Какви жени харесват мъжете?

• 34 477
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 315
А и кой е казал, че при раздяла няма да си гледа децата? Отношенията родител - дете са различни от тези между партньорите. И да са се разделили, пак си остават родители. Затова е хубаво и разделени да са в културни, поносими отношения. Ако има нови партньори, и с тях.
Криси, ако се разделите, мъжът ти вече няма да ги погледне тия деца, тъй ли?
Абсолютно съм сигурна, че не е така.
В по-честия случай мъжете точно така правят. Не си гледат децата. Свижданията и то, когато е удобно на "родителя", не са гледане на деца. Не че няма и обратното, но неизмеримо по-често като се разведат с жената, се "развеждат" и с децата.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 16:32 от luna

# 316
Скрит текст:
Познавам няколко жени, които си родиха деца и ги гледат абсолютно сами, без мъж. Но те имат висощоплатена работа и семейства, които са до тях. На децата нищо в материален план не липсва. Някои ползваха донорска банка за сперма, някои забременяха по естествен начин. Кои са бащите не съм питала, не ми е удобно. Но явно се намира, за който търси.
Аз искам брак, мъж и деца, сама абсурд да раждам, компромиси правя вякакви-с пари, образование, единствено с наркоман, алкохолик и комарджия не бих се събрала.
Все си мисля обаче, че ако бях сама на моите години, бих осиновила дете, страхувам се сама да си го родя и да го гледам първите 5 г,
но някое по-голямо циганче бих си взела.
Скрит текст:
Куче не бих гледала, но дете винаги. Детето ти е компания, семейство.

Кристинче, от неясна наследственост не те ли е страх?

# 317
Аз с моя мъж съм се разбрала, ако се разделим децата да останат при него. Те са момчета, не ме слушат изобщо, той е по-добрият родител. На мен ми се живее.

Бе то от една възраст не е до слушане.Разговори основно.Понякога спорове. Ако ми изтъкнат доводи и ме убедят се съгласявам като вмъквам условия,които са за мой душевен мир и спокойствие.

# 318
Луна, дали наистина така правят или майката в яда и ината си решава, че мъжът не трябва да вижда децата и после оревава света, че той не ги поглежда? Има достатъчно примери за майки, които ползват децата против бащите им. После се чудят защо така става.

# 319
Луна, дали наистина така правят или майката в яда и ината си решава, че мъжът не трябва да вижда децата и после оревава света, че той не ги поглежда? Има достатъчно примери за майки, които ползват децата против бащите им. После се чудят защо така става.
Не, повечето точно така правят, Дидояне. Има и обратните примери, но са по-скоро изключение. Повечето се превръщат в далечни роднини без кой знае какъв ангажимент по своя соствена воля.

# 320
Когато децата са малки,всичко е в ръцете на родителите им.
Но от една възраст нагоре,зависи само от бащата.

# 321
Аз с моя мъж съм се разбрала, ако се разделим децата да останат при него. Те са момчета, не ме слушат изобщо, той е по-добрият родител. На мен ми се живее.
Кристина, много ме разсмиваш Simple Smile
Някоя мама ще пръска със светена вода след теб в темата Simple Smile

# 322
Крис няма да се развежда, аз няма да ѝ дам да го направи. Е, ако някой юнак от тези, дето завъртят целия свят около жената я открадне - само тогава може.

# 323
Това само в България май е така. И Саудитска Арабия, където е по-добре да си мъртва, отколкото разведена.
Щото на друго нормално място подобни страхове и грижи няма. Нито за мъжете, нито за жените.
Гледат си доведените деца и общи си правят допълнително техни.
Не знам защо смятате, че "разведена" е диагноза, която отблъсква мъжете.
Аз не смятам.
Беше отговор към нечие мнение относно разведените жени като нещо, което намалява шансовете на жената за нов партньор и я прави по-непривлекателен обект.

# 324
Братане, аз не съм точно стандартната бг мама. Но съм доста по-добричка от стандартните жени.
Джеймс, разбира се че ме е страх.

# 325
Братане, аз не съм точно стандартната бг мама. Но съм доста по-добричка от стандартните жени.
Знам, супер си. Обичаш живота, умееш да обичаш и не дуднеш. Никой интелигентен мъж не би те напуснал, Дренка какво да те мисли.

# 326
  • София
Когато децата са малки,всичко е в ръцете на родителите им.
Но от една възраст нагоре,зависи само от бащата.

Защо мислите така ?

# 327
Защото детето не е безгласна буква..
каквито и да са конфликтите между родителите,баща му е баща!
Част от живота му и фигура,човек.
Майката може да има конфликт с бащата,но ..
Има телефони има интернет и ако бащата желае ще е част от живота му..
Даже и при майка простакеса..
Сори,но познавам такива и само така мога да ги назова

# 328
  • София
Защото детето не е безгласна буква..
каквито и да са конфликтите между родителите,баща му е баща!
Част от живота му и фигура,човек.
Майката може да има конфликт с бащата,но ..
Има телефони има интернет и ако бащата желае ще е част от живота му..
Даже и при майка простакеса..
Сори,но познавам такива и само така мога да ги назова

На мен постът Ви ми прозвуча като - от един момент от бащата зависи всичко, т.е. какво - майката я изключвате от един момент или друго сте имали предвид ?

Отдавна не смятам, че бащата е баща и не съм склонна да оправдавам всичко с това или да го извинявам. Много често бащата е леке и не се и интересува от детето. Изведнъж почва да го гони вината и търси детето - и какво - веднага трябва да му си поднесе на тепсия, само защото му е баща ? Еми не е така, сори. И конфликтите между майката и бащата винаги рефлектират върху детето и в голяма част върху отношението на бащата към майката, а доста често и непряко върху детето - чрез неплащане на издръжка, манипулиране на детето от роднините на бащата и т.н. Така че "бащата си е баща" добре звучи, но ако си попаднала на свестен мъж, а за жалост често са парцали.

# 329
Много се чудя на жени, които вземат "парцали" за мъже и после реват, че нещо не е наред.
Ако няма такива прости жени, които да се връзват на елементарни неща, само заради това, че трябва да са с партньор и от тях се очаква да създават семейство, като основна цел в живота, няма да има и мъже "парцали".
Сещам се поне 4-5 случая на разни познати, които търпят някакви мъже-парцали до себе си, само щото "не можели сами". Такива жени за мен са абсолютно безхарактерни мекотели. На тях все някой друг им е виновен, че мъжете са парцали. Това, че си падат по парцали, също е чужд проблем...

Общи условия

Активация на акаунт