Проблем с малко коте !

• 2 860
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Според мен го прехранваш.
5-6килограмови котараци у нашите изяждат всеки по един пауч и по една шепа хрупки дневно. Моят котарак е също около 5 кила и изяжда две шепи хрупки (отказва мокра храна) .
А това коте е доста по-мъничко. Виж какво пише на пауча и на хрупките, колко трябва да се дава на малко коте. Трябва да има грамажи по възраст в месеци.
Добре мерси, и аз си мисля така доста яде, и е възможно от това да е ще гледам да го храня по- помалко да видя как ще е

# 16
Здравейте отново, забелязах днес,  че котето ми хапна малко от върха на едно лукче на двора до като беше, гледах в интернет и на всякъде пише, че е отровен за тях, дайте съвети моля ....

# 17
Здравейте, преди месец и половина взех едно малко котенце от улицата. Осигурих му играчки, чесалки, катерушка и всичко необходимо за да се чувства добре само, че имам огромен проблем с поведението му.

Драска и постоянно хапи, дори когато ближи и се гушка посяха да хапе и пак се гушка. По цяла нощ игра и хапане - не можем да спим Наблюдавам, че спи по много малко време дори и когато сме на работа

Приблизителната му възраст е около 3- 4месеца, всички ваксини, обезпаразитяване, прегледи- всичко е наред но е с много буен нрав
Дайте ми моля съвет как да го успокоявам когато пощурее (не става с шляпване по ухото, пипане по нусленжето )
Вече не помня кога за последно успяхме да
спим нормално и какво е да не си изпонадран
и ухапан по целите ръце

Общи условия

Активация на акаунт