирах я само-като я взимам ще разпитам по-подобно за това Wink

# 86

Моята информация е, че педиатрите и ортопедите не препоръчват ползването на кошници за кола повече от 2 часа сумарно на ден. Именно поради тази причина за баткото ние си купихме кошница за кола със свалящо се гръбче, така че да има и напълно легнало положение, защото пътуваме много и на дълги разстояния.
Но като гледам този модел на Чико има напълно легнало положение, така че със зимния чувал на количката няма да е никакъв проблем и за по-дълги разходки...Модела е много хубав!

# 87
А защо се притеснявате от колички с 2 отделни дръжки?
Бутала съм колички и с двата вида дръжки, за мен по-удобно е отделните дръжки. Не е вярно че така количката не може да се бута с една ръка - въпрос на навик и практика. А двете дръжки позволяват на тях лесно да се закачват  бебешки и дамски чанти, торбички с покупки, играчки....Ако коша отдолу е препълнен, това е удобно решение.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124516.0
Момичета, тук се продава една страхотна количка, според мен в много добро състояние и на добра цена!
Ако си бях в БГ нямаше да се замисля да я купя!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 11:40 от Анонимен

# 88
ками- добре дошла, кажи кога ти е термина, за да те включа в списъка.

Чикото е много добро- както казах една съседка тук има същото- купила си го е миналата година от Париж, защото там живее- като беше малко бебето- слагаше коша за кола върху самата количка и така го возеше- а пък от собствен опит знам, че не е вредно повече от 2 часа- ние сме пътували до морето и на други места и Ран е стоял там през цялото време- не се е изкривил или нещо такова- нашето е бреви- малко по- мекички са от на Чико , но иначе същите и на същата цена- така че смятам, че няма да е проблем да си возите бебите там- а пък зимата, когато ще е най- малко едва ли ще ги извеждаме повече от 2 часа- после ще може и без кош.

Григ, разликата с триото е само в това, че няма зимен кош- който както стана ясно- не ти е нужен-а цената е 2 пъти по- малко- може би така татито ще се навие по- лесно Simple Smile

# 89
   Абе, и аз исках да кажа същото на grig, което и Цветина казва за цената и разликата м\у Трио и Дуо, ама нека си изчеше крастата жената. Григ, ако трябва да съм откровенна, ние имахме възможността за Трио. Но бебетата родени по това време на годината не се извеждат често и за дълго време \дъщерите ми са родени на 05.12, та знам\ така че ще ползваш малко зимния кош, който всъщност оскъпява количката. Дуто ще го снимам днес и ще го кача, пък белким спестиш някой лев на мъжо. \Пък с разликата си купи няколко козметични процедури след раждане - та да не ти намира косури  Joy\ Ама така де!!! hahaha
 Аз излизам - канена съм на погача!!! ще ви разкажа след това...

Общи условия

Активация на акаунт