Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 16

• 53 511
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, помагайте! Във вторник ще ми е пункцията. За днес имам цитротид и хориомон. Хориомона ми е за 21 часа. Цитротида вчера като ми ги дава сестрата каза, че било за 17 и 30—18 часа, а сега видях, че е писала 20 часа. Днес е неделя, звънях, но явно няма дежурни. Идея имате ли колко трябва да е

Ако си от Надежда, след 11ч. има акушерка в манипелационата или питай на спешния тел.

# 76
  • Варна
MБлагодаря Ви! Свързах се със сестрата цитротида ми е между 19  и 30—20:00. Хориомона е за 21. Аз дори при тях съм имала пункция със същите лекарства, но съм забравила в колко бяха.

# 77
Здравейте, 9 ден с Менопур и  само 1 фоликул....пункция сряда.....Казаха ми само...е доктора трябва да ви е казал ,че шансовете са малки на тази възраст,със тези стойности на АМХ и спермограма.Само дето не каза ,че шанса е...0.😢.

# 78
Здравейте, 9 ден с Менопур и  само 1 фоликул....пункция сряда.....Казаха ми само...е доктора трябва да ви е казал ,че шансовете са малки на тази възраст,със тези стойности на АМХ и спермограма.Само дето не каза ,че шанса е...0.😢.
Не се отписвай предварително. Стискам палци да извадите хубава яйцеклетка, от която да стане супер човече!

# 79
Да, и аз имах едно такова разочарование. Стимулация, не беше никак лека  накрая само една Я от общо 4 фоликула. Преди пункцията два от тях бяха станали огромни, по- скоро кисти. Чудя се как въобще извадихме нещо, че и даже замразихме Е от тази една единствена Я. Никога не се знае...Успех!

# 80
  • Пловдив
Здравейте, 9 ден с Менопур и  само 1 фоликул....пункция сряда.....Казаха ми само...е доктора трябва да ви е казал ,че шансовете са малки на тази възраст,със тези стойности на АМХ и спермограма.Само дето не каза ,че шанса е...0.😢.
и каква ти е възраста и АМХ-то ? Защото си мшсля ,че ще кажеш 41г. , Амх 1.2 Wink примерно Wink

# 81
На 43  г,АМХ 0,08 при референтни 0,027-5,57.

# 82
  • Пловдив
Ще са прави са за жалост Cry

# 83
Добро утро и успешен ден на всички!

Има ли някой впечатления от програмата Супер Бебе на Елена Терзиева от Бургас? Струва ли си да се направи това и дали наистина е само еднократна промоцията за 397 лв.?

# 84

ще дам шанс на това фуликулче...Animal Hatching Chick

# 85
  • Пловдив

ще дам шанс на това фуликулче...Animal Hatching Chick
Ще дадеш естествено ! Борба до край, пък каквото сабя покаже Wink

# 86
И аз съм така, разбира се че ще се бориш!  Стискам палци и аз!

# 87
jesara, може да е малък шансът, но важното е, че все пак го има, нали така Simple Smile
Накрая всичко е Божа работа, важното е да сме направили това, което зависи от нас.

В тази връзка и аз търся отзиви за програмата "Супер бебе" - вече няколко дена след уебинара си отварям промоционалната страница и цената си е все така намалена.

# 88
jesara, може да е малък шансът, но важното е, че все пак го има, нали така Simple Smile
Накрая всичко е Божа работа, важното е да сме направили това, което зависи от нас.

В тази връзка и аз търся отзиви за програмата "Супер бебе" - вече няколко дена след уебинара си отварям промоционалната страница и цената си е все така намалена.

И аз преди време гледах уебинара , мислех да закупя пакета,но в крайна сметка се отказах.Със сигурност ще има много полезни нещта.Но има вече толкова много нутриционисти писали хубави статии,съвети и т.н...има достатъчно информация ( безплатна).Събрах информацията,която намерих и си изведох най-ценното ЗА МЕН.

# 89
Момичета, да Ви питам,тези от Вас, които са пили или пият Бромокриптин или Достинекс постоянно ли ги пиете или като влезе пролактинът в норма ги спирате постепенно?

Общи условия

Активация на акаунт