НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 784
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Беба, не че има някакво значение, но като те гледам на снимките мисля, че сме били колежки в университета-право в СУ, випуск 2003г. или съм се припознала?

# 61
  • Карлово
Ефорина, всичко ще бъде наред. И аз мн се бях ошашкала, когато Мартина падна с паяка. Наистина е стресиращо, но какво ни чака като проходят, не ми се мисли.
Мартина от днес започна да се качва на дивана и фотьолите. И все се сещам за рекламата на Памперс...Ама първо я научих да слиза, пък сега тя сама се научи да се качва.
Бяхме на консултация. 10кг. Заветните 10, към които отдавна се бяхме устремили Mr. Green И 75 см.
Кухнята отново работи, след едномесечна почивка, така че край на мъките ми да измислям манджи
Лека вечер!

# 62
  • Карлово
Ами така де, който затваря, той отваря Mr. Green
Добро утро!
Тази сутрин се събудих с мисълта, че лятото си отива...Породени от снощната разходка с малечка. Някъде около 20 часа започва да се смрачава...Затова ще уползотворявам деня от рано Mr. GreenДа, като се буди в 7 да изпраща татко си на работа. Добре, че от утре е в отпуск. Дано си промени режима, та и аз да се понаспя.
Ведър ден!

# 63
здравейте момичета
нур е добре след удара, тя непрекъснато си удря главата, най-вече в леглото по решетките, и цялата е в синки по главата, но този последният беше сериозен, но е добре след него,
вчера заспа в 8 и след 30мин се събуди с рев, цял час рева, не мога да я успокоя, накрая и дадох панадол, и се успокои, но заспа чак в 11ч, и пак на всеки половин един час се събуждаше, усещам че скоро силите ми ще ме напуснат, дано мине този период бързо
eforina дано всичко е наред при вас,
и аз нямам цикъл още, някой питаше
приятен ден, после ще прочета по обстойно

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 09:40 от Клара

# 64
Привет  Wink
Е , почивката си е почивка  Wink А и в Турция може човек да си иzкара супер. И наистина има много хора с бебета. Ние иzкарахме една подобна ваканция това лято със Саши и имаше сума ти бебета по плажа и във водата.  Нашия мног охареса водата и пясъка и да рови с формичките и да слага и вади от кофичката  Wink ще трябва да кача някоя снимка  Wink Майче не ми иzлиzаш от главата с ентусиаzъма и упоритостстта си  Wink Успех  Wink
Клара аz да ти кажа открих проблема с нощното будене при нас (поне последните вечери е ОК, дано така си остане). Та zъбите се подготвят да растат. Особено горните. ЗА сега има само 2 долни и няма други. И доста го болят венците ... та zаспива доста трудно. Гледа книжки, картинки, мърдащи очички и какви ли не глупости, пеен си и се люшкаме и отнема доста време... Та zатова го бяхме посвикнали, както и гледачката денем, да zуаспива с шишето в уста смучейки вода. Е като се събуди нощем не може сам да zаспи , ами мляска и търси да смуче  ooooh! и като не намери рев  Sick Та сега от няколко дена никакво приспиване с биберони с вода, никакво смукане на вода от биберони има си чаша с накрайни, олива се до уши, сменям дрехио по 10 пъти на ден, но .... спинка Wink  Успех. О ще нещо. Сестра ми каzа, че нейния се опитвал да спи надупен, на 4 крака , прав и как ли не, като му растяли zъбите ... Просто в легнало положение се опъвали някакви мускули на лицето и ги боляло повече . Нещо такова каzа. Съет няма , освен да спи гушната. Техния спял гушнат в баща си преz повечето време. Това било.
Ефорина, дано не го иzпратят в Ливан. Стискам палци и дано спрат да тормоzят хората там, че им раzрушиха държавата , вече 2 войни егати ужаса. Имам поzнати ходили в Ливан и каzват, че било страхотна държава със страхотни курорти ... дано се оправят.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 10:13 от vivita

# 65
дуду - беба наистина е завършила право, но не знам кой випуск. а за теб не знаех, че също си юрист.
бременността ми е официално потвърдена. но, както предния път, казаха, че бебето или ще падне, или няма да падне Wink този път не се вбесих както с петра. каквото е писано - такова. филков вече измисли система за съвсем законно източване на пари от държавата. но то пък като е законно, значи май не е източване newsm78

# 66
очертава ми се много див месец. Само в последния му ден трябва едновременно да се изнесем оттук, да се приберем с багаж и бебе в София, да сме на курбан в София и на сватба в Арбанаси - едновременно всичко.

Дотогава какво ме чака - още не мога да го формулирам Simple Smile мисля просто да си седя кротко и каквото излезе - да откликвам Simple Smile

майче, аз залагам на Ясна. Филков какъв вид адвокат е?

# 67
Здравейте

помните ли, че ви бях писала, че ме уволниха, когато забременях. Заведох дело и днес имам решение. Възстановена съм със задна дата на работа и трябва да ми изплатят не болничните, които щеше държавата да ми плаща, а заплатите. Но не съм доволна от обезщетението, защото е върху 150 лв, а реално вземах 500 + обезщетение за извънреден труд. Затова ще обжалвам пред Окръжен съд. Ще ги гоня до дупка.

# 68
ефорина - само така - търси си интереса и не се отказвай.

тити - няма как да сколасате с всичко. а филков се занимава основно с търговско право. има правно-счет. кантора и 2 счетки.

# 69
  • София
Майче честито! Леко бременеене с хубав завършек(момичешки)(горката ти)

# 70
Привет и от мен!!!
Ние вече сме в Перник!
Майче, МНОГО СЕ РАДАВАМ ЗА ВАС!! ЧУДЕСНА НОВИНА!
При нас нищо ново почти, сега с Ванко сме на клуб, а Гошко има поредно 6-то зъбче и трети ден вече е непракъснато навън, дядо му го прибира само за хапване.
Бубу, съчуствам!
Тити и на теб!

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 15:26 от =^._.^=

# 71
хаха, клубари Simple Smile е, Били, сега ще имаш някаква помощ Simple Smile
ама аз не съм за съчувствие, тъкмо ми беше станало скучно.

# 72
Да ви разкажа поредните бисери на мъжа ми. Отивал на "страхотка" (разходка). А онова, в което се слагали децата (слушаше разговор между мен и майка ми), как се казвало, "крокодилка" ли?

# 73
  • Gabrowo->Sofia
....А онова, в което се слагали децата (слушаше разговор между мен и майка ми), как се казвало, "крокодилка" ли?
това ме подсеща за един познат, етиопец, който каза на приятелката си "Ти си голяма красТавица!", вместо красавица  smile3532

# 74
  • Пловдив
Сердика, аз съм голям фен на бисерите! Laughing

Ефорина,гони ги до дупка! И аз обжалвам докрай ( когато има смисъл де) Еее имало колеги ( Дуду и Беба ) тук значи ( да го науча чак сега - много съм заспала ) Mr. Green

Доминика, предполагам, че хапчетата са заради втвърдяването на гърдите ми и болката, а и аз си имам отпреди забременяването мастопатия!

Тити, стигам до извода, че всички задачи ги приемаш като предизвикателство! Дерзай!

Моето мило детенце днес толкова рева навън, защото му се спеше, а минувачите бяха просто възмутени от ошата майка, която не си носеше бебто на ръце Shocked
Ама защо , когато им се спи на тези деца, не спят, а крещят newsm78

Ето ни и нас:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1170582

Общи условия

Активация на акаунт