Какви жени харесват мъжете?

• 34 321
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 240
Frost, интересно как може да си прикрие меркантилността една силиконова, хиалуронова, татуирана мадама?
С всичките тези крещящи инвестиции по себе си, само идиот или слепец би й се вързал на прикритието Grin

# 241
А ако не са крещящи?))

# 242
  • Агент под прикритие
Frost, интересно как може да си прикрие меркантилността една силиконова, хиалуронова, татуирана мадама?
С всичките тези крещящи инвестиции по себе си, само идиот или слепец би й се вързал на прикритието Grin
Е, но пък е добра. По душа.... Grinning

Аз лично не-крещящ "тунинг" от този вид НЕ съм виждал. Някой друг ако е виждал, да каже. Simple Smile
Ако не се търсеше крещящият ефект, този тунинг нямаше да бъде направен на първо място.

# 243
Тоест изводът е - не харесвате меркантилни и арогантни. Само дето ако жената не може сама да си изкарва парите, търси осигуряващ я мъж (меркантилна). Ако може, има риск да е арогантна. Каква трудна работа! Joy

Всъщност най-важно е как изглежда. Sunglasses Ако е красива, може да е с отвратителен характер и пак ще има желаещи. Ако не - ограничен избор.

Абе дано дъщеря ми да порастне красива, надявам се аз... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
Абе една самотна майка с високи доходи може и да търси мъж само за секс / нали мъжете само това предлагат/,  но една мома която иска да има дете ще има доста повече изисквания. Така ги виждам аз нещата.

# 245
Колкото и богата да съм - пак ще искам мъжът да е по- от мен.

# 246
Точно такава е логиката и вярвам в нея.

# 247
Мда.. мъж само за секс - жиголо. Не, мерси.
Няма как грам да ме вдъхнови..

# 248
Абе една самотна майка с високи доходи може и да търси мъж само за секс / нали мъжете само това предлагат/,  но една мома която иска да има дете ще има доста повече изисквания. Така ги виждам аз нещата.
Стабилна жена,финансово и емоционално..се втурва в това,което иска.
Секс,всяка жена може да има..била и без финанси.
Но си права..Жена с деца само надгражда,без да е притисната.

# 249
  • Агент под прикритие
Ами да.... добавена стойност му казват. Grinning
Ама добавена стойност на какво и към какво.....

# 250
Е, от трабант всичко нагоре е добавена стойност..

# 251
  • Агент под прикритие
Добавена стойност към материалното.
Към нематериалното, към което спада и характера ти, не е. Simple Smile

И обикновено знам, че нещата, които някой си мисли, че заслужава в този живот, дали ще ги получи, зависи основно от този, които ги има, а не от този който ги търси.

# 252
Аз пък смятам, че получаването е пряко пропорционално на това, в което вярваш, че заслужаваш..

# 253
Как ще обясниш тогава жените, за които все няма достойни мъже?

# 254
  • Агент под прикритие
Аз пък смятам, че получаването е пряко пропорционално на това, в което вярваш, че заслужаваш..
Не знам.... аз не съм видял досега търсещ да определя условията, при които ще получи дадено нещо. Защото тези условия обикновено ги определя притежателя на нещото.
Въобще, обикновено търсещия НЕ е в позиция да поставя условия. Това, въпреки, че много си мислят, че са.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт