Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Някой получава ли паник атаки и как се справяте? Аз съм 7  ми ден след трансфер на бластоцит и психически съм много зле. Преди тренирах и това ми помагаше, но сега е невъзможно. Някой с такъв проблем и съвет?

# 181
Понякога имам сърцебиене,Валидол може под езика съм слагала веднъж

# 182
Добро утро момичета, и аз се нареждам сред вас да чакам деня на трансфера. Вчера ми беше трансфера на 2   петдневни ембриона. Тази сутрин се събудих и съм болна гърлото мие зачервено и имам суполи и кихам. Какво мога да пия да това ? И според вас когато кихам дали няма да навредя на ембриончетата

# 183
Пии Осцилококцинум, хомеопатия е и помага.
А ако от кихане се вредеше на ембрионите...нямаше да има бременни на тоя свят 😁
Дишай и успех 🤞

Добро утро момичета, и аз се нареждам сред вас да чакам деня на трансфера. Вчера ми беше трансфера на 2   петдневни ембриона. Тази сутрин се събудих и съм болна гърлото мие зачервено и имам суполи и кихам. Какво мога да пия да това ? И според вас когато кихам дали няма да навредя на ембриончетата

# 184
Ася не знам какво да пиеш, но ти пожелавам да бъде успешен опита. Стискам палци 🍀🍀🍀
А за носа можеш да пробваш чист физиологичен разтвор, за да не е запушен.
Майка ми лекува хрема с тампони в носа с ракия. Много е неприятно, но на другият ден и няма нищо. Ако си смела можеш и това да пробваш. ❤❤❤

# 185
Осцилококцинум е позволен след трансфер. Може и някакви смучещи за гърло. Има едни Кофлетки, който са основно джинджифил и черен пипер. Една приятелка беше със зверска кашлица след трансфер и си роди, но все пак е добре да се овладее кашлицата.

# 186
  • София/Севлиево
За гърлото ако много боли може и лъжичка сода с лъжичка мед-ако можеш да го преглътнеш,щото си е гадничко.Моите сливици са доста проблемни,при последния опит имах и налеп по едната-това ми помогна,плюс клеева тинктура,сложена върху клечка за уши и с нея лекичко си мажех сливиците-за няма и два дни се оправих,а обикновено стигам до АБ...

# 187
Неща темата замря,Слънчево момиче ,как си?Аз продължавам с чакането в един момент си мисля ,че съм бременна в другия все едно нищо ми няма.Цяла сутрин ми беше чоглаво ,сега следобяда малко ми просветна.Почти нищо не усещам ,но и почти не се натоварвам.Незнам как ще издържа до петък или събота.

# 188
Правиш си планове и се занимаваш с много неща, за да мине времето, аз така правех и гледах много комедии😁
Напр правиш бисквитки,подреждаш шкаф или козметика, подреждаш си снимки в папки на компютъра и слушаш музика, много идейки има.

❤🍀

# 189
И аз като Орион,но гледах и четях само трилъри и ужаси,много обичам. Joy
Правих си маски на лицето,на косата ,това ми е другото любимо,и така минаваше времето.А после като хванех някой сериал,бързо бързо минаха месеците.

# 190
Здравейте момичета, да се запиша и аз в темата с чакащите. Днес ми беше трансфера на 2 броя, 3дневни ембриони. Сега следва голямото чакане, пожелавам късмет на всички

# 191
Аз на 1вия трансфер четях много,на втория гледах комедии, след полож.тест главата ми все фърчеше нейде, не можех да се концентрирам и да чета, та ...не четях, едва избутах един роман на А.Хейли❤
Много ми се чете и гледа за Чернобил (като бях бременна не исках да товаря бебчето), но не съм емоционално готова...

Успех, момичета!🍀Желая ви след 9 месеца рев и памперси да се моткат в дома ви😁❤🍀

# 192
Днес ми предстои първи преглед след трансфера. Като сутринта пуснах да видя стойностите на HGC-то и както винаги, при тия рамус, сигурно пак имат техн. проблем - все още няма резултати и никой не отговаря в кол центъра. Ще ми се пръсе сърцето. Проверявам като луда на всеки 5 мин.

# 193
И при мен беше така, много са зле! Има и друго, че според мен са претоварени с тия тестове за Covid. На второто ми ЧХГ резултатът ми излезе след 6 вечерта.... Бях пред припадък вече.... Но пък се беше утроил, почти учетворил за 48 часа Simple Smile Пожелавам ти хубаво число и най-важното хубава голяма точка на ехографа Simple Smile

Днес ми предстои първи преглед след трансфера. Като сутринта пуснах да видя стойностите на HGC-то и както винаги, при тия рамус, сигурно пак имат техн. проблем - все още няма резултати и никой не отговаря в кол центъра. Ще ми се пръсе сърцето. Проверявам като луда на всеки 5 мин.

# 194
И при мен беше така, много са зле! Има и друго, че според мен са претоварени с тия тестове за Covid. На второто ми ЧХГ резултатът ми излезе след 6 вечерта.... Бях пред припадък вече.... Но пък се беше утроил, почти учетворил за 48 часа Simple Smile Пожелавам ти хубаво число и най-важното хубава голяма точка на ехографа Simple Smile

Благодаря! Най-накрая отговориха от кол-центъра - просто още не е готов. и трябва да чакам до 22.00 вечертта Sob

Общи условия

Активация на акаунт