Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 16

• 54 141
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
RuzhaY напълно съм съгласна с Вас и се опитвам да се придържам към всичко изброено, медитация само не съм пробвала.

Алора - хранителна добавка;
Масло от портокал купено от аптека - слагаш на памук и миришеш колкото свободно време имаш през деня и вечер преди сън в леглото- пускаш си музика и миришеш ...

# 646
Ако е баш депресия, ни медитация ще помогне, ни добавки. Иначе на прима виста се сещам, че Инозитол има успокояващо действие и би се вързало с процедурите. Ако си можеш да си позволиш и си намериш читав, можеш и психолог да опиташ, но всичко това, ако не е тежко положението.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 07:50 от +-123

# 647
Здравейте ,момичета!Записвам се при Вас и дано стигнем заедно до мечтите ни!💖След неуспешно инвитро съм-стигнах до биологична бременност, 1 опит....почти на 42 години 😢😢😢Върнаха ми всички ембриончета...нищо не ми остана. Ще сменям и клиниката...Пуснах си вчера на моя глава ...изследванията...вит.В 12 + вит.Д в норма...Prolactin,Estradiol,LH   в норма...FSH -14,8/реф.стойност до 12,5/И    АМХ -0,143.../0,059-4,44/...,а,преди 1 година ми беше 0.85....😭😭😭Има ли смисъл да започвам всичко отначало или да не се надявам на мое детенце....Боже,толкова ми е зле от този резултат...

# 648
За мен има смисъл до последно да се пробва. Разказвала съм  го но пак ще го дам за пример с моя приятелка , която започна преди 3 гд с АМХ 0, 13 от първи опит не и извадиха дори и Я. второ Инвитро и върнаха 2 ембрио-също нищо. И на 3 тото инвитро след ЗЕТ на 1 бластоцист на изкуствен цикъл забременя на 42 и роди на 43. 😇 изкара също така еьна изключително лека бременност.
Така , кураш момичета!

# 649
Не трябва да се вторачваме толкова в това АМХ, важни са АФ, а най-важно е качеството на Я.
И аз го разбрах по трудния начин и на 45г. "мирясах" с опитите с мои Я и си чакам ДЯ, но ми коства много години, много стимулации, трансфери, психическо натоварване от всичките процедури, операции, подготовки.........разочарования, сълзи, а за пари да не говорим.
Всеки трябва да реши за себе си докъде му стигат силите Flowers Hibiscus

# 650
  • София
Вече и аз се замислям за този AMХ до колко е достоверен,  преди 3 г. когато го изследвах за последно беше чиста 0, вярно е, че цикъла ми понякога прескача, но последните месеци винаги ми пораства по 1 фоликул, онзи ден даже имах два по 20 мм, а честно казано очаквах вече да нямам цикъл.

# 651
Амх следва да се тълкува заедно с инхибин и да се изследват през фоликулярна фаза-от д-р го знам, и се убедих как се мести с цяла 1ца за 3 м. и то зимата(без слънце и вит Д). Най-важни са антралните и разбира се качеството на Я.

# 652
Добро утро 🙂 Пътувам към клиниката. Днес имам трансфер на едно 5 дневно баластицитче. Първи опит с ДЯ. Не можах да спя цяла нощ. Станах рано, боядисах се, направих си маска на лицето, гримирах се, извадих новото си палто от гардероба и много се молих. Следя форума от повече от 10 год, но не пиша. Днес реших да споледя и да ви помоля и вас да ми стискате палци. Силно се надявам да ме хареса това малко баластицитче и да стана негова мама. Хубав ден от мен 🙏🙏🙏🙏

# 653
Стискам палци всичко да е наред късмет

# 654
# 655
Много късмет ви желая!Стискам палци!🍀🙂

# 656
И от мен стиснати палци! Успех 😊

# 657
# 658
Успех, Валя. Стискам силно палци. Flowers Four Leaf Clover Ще си те хареса, къде ще ходи.

# 659
Успех, Валя!

Общи условия

Активация на акаунт