Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 329
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, някой ще ми разясни ли какво реално е биохимична бременност след трансфер?
Имам + тест, но първият ми преглед е чак на 25.08 (въпреки, че трябваше да е тази седмица) , защото докторката ми е в отпуска. Понеже нямам друг симптом освен лека тежест в гърдите и липсата на цикъл, се зачудих дали това е нормално. Simple Smile Та ми стана интересно що е то биохимична бременност след трансфер.

# 151
Аз съм с биохимична след трансфер. Биохимична бременност е тази, която не може да бъде доказана по никакъв друг начин освен с кръвен тест, затова й казват биохимична (откриваема само по "химичен" път). Това е  бременност, която приключва в много ранна седмица, още преди първия преглед при лекар за потвърждение на бременност с плоден сак. При мен на 7ми ден след трансфер ЧХГ 20, с много симптоми на бременност. Потене, лошо миришех, обострено обоняние, температура 37-37.2, бързо потъмняване на цвета на зърната, тежки гърди. Не проследих стойностите след това, защото си направих кръвния тест и не го гледах до официалната ми дата за тест. Исках да го имам като информация имало ли е имплантация. На 16ти ден ми беше теста от клиниката. Бях сигурна, че все още съм бременна, защото си имах всички симптоми все още, но точно в този ден усетих по-силна болка в матката. Явно няколко дни преди това е спрял развитие ембриона и започваше спонтанния аборт. Тази болка няма как да се сбърка с обикновено ПМС. Просто е режеща и дойде ли цикъла е много болезнено.
Затова на твое място не бих се притеснявала, защото щеше да усетиш според мен. За твое спокойствие може да си правиш уринарни тестове вкъщи, стига да ти е достатъчно високо ЧХГ-то.

# 152
Aз отивам за чхг. Не издържам.

# 153
Благодаря за бързия отговор! Моят трансфер беше на 29.07. Направих си кръвен тест на 11.08 и беше 690. Струва ми се нормална стойност. Сега се чудя дали да си направя тази седмица още един, за да проследя нивата или няма смисъл. Simple Smile
Аз съм с биохимична след трансфер. Биохимична бременност е тази, която не може да бъде доказана по никакъв друг начин освен с кръвен тест, затова й казват биохимична (откриваема само по "химичен" път). Това е  бременност, която приключва в много ранна седмица, още преди първия преглед при лекар за потвърждение на бременност с плоден сак. При мен на 7ми ден след трансфер ЧХГ 20, с много симптоми на бременност. Потене, лошо миришех, обострено обоняние, температура 37-37.2, бързо потъмняване на цвета на зърната, тежки гърди. Не проследих стойностите след това, защото си направих кръвния тест и не го гледах до официалната ми дата за тест. Исках да го имам като информация имало ли е имплантация. На 16ти ден ми беше теста от клиниката. Бях сигурна, че все още съм бременна, защото си имах всички симптоми все още, но точно в този ден усетих по-силна болка в матката. Явно няколко дни преди това е спрял развитие ембриона и започваше спонтанния аборт. Тази болка няма как да се сбърка с обикновено ПМС. Просто е режеща и дойде ли цикъла е много болезнено.
Затова на твое място не бих се притеснявала, защото щеше да усетиш според мен. За твое спокойствие може да си правиш уринарни тестове вкъщи, стига да ти е достатъчно високо ЧХГ-то.

# 154
Благодаря за бързия отговор! Моят трансфер беше на 29.07. Направих си кръвен тест на 11.08 и беше 690. Струва ми се нормална стойност. Сега се чудя дали да си направя тази седмица още един, за да проследя нивата или няма смисъл. Simple Smile

Няма смисъл. 😊 Успех на прегледа.

# 155
Спокойно, не мисли лоши неща.

Моите бяха 51 чхг, 113 и после 41 и това беше ....

# 156
Благодаря ви, момичета! 😊 ❤️ Чакам с нетърпение прегледа!

# 157
Здравейте, момичета. Имам притеснения за моят ЧХГ. На 10 ден след трансфера (2 3 дневни ембриона)  ЧХГ - 31,4. Повторих го на 17 ден и стана едвам 306,65. Още в началото лекаркат ми каза, че по-скоро е 1 ембрион. Но въпросът ми е не ли е много нисък за 17 ден? за сряда 19.08 ми е назначен пръв преглед. Исками се да пусна  пак ЧХГ-то.

# 158
Пуснах чхг макар че снощи бих прегнил 100, акушерката каза че вдигал резултата с 2-3 единици. Не знам какво да мисля ,в друга тема пък казаха,че бил алфа чхг и кръвния не го вхащал. Не знам на кой да вярвам вече. И все пак уринния е с почти две еднакви черти.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 12:51 от 🌞 Слънчево момиче 🌞

# 159
Здравейте чета коментарите всеки ден.И аз съм доста нетърпелива като повечето от вас в момента съм 6 ден след свеж трансфер на едно тридневно ембрионче/на 10 клетки/.Мисля на 9 ден тоест сряда да пробвам кръвен тест.Как мислите рано ли е?

# 160
Здравейте, момичета. Имам притеснения за моят ЧХГ. На 10 ден след трансфера (2 3 дневни ембриона)  ЧХГ - 31,4. Повторих го на 17 ден и стана едвам 306,65. Още в началото лекаркат ми каза, че по-скоро е 1 ембрион. Но въпросът ми е не ли е много нисък за 17 ден? за сряда 19.08 ми е назначен пръв преглед. Исками се да пусна  пак ЧХГ-то.
май е нисичко ...

Ива, бих изчакала още 1 ден, да го пуснеш в четв.

Успех!🍀

# 161
FBID, няма определени стойности за ЧХГ, има само минимум по седмици и ти си над него. Стойностите ти се удвояват, така че дишай, супер е.

Слънчево момиче, уринарния хваща бета + алфа ЧХГ и е положителен веорятно от Прегнила. Кръвния тест е Бета ЧХГ, за него е казала акушерката ,че максимум да го вдигне с няколко единици. Така че си чакай резултат от кръвния и успех.

# 162
Сърцето ми ще изскочи хора,какво значи това,разтреперих се цялята и се разплаках н?

# 163
Сърцето ми ще изскочи хора,какво значи това,разтреперих се цялята и се разплаках н?
Повтори го след 48ч.🍀🍀🍀

# 164
Не мога да спра да плача, резултат различен от 0..много ме е страх

Общи условия

Активация на акаунт