Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "АД" в контекста на разговор?
Какви са мненията за цезаровото сечение и обръщането на бебето?
Кои са препоръчителните магазини за бебешки стоки в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "АД" в контекста на разговор?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение и обръщането на бебето?
Мненията относно цезаровото сечение и обръщането на бебето варират. Някои майки споделят своите лични преживявания, като подчертават важността на консултациите със специалисти и изслушването на техните препоръки. Има различни гледни точки относно предпочитанията за начина на раждане, като се подчертава значението на информираността и вземането на решения, които са най-добри за майката и бебето.
-
Кои са препоръчителните магазини за бебешки стоки в София?
-
Каква е цената на ВИП стая в Шейново?
-
Каква е цената на извличането на стволови клетки от пъпната връв?

Няма ден,в който да не попадна/абсолютно случайно!/ в бебешарски магазин.Ако не за бебчо,то задължително за племенника ми се закупува нещо.Ами така де - аз не мога да се кипря,всичко ми е възтясно
,така че ще кипря тях!Само кажи как реагира вашето тати,че моето едва се въздържа да ме заключи в къщи докато родя
А на другата - още едно! 
промивки с калиев перманганат. Ти също можеш да си правиш чат-пат с Тантум роза плитки промивки1-2 см.вкарваш накрайника и съвсем леко промиваш. Не е опасно пробвала съм не веднъж профилактично дори по време на бременността. За
Пазете си
Точка, в Добрич има ли по-евтини детски обувки в обувния цех ...
взела му от 1-2 лв някаква измишльотина, та се хранел от нея..
. За мен това е най -добрия избор,,,ама все още имам леки съмнения и за една на Peg Perego и на Graco...Имаме време,,затова не бързам. Jane са страхотни, както и много други чуждоземски,,,ама доста и излишно трудно ми се струва да се урежда каквато и да е количка от чужбина. В щатите хубавите колички са къде къде по-евтини,,ама докато стигне дотука,,кой знае колко ще излезе