Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
За място за отсядане може да провериш хотел Дафи, хотел Дали. Мои познати са отсядали, много бяха доволни и от двата. Не знам като цени как са.

# 91
Знаете ли някъде да рисуват с къна?

# 92
  • Пловдив
Да, в Капана има една жена, но не мога точно да обясня къде. Пада се зад Халите, по-в лявата част.

# 93
  • Пловдив
В Оптиката до Полиграфията правят ли безплатни прегледи или само ако си закупиш от тях очила?

# 94
  • до най-прекрасния мъж
В Оптиката до Полиграфията правят ли безплатни прегледи или само ако си закупиш от тях очила?
Сменяли са ми само стъкла, както съм купувала и цял комплект очила, пари не са ми вземали при преглед. Но ако е само за преглед, може би ще има някаква такса.

# 95
Трябва ми подарък за първокласник. Къде продават хубави несесери или комплекти за бюро? Ясно е, че по книжарниците има, но пък времето ми е кът и ако някой даде конкретно място, ще съм много благодарна. Гледах сайта на Комсед, но нищо не харесах.

# 96
Доколкото знам са ги спрели. Скоро и аз търсих.

Спрели са ги изобщо ли? Защото виждам, че могат да се закупят онлайн.

# 97
  • Пловдив
Трябва ми подарък за първокласник. Къде продават хубави несесери или комплекти за бюро? Ясно е, че по книжарниците има, но пък времето ми е кът и ако някой даде конкретно място, ще съм много благодарна. Гледах сайта на Комсед, но нищо не харесах.
В търговския център преди Гранда на "Капитан Райчо", на 2 или 3 етаж има магази на Gabol.

# 98
Зависи и от бюджета. Големите книжарници като Сиела и Ориндж имат луксозни такива. Може да видите и онлайн. Акварел за канцеларски материали също имат сайт и може да разгледате за по достъпни неща.

# 99
  • Пловдив
Здравейте, моля ви за съдействие. Трябва да отседна в Пловдив за една вечер. Има събитие от работата ми в петък и няма  как да се прибера до моя град. Необходимо ми е място,  където просто да спя. Знам, че има множектво варианти чрез интернет. Но имам неприятен опит с airbnb, booking и поредица. Бих се радвала, ако имате лични препоръки от място, където сте отсясали или пък близък, който да отдава, да споделите.
Моя позната идва на семинар в Пловдив преди около година и търсеше точно нещо евтино и сносно само за спане. Тогава беше на 40лв. стая. Каза, че е доволна като цяло. Пускам линк по-долу.
Скрит текст:

# 100
Мистик, във всяка оптика е безплатен прегледа, ако купиш очила.
Без едва ли ще те прегледат без пари.

# 101
  • Пловдив
Извинявайте, че пак повдигам темата. Някой пита скоро, но изпуснах отговора.
Трябва да вадя ученическа карта за градски транспорт. Ще ходя на Отец Паисий.
Трябва ли снимка или с детето ли трябва да отида?
За първи път ще вадя.
Работното време някой знае ли от колко и до колко е? Моля, кажете, че е от 8ч Wink

# 102
# 103
  • Пловдив
Ако детето не е с теб, може със снимка.

# 104
Здравейте,има ли шивачка в района на Каменица или Тракия,където да занеса рокля за скъсяване,днес да оставя,а утре да мога да взема,че май не всички работят и в събота?

Общи условия

Активация на акаунт