Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 773
  • 333
  •   1
Отговори
# 255
Разсъждаваме над дадения казус и той е представен от жената. Ти не коментираш него, а по принцип мъжете и жените как трябвало да се обичат един друг. Това в каква връзка на темата е?

Да, писаното от теб по-горе от частния ти случай дето били добри бащи и съпрузи, но бленували за свободата си... Ми не, не са добри, защото явно смятат, че са загубили нещо за сметка на децата и жена си. Това всеки човек има право да си го мисли, но не и да го споделя, ако истински обича децата и жена си. Освен ако не са се гаврили или шегувкали нещо, някои мъже имат тъпо чувство за хумор.

Аз като избирам мъж не питам никого, ама съм друга бира.

# 256
Свободата повечето (жени) я разбират като онова, дето вече го нямаш след брака.
Дано да съм по-ясна.

# 257
Според мен добрият баща е не този, който обича майката, а този който обича децата.

Всъщност най-доброто, което може да направи баща за децата си, е да обича майка им.

# 258
Не знам за какво говориш, наистина. Повечето жени не ме интересуват. Чета първият пост по темата, после мненията на другите, коментирам. В този случай имаме жена с 1 дете и бременна с второ, пуска тема какво да прави, че мъжът ѝ се променил, залита по учения, аверчета, политика (забележи как ги меша само – разкош духовност и политика). Ти де отиде какво искали по принцип жените след брака.
Жената споделя, отговарям на база даденото. Другото са общи приказки под шипковия храст.

# 259
Ок, bratan, ако хипотетично родя от даден мъж, обаче с времето спра да го обичам и се разделим. Това ще означава ли, че съм лоша майка, че няма да обичам децата си и да се грижа за тях?

# 260
Ок, bratan, ако хипотетично родя от даден мъж, обаче с времето спра да го обичам и се разделим. Това ще означава ли, че съм лоша майка, че няма да обичам децата си и да се грижа за тях?

Ако ги оставиш на бащата да ги гледа, а ти се сещаш за тях от дъжд на вятър, т.е. за Коледа и РД, ако подхвърляш някаква издръжка като на куче (а може спокойно дори това да не правиш), тогава да – със сигурност ще си лоша майка. Особено ако в същото време даваш всичко, включително и любов, и грижи за децата на новия си мъж...
Звучи ли му на някого познато? Именно...

# 261
Бази, пак ти напомням - тя си го обича жената. Оттам нататък всичкото са неособено важни за случая приказки за тулупи, сектанти, отговорност, безотговорност и всякакъв друг спам, с който пълним темата Simple Smile

# 262
Ойе, ойе, Дренке - пак четеш без разбиране -

Сама за себе си вътрешно знам, че обичам спомена за него, за това какъв е бил и какво сме имали.

# 263
Тайчо, я ми кажи първо как спираш да обичаш бащата на детето ти. Не ми е понятно как си отива любовта, ако я е имало на първо място. На мен такава концепция ми е чужда. Не знам дали в този случай ще си лоша майка, но със сигурност ще си безотговорна и ще докараш неудобства на децата си.

# 264
Дренчи, ок, приемаме, че го обича. Ама то и усещането за обичане/любов е субективно. Според мен за нея е много по-отрезвяващо и полезно да получи страничен поглед от хора, които не ги познават и нямат детайли за тях като хора, отколкото от човек, който знае всичко за тях или айде, поне ги познава нея или него.

# 265
“Обичам го все още, знам че и той ни обича”. От първия пост. Явно за няколко страници тоя е умрял и останал споменът за него.
Не можеш да дадеш отрезвяващ поглед, докато наричаш нечий партньор с обидни епитети. Не е лично към теб.

# 266
“Обичам го все още, знам че и той ни обича”. От първия пост. Явно за няколко страници тоя е умрял и останал споменът за него.

Ми, ние ѝ помогнахме да си отвори очите. То сме една голяма секта тук - спасяваме Света, също. Joy

# 267
Как'Сийка, звучи ми повече от познато, само че дори за празници не се явяваше. Това обаче не означава, че просто не е обичал майка ми, а че нито ме е обичал, нито е бил отговорен баща. Двете не са задължително свързани.
Bratan, това сериозно ли е? Всички разведени с деца са безотговорни и не са помислили за децата си? И да, понякога любовта си отива. Животът не е филм на Дисни.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 20:00 от Thaicho

# 268
Любовта си отива,но задълженията,особено към децата ти остават!

# 269
Казвам, че го обичам, да, така се и чувствам. Но вътрешно обичам друг човек, който вече е мн различен. Затова и  спомена за него ми е скъп, а и сме споделели мн време и емоции заедно.
И не, не се занимава с йога, даже не може да я понася 😂

Общи условия

Активация на акаунт