Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 767
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
Търся герой за пребоядисване, таваните са високи вкъщи, а ме е страх от стълби. Мога да вляза перфектно в ролята на девойка в беда, ако е нужно. Grinning

# 166
Ама много го моля, да вземе слънцето по към себе си и компания, да се хранят от лъчите, а на мен да прати облъци.

Що бе, може да го удари ток.

То с такъв баща... По-добре пенсия (сори за черния хумор, ама не мога се сдържа - жега мий!)

# 167
Що бе, може да го удари ток.
Дрнече, къде? В кабинета на психиатъра ли?

# 168
То и аз се размечтах да съм бременна и да дигам скандали, след кат се прибере. Ако се прибере, де.
Оф, наистина е гадно на гърба на момичето. Обаче усещам, че ще ме избие или на едно време или къмто Кобилкина, което ПАК не е ок 😂

# 169

Ходихме на консултация след нервния срив, без негово особено желания. Изписаха му лечение, което той следва, но отново без желание. Заболяване не установиха, а временно неразположение, така да се каже. Но се опасявам, че тръгна ли си сега с детето, може и да отключи нещо необратимо

Кой да отключи нещо необратимо? Той или детето?
Той да си отключва каквото си иска.
Моето мнение е за раздяла. Мъжът ти за нищо не става.

Само да уточня, че тя е бременна, а не инвалид. Защото авторката иска да промъкне и тази идея. Сякаш у тях всекидневно се разместват гардероби и се качват перални по стълбището. Възможно е мъжът да е поемал домакинството досега и сега да й е дотежало, когато е абдикирал.
Ти чуваш ли се какво говориш?
Ама на чужд гръб и сто тояги са малко.
Горката ти бъдеща жена.

Те така една позната се разведе.
Тежка бременност. Мъжът и казвал, че не е инвалид, а бременна и трябвало всичко сама да си прави. Жената е и с дискова херния. Никаква помощ за нищо в домакинството.  Наложило се и тежки неща да вдига, защото той отказвал. Губи детето в напреднала бременност. Той обвинява нея, че не е пазила детето. Изритва го и се развежда.

Та Братане, на бременна жена и обикновени битовизми могат да и се отразят.
Ама ти си над тия неща.

# 170
Наложило се и тежки неща да вдига, защото той отказвал. Губи детето в напреднала бременност
Приятелката и мъжът й просто не са с ума си. Тя повече. Ако беше без мъж докато е била бременна и няма с кой да се оправдае, пак ли е щяла да носи тежко? Тежка диагноза играе тук, жалко за детето.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 13:37 от Анонимен

# 171
Елора, тоя е е*аси изрода. Такъв хвърчи на първата торба покупки.

# 172
Понякога си мисля, че някои мъже просто не трябва да създават поколение. Както и някои жени, де, но за примера на Елора - мъже.

# 173
Наложило се и тежки неща да вдига, защото той отказвал. Губи детето в напреднала бременност
Приятелката и мъжът й просто не са с ума си. Тя повече. Ако беше без мъж докато е била бременна и няма с кой да се оправдае, пак ли е щяла да носи тежко? Тежка диагноза играе тук, жалко за детето.

Сериозно ли тя повече?
Ама защо ли се учудвам.
Ами след като е отказвал и покупките да носи от магазина, какво и остава на жената. Или да откаже и да седи и гладна Grinning
Човека се прибирал само от работа и искал сготвено и почистено, после идвало ред на интернет и телевизия.
А бременната търчи. Ама защо не, то нали не е диагноза.

Елора, тоя е е*аси изрода. Такъв хвърчи на първата торба покупки.

Трябвало е. Ама е била в неговия дом. Сирак е тя.
Чат пат е имало и физическо насилие, но предимно психическо.

# 174
Добре, че все пак й е светнало. Надявам се, че не е имало последствия за здравето й.

# 175
Доколкото знам не. Не сме се чували отдавна.
Мисля, че още е сама, но си има вече свой дом.
Без приятел не остава, ама ги сменя през 1-2 години.
Установила била, че мъжете са за забавление, не за сериозни неща.

# 176
Ох, чак се посмях на някои коментари 😂
Първо - апартамента и колата са си мои, купувани с пари преди брака от продаден мой имот. Но той е вложил мн в жилището
Той винаги е бил по-различен, но в рамките на нормалното, както се казва. Аз съм приемала тези му черти от характера, защото кой си няма странностите. Въпросът е плюсовете да са повече от минусите и да не се отразяват на връзката. Да, вероятно е давал сигнали, че нещо може тотално да се обърка, които аз съм пренебрегнала. Тук вината си е моя, но когато обичаш някого, понякога правиш такива грешки. Още повече, че той винаги е бил отдаден на дом и семейство и мечтал за 2 деца и т. н.
Не бих казала, че съм го ограничавала, напротив. Мисля си, че ако бях, можеше и да не се стига до тук, но винаги съм му оставяла свобода да прави каквото го прави щастлив. Естествено, редно е да има някакво съобразяване с половинката, особено след поява на деца, но според мен това е нормално - все пак и аз го правя спрямо него.
Бременността не е болест - факт. Но има общоприети неща, които не е редно една бременна жена да върши, но на мен ми се наложи действително да местя гардероби, макар и детски; да мъкна торби от магазина и да се грижа за детето и къщата сама. Аз го мога, ок, справям се, ама защо трябва сама, като уж имам съпруг и партньор. Който преди го е вършел доброволно и с желание. И нека не забравяме, че бременната жена е малко по-лабишна с нерви и хормони. Давам си сметка, че на моменти може да съм реагирала пресилено, но от негова страна не виждам разбиране към това състояние. Напротив, нахвърля се отгоре ми с насрещни нападки.
Друга жена няма, понякога си мисля, че е по добре да имаше. Щото да се промени толкова само заради някви храни и медитации, ми е в повече...
Техните знаят. Моите родители също. Тя промяната е видна за всички. Общите ни приятели също го отбелязват деликатно с думи като : той мн се е запалил по еди какво си.. И какво като знаят, говориха му и едните, и другите, и всички накуп. Резултат - нула
Сама за себе си вътрешно знам, че обичам спомена за него, за това какъв е бил и какво сме имали. И ще ми трябва време да го приема и преодолея. И някак не искам да изоставя вярата, че е възможно да се върнем към каквото е било..макар че, като ви чета, май нещата са по скоро неспасяеми.. Още повече историята на Бианка, която наистина мн звучи като моята, само без жената

# 177
Бременната жена сама носи отговорност за два живота. Ти като  мъкна сама гардероби, не се ли замисли какво може да последва?  Или по-важно ти беше да му показваш, че можеш, пък ако стане нещо - той е виновен.

# 178
Ами, когато хубавеца го няма дни наред, а задачите напират, се оправяш както можеш. Преценила съм риска и дали мога да се справя, никога не бих поставила в опасност себе си или бебето. И не си представяйте буквално двукрилен гардероб. Фокусът в случая е върху липсата му за елементарни мъжки задачи, а не аз какво мога или трябва да правя

# 179
Бременната жена сама носи отговорност за два живота. Ти като  мъкна сама гардероби, не се ли замисли какво може да последва?  Или по-важно ти беше да му показваш, че можеш, пък ако стане нещо - той е виновен.
Мда, тя сигурно и сама е забременяла...

Общи условия

Активация на акаунт