Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Със сигурност не си помагаш като те е страх. Горе главата и по-спокойно Simple Smile Търпение...

# 166
Момичета, имали някоя по време на стимулация била с много фоликули и нисък естрадиол. Аз съм с 20+фоликула и естрадиол едва 300 pg/mL. Което е около 1100 pmol/L.
Имаше ли извадени качествени яйцеклетки. Имали смисъл да се надявам. Това е резулатата след 8 поставени инжекции Гонал на къс протокол.
С поликистоза съм.

# 167
Сърцето ми ще изскочи хора,какво значи това,разтреперих се цялята и се разплаках н?

Стискам палци за удвояване на теста в сряда. 😊

# 168
Момичета, имали някоя по време на стимулация била с много фоликули и нисък естрадиол. Аз съм с 20+фоликула и естрадиол едва 300 pg/mL. Което е около 1100 pmol/L.
Имаше ли извадени качествени яйцеклетки. Имали смисъл да се надявам. Това е резулатата след 8 поставени инжекции Гонал на къс протокол.
С поликистоза съм.
Здравей, аз бях така, но на ЕЦ с фемара. Бяха тръгнали по спомен 6 Ф, няколко дни преди пункцията ми беше нисък естладиола и от 3 пунктирани Ф извадиха 1 Я с хубаво качество. Това е моя опит с ниския естрадиол, дано съм ти била полезна.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 15:13 от Aleksandra618461

# 169
С голям страх ще пусна утре кръвния,защо чертите не стават еднакви ами другата си остава по-бледа. Сигурно чхг ще е паднало.

# 170
Добро утро,аз също съм в чакането,реших да не пускам днес ЧХГ ,май ще изчакам по натам поне да е сигурно ,че това ме побърква.Вчера сутринта ми беше лошо и ми се гадеше,най -хубавото лошо което съм имала.Обаче днес не е същото ,може би е на дни ,така се успокоявам.Мислепхако пусна днес чхг и видя ,че се е повишило после пак ще ме гризе дали ще се повиши ,май ще изчакам да си дойде деня ,който е в неделя,а може и в петък.За гаденето възможно ли е да не е всеки ден или нещо се случва.Съжалявам сигурно ме виждате 🤯 но след 11 години олчакане за пръв път стигам до тук.

# 171
Добро утро,аз също съм в чакането,реших да не пускам днес ЧХГ ,май ще изчакам по натам поне да е сигурно ,че това ме побърква.Вчера сутринта ми беше лошо и ми се гадеше,най -хубавото лошо което съм имала.Обаче днес не е същото ,може би е на дни ,така се успокоявам.Мислепхако пусна днес чхг и видя ,че се е повишило после пак ще ме гризе дали ще се повиши ,май ще изчакам да си дойде деня ,който е в неделя,а може и в петък.За гаденето възможно ли е да не е всеки ден или нещо се случва.Съжалявам сигурно ме виждате 🤯 но след 11 години олчакане за пръв път стигам до тук.

Добро утро моят ден за ЧХГ е понеделник но и аз се замислям да го пусна по рано.прави ли тест и на кой ден си .Аз съм  с едно тридневно ембрионче трансфера ми беше на 10.08

# 172
Аз се успокоявам, че уринния вчера е бил съвсем еднакъв от хориомона,но и днес има ясна втора черта,а са една марка , акушерката каза че няма как чхг 58,25 да е от Прегнил 100. Днес трябва да бия пак инжекцията но не знмс дали вечерта пак или сега за да е по-достоверен кръвния. Цветков каза утре да пусна.

# 173

Лошото е от многото хормони, и без бременост ми се гадеше. Защо не пуснеш след 48ч., ще ти олекне. Успех ти желая! Да се е увеличил петкратно хормона !

# 174
Добро утро моят ден за ЧХГ е понеделник но и аз се замислям да го пусна по рано.прави ли тест и на кой ден си .Аз съм  с едно тридневно ембрионче трансфера ми беше на 10.08
[/quote]

Моят трансфер беше на 09.08.на 5 дневен ембрион.днес ми е 9 ден

# 175
Маре ,на кой ден от трансфера имаше чхг 30?

# 176
На седмия сутринта.

# 177
Момичета,

Преди малко ми върнаха 2 тридневни ембриона

# 178
Добре дошла при чакащите,успех ти пожелавам.😋😎

# 179
Късмет, мойте са 2 ,⁵ дневни и се хванаха. Успех ти желая!!!

Общи условия

Активация на акаунт