НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 773
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
добро утро!
досега нямахме ток и направо озверях за чаша кафе. отново се пристратих към кафето, ако че пия от една седмица. а снощи се напих от едно малко уиски. е, чак да се напия е силно казано, де, но ми омекнаха краката  Crazy
сердика, кога отлитате. дайте да си спретнем среща да ви видим.
няма какво смислено да ви кажа. освен да ви пожелая хубав ден!

# 256
Добър ден  Simple Smile

майче, аз така и предполагах за обувчиците. То за тия пари направо са ги разграбили за нула време. А ти през първата бременност повръщаше ли? Аз почти никога не съм повръщала  през живота си и когато това е ставало съм се чувствала ужасно. Направо си те представям какво ти е, че и с малко дете при това  spoko И работиш ..... Евала ти!!!  Hug

канеста, снимката с дъгата на фонтана много ми хареса! И какви изразителни очички има Едита  Flutter

И ние за рождения ден не сме мислили по-задълбочено. Ще има доста народ за черпене, а на мен хич не ми се събира с много хора (особено у дома). Вместо весел празник вече си го представям ден с много много нерви  Twisted Evil Дано остане само в представите ми, иска ми се да е много хубав празника  Blush

Ами лек ден от мен на всички  Sunglasses

# 257
Добро утро!
Исайкова, напълно те разбирам колко ти е тежко, мила!!! Аз също съм с проблеми с бъбреците и само треперя да не се закучат нещата точно сега. Стискам ти палци много бързичко да се стабилизираш и да можеш да си си при детенцето непрекъснато. За кърменето не му бери грижата.....то от тук нататък си е вече и без това пристрастяване....ти си даде повече от нужното на детенцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Майче, умът не ми побира как има такива майки- героини като теб! Как смогваш да ти е лошичко и да гледаш тази палава кукла! А аз само се оплаквам и мрънкам, дето нищо ми няма  Embarassed
За рождения ден вече съм го измислила- нали до тогава отдавна ще сме новодомци в голямата къща, така че ще си направим голяяямо парти. Хитлън имат страхотен детски кетъринг, а моята луда особа се е амбицирала да успее да направи и торта за бебовците само от подходящи за тях съставки- адаптирано мляко, бебешки бисквити и тн.  Mr. Green  За сега до тук е плана, но схте измисля и още...Само клоун няма да има, че направо ме ужасяват  Naughty
Сега поредния въпрос и от мен, че гледам че е станало модерно да се пита напоследък  Wink
Какво давате за закуска сутрин и следобед?!? Моля ви да ми дадете идеи защото каквото и да ровичкам и да чета нещо немога съвсем да намеря подходящи неща! Тя на обяд яде пюре, а вечер каша, но за другите хранения съм без никаква фантазия. Киселите не са опция, защото не виждам нищо полезно в тях.

# 258
ми освен попара, правя понякога кускус и грис - варя го с вода, а после разбърквам с мляко и добавям някакъв плод.
ме4ето, а за тортата за мъничета аз съм любопитна  Party

# 259
привет  Wink
Кой спал , кой не спал ... аz съм от вторите  Laughing
Мога ли да ви помоля zа малко фантаzия? Правят тук един конкурс zа снимка Лятна детска усмивка и съм иzбрала няколко снимки, но мога да пратя само 1. Коя смятате zа подходяща zа конкурс?
http://family.webshots.com/album/552181277FToeTb?start=0

# 260
абе не съм героиня. вие звезда ме изкарахте  ooooh! истината е, че поръчките тия дни не са много, а освен това имам златен мъж, който е незаменим. обикновено ми става зле след 3, а от тогава до връщането на филков има само 2-3 часа. милият се прибира по-рано, за да помага. позивите за повръщане започват чак вечерта и някак се избутват. с петра се влачих по тоалетните до 5-я месец. дай боже сега да е по-леко, но пък каквото-такова.
бебешка торта и аз си мисля да направя, но от варени моркови, картофи и тиква. не знам украсата от какво ще е. все ми се върти нещо за събиране на бебета някъде навън - гудис, можеби, че е широко и няма много посетители особено съб. и нед. но родините у дома пак не ми се губят.
сердика - благодаря за предложението за помощ, но няма защо. филков е на линия. само се побърквам у дома. петра също подивява. вече й писнаха всички играчки, нищо че ги сменям всеки ден. пак са й познати. мисля че от др. седмица ще ми падне забраната за движение. но сигурно ще ме е шубе.
за закуска давам пасиран плод с к. мляко, бискити с к. мляко, кроасан без вътрешната част, филийка с безсолно топено сирене, но на дребни части, че се омазваме невероятно, кисел, оризова каша. но петра яде вече само 4 пъти, така че имам само една следобедна закуска за измисляне.

# 261
вивита, много ми харесва Plaja3, но не знам дали не е твърде тъмна. Освен това ми харесва Rozova_shapka1. А иначе всички снимки ми харесват, защото Сашето е много засмян /също като Деян/.

майче, недей да скромничиш, ти с втората си бременност повдигна много духа тук, а и да, геройство си е твоето, да.

# 262
  • София
vivita - на мен най-ми харесват "игра" и "пързалка"....но това е субективно мнение Wink

закуска - и овесени ядки с плод стават (аз им прибавям и малко АМ)

за рожден ден още съм без идеи, но ще е в къщи де - най-вероятно само дс роднини....

# 263
  • Димитровград
Вивита-3.7.9.13.-всички с една дума!!!

# 264
Вивита, розова шапка 1 и моят фаворит.
Заминаваме на 25 октомври, хайде наистина да се видим преди това!!!!

# 265
вивита, а моят фаворит е Plaja2, а на второ място Rozova_shapka1  Simple Smile

майче, недей да скромничиш, ти с втората си бременност повдигна много духа тук, а и да, геройство си е твоето, да.

Абсолютно!

# 266
здравейте
вивитке номер 3 и пред последната
за закуска от утре ще и давам супичката от днешното меню, за следобедна закуска кремчето, или плодово пюре с бисквитки
за рд, мисля на самия ден с 2-3 майки и тесните бебоци да се замъкнем в някой детски кът да взема малка торта и да ги оставим децата да играят на воля, а в съботата на същата седмица да поканя роднините в къщи и ще взема някаква голяма торта, и ще наредя голяма шведска маса, а нур няма кой знае колко да разбере от тазгодишния си рожден ден, по скоро за нас е по-голям кеф,

# 267
благодаря zа отговорите  Wink ще ги имам в предвид.
Аz нещо се бях раzработила  #Crazy
Саши е мног оzасмян, като има кой да му иzпълнява всички прищевки, като zлатната рибка. Май трябва така да се кръстя  Joy Всеки от колегите ме пита как е бебето, ама никой не се сеща да ме пита как съм аz  Sad Даже на един му каzах и той най накрая се zаинтересува как съм аz  Hug
Весело прекарване на уикенда  Wink

# 268
  • Карлово
Честит празник на всички учители, първолаци, майки на първолаци, ученици и всички празнуващи днес!

# 269
Момичетааа, утре и в неделя ще сме в София!!! Има ли желаещи за среща в неделя? Някъде по центъра на София, щото не познавам кварталите  Embarassed Ако има дайте до вечерта да уточним някакъв час.

Общи условия

Активация на акаунт