Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Трахана има в Лекси.
Аз нямам време да правя торти. Не винаги скъпо, качество, вкусно са синоними.
Съотношението качество-цена, чистота, ниво на обслужване в Чочко ме изненадва много приятно в момента.
По време на извънредното положение получихме подарък доставка с торта от тях и останах впечатлена и от доставката - хладилно камионче, усмихнат човек с ръкавици и маска,тортата прясна и вкусна.

# 616
  • Пловдив
Трахана има в магазините за подправки Бахарика мисля се казват. Има магазини:
На кръстовището на ул. Васил Левски и бул. Дунав
Срещу Сани в Смирненски
В центъра срещу Пица Лаб

# 617
  • Пловдив
Не знам дали от приюта ще се съгласят /извън Пловдив съм/, не че ми пречи примерно и да го закарам на място, въпросът е дали си вършат добре работата или я карат касапската/.
За немския кастрационен център съм доволна, ползвам ги, но са само за котаци.

# 618
Много благодаря за отговорите за траханата, Никога не съм я виждала в Лекси, а всеки ден съм там.
Герда, може ли малко по-точно къде да я търся?

Бахарика не знаех, че имат толкова магазини, виждала съм само в Кичука до Събота пазара, но този на Дунав ми е по-удобен и още утре ще отида да проверя.

Много благодаря още веднъж! Simple Smile

# 619
  • под тепетата
Десиссслава в общините дават талони за отстъпка, но не знам каква. Виж дали ще ти свърши работа
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtina-Plovdiv-s-obrus … -zhivotni-1003804

# 620
ТуиГ, в началото кастрираха и кучета.....

Тепавица Рай ползвах веднъж....С около 10 дни закъснение да ми го върнат и накрая като го постилах си беше все едно не съм го давала за пране.
Макси първото пране беше безупречно, второто нямаше такъв приятен аромат на   прано и бе беше толкова свеж. Но пак ще ги ползвам.
А освен Декатлон кой друг магазин ще препоръчате с голям избор от детско колелета и да не са космически цени.

# 621
Дами, препоръчайте магазин с избор на санитарния за баня.

# 622
Ние взехме всичко необходимо от Алати. Наближава черен петък, мисля, че седмица преди него, даваха намаление от 10% на всичко, което не е на промоция. Следете за кога ще го обявяват тази година..

# 623
  • Пловдив
Баня стил има добри решения, както и магазина на Полиграфия, но цените и на двете места не са от най-ниските.

# 624
+1 за Макси! Тази година за първи път ги ползвах и съм много доволна! Досега давах на тепавица "Рай", но цените им са на кг, докато на Макси са на кв.м. За мен лично е по-изгодно при тях. Почти двойно по-изгодно! А и имат безплатен транспорт.
Ми казвайте ги по-навреме тези работи JoyMoney

# 625
Баня преди 2 години ремонтирахме основно с неща от Баня Стил и Хоуммакс.

# 626
  • Пловдив
А освен Декатлон кой друг магазин ще препоръчате с голям избор от детско колелета и да не са космически цени.
Взехме от Спорт депо, имаха и някаква текуща промоция.

# 627
Ние взехме от магазина, до светофара на Стоматологичния факултет, на бул. Христо Ботев. Но не точно детско колело, въпреки, че детето беше 140 см тогава.

# 628
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде малиново вино Trastena?

# 629
  • о`майна лунна нощ е
Виждали ли сте някъде малиново вино Trastena?

Вкъщи, две бутилки Wink

Сега сериозно.
Като магазин в Пловдив ми излиза това -
Магазин Пловдив - Вoutiqfoods
бул. "Шести септември" 110 А Пловдив
Телефон: 0897010700

Преди имаше и в заведението Баския срещу Мармалад в Капана, но не съм минавала отдавна от там.

Сетих се и за още едно място - хранителния магазин посредата на главната, точно срещу галерията. Където има и готова храна. Със сигурност съм виждала Трастена там.

Аз ги дебна по фермерските базари и по Коледа в Капана, за да си взема от щанда им. При дистрибуторите цената се вдига доста.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 09:37 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт