Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 781
  • 333
  •   1
Отговори
# 195
Че баща ми беше възпитан нищо да не пипа, да не му станело нещо.
О, и аз така съм възпитана Grinning сега се сетих Grinning

Аз имам сбъркано възпитание. Нали са разведени нашите, та в едната къща съм възпитавана да работя, а в другата, на баща ми дома, на мързел все ме учеха.
И сега ми едно такова объркано.
Ту поработвам, ту мързелувам.

# 196
А авторке, как е сексът?
Чувал съм, че тези духовните не омърсявали душата си с такива, които не спазват "правилните" им хранителни и житейски навици, понеже предизвикват сексуалнио отвращение. Стигнало ли се е до там?

# 197
Аз мебели не местя и не пипва, дори и да не съм  бременна. По работа местя тежко понякога инцидентно, но вкъщи не.

Това има или няма друга жена е Божа работа. хеле пък ако самият мъж все с "приятели" говори, че е.

За секса и аз изслушах хита, че той се бил  извисил и разбрал, че секса е само за създаване на поколение и след това духовните хора не правели Simple Smile Ама хич не ми е било до това и даже и до ден днешен като майтап си го спомням Simple Smile

# 198
Повече от шишето с лак за нокти не трябва да се вдига.
Какви са тези глупости сега? Ние ходим на маникюр. Е, аз не ходя, де, но другите жени ходят. Никакви такива - вдигане на шишенце с лак.

Аз имам сбъркано възпитание. Нали са разведени нашите, та в едната къща съм възпитавана да работя, а в другата, на баща ми дома, на мързел все ме учеха.
И сега ми едно такова объркано.
Ту поработвам, ту мързелувам.
Аз пък съм от обикновено семейство, на тати принцеската и на мама момичето. Глезанка съм.
Да се чудиш в първите ми връзки що си давах зор.

# 199
Марияна5, ама как ти дава сърце да сравняваш отрудените жени от преди Демокрацията с днешните кифльоци Grinning

# 200
Срам нямам.

# 201
Чшшш, тихо сега, Елора, тряа дундуркаме жертвата, че мое се сецне нещо и после кой ще спасява света.
Бременната пък и тя, тотален садист, как го мъчи човека, агресивна, нетърпима направо. Smile

Освен садист, е и егоист. Той света ще спасява, а тя иска на нея да помогне... Ми, не може така. Ние сме по-важни от нея.

# 202
Хора, той не се прибира с дни при семейството се. Какви шансове, опити да го промени, разговори и ултиматуми. Ясно е че не го е грижа. И за мен има йогийка с клин в цялата работа.
Елора, майка ти ми хареса.

# 203
Аз мебели не местя и не пипва, дори и да не съм  бременна. По работа местя тежко понякога инцидентно, но вкъщи не.

Това има или няма друга жена е Божа работа. хеле пък ако самият мъж все с "приятели" говори, че е.

За секса и аз изслушах хита, че той се бил  извисил и разбрал, че секса е само за създаване на поколение и след това духовните хора не правели Simple Smile Ама хич не ми е било до това и даже и до ден днешен като майтап си го спомням Simple Smile

Да не би месото да е спрял.
Брат ми по едно време също залитна по вегетарианството. И установил, че в един момент не можел да го вдига. Абе импотентен станал.
И заразял тия глупости Grinning

# 204
Авторке, щом е твоят апартамента, защо не го поканиш съвсем по дзен да се отдели малко от вас, да остане насаме със себе си, но някъде извън вас, на палатка, при приятели по медитация или роднини. И да реши дали иска да поеме по своя възвишен духовен път или ще се намери и едно далечно ъгълче в облъсканата му от живота душа и за вас с децата. Но само, нали, евентуално, ако сте на нужното духовно ниво за него. Иначе смело да поема по пътя на извисяването, кажи, че ще го подкрепиш.

# 205
Хора, той не се прибира с дни при семейството се. Какви шансове, опити да го промени, разговори и ултиматуми. Ясно е че не го е грижа. И за мен има йогийка с клин в цялата работа.
Елора, майка ти ми хареса.

А, не. Пичът е голям тарикат. Живее в нейно жилище, колата и тя нейна... Той до ся е "плащал наем" с оргазми и домакинстване, ама явно му е писнало да мие пода срещу безплатно ползване на жилището, а да не може да покани 10 йоги вкъщи, да призовават розовата нинджа с голеееемия нинджакен. Joy

# 206
Елора, направо веган беше станал тогава, сега вече не знам. Навремето ме обвини, че докарвам на децата лоша карма, защото ям шунка.

# 207
Днес шунката не е като от едно време, тъй че го разбирам.

# 208
Авторке, щом е твоят апартамента, защо не го поканиш съвсем по дзен да се отдели малко от вас, да остане насаме със себе си, но някъде извън вас, на палатка, при приятели по медитация или роднини. И да реши дали иска да поеме по своя възвишен духовен път или ще се намери и едно далечно ъгълче в облъсканата му от живота душа и за вас с децата. Но само, нали, евентуално, ако сте на нужното духовно ниво за него. Иначе смело да поема по пътя на извисяването, кажи, че ще го подкрепиш.

И аз предлагам да го извиси.
Днес или утре да му каже да си събира нещата и да ходи да се извисява до кофите за боклук. Абе където си ще да се извисява. Да го види колко е извисен всъщност.

Елора, направо веган беше станал тогава, сега вече не знам. Навремето ме обвини, че докарвам на децата лоша карма, защото ям шунка.
Що не го пита каква карма си навлича тюфлек, зарязващ си жената и децата. Особено децата.
Даже можеше да му кажеш, че мъже зарязващи децата си, в следващия живот или са бездетни, или са сираци или си губят децата.
Да му дойде акъла Grinning

# 209
Разговорите не помагат в такива ситуации, даже вредят. Казвам го от собствен опит. Полза има ако в добро настроение го хванеш да поеме ангажимент за нещо материално да речем и т.н. Нищо друго. А децата понякога си имат връзка с бащата, те не се интересуват какво е било някога си,нито дали майка им е кифла, многострадална Геновева или героиня. Все им е едно, те си искат и двамата родители в някаква степен, когато това е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт