Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 324
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Не съм била прегнил все още 5 ден след ЕТ и чертите излизат веднага много по ясни от вчера,много се зарадвах. Не може от прегнил такава нищожна доза от преди 2 дни ,а те се насищат. Довечера ще сложа другата доза и вторник ще ида в една клиника в Пловдив за кръвен. Стискайте палци  Горните тестове са от вчера, долните от днес
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 13:39 от 🌞 Слънчево момиче 🌞

# 136
Момичета, вие възползвахте ли се от метода хечинг за бързото излюпване? Аз до сега във всичките си трансфери пожелах да направят хечинг, и имаше имплантация ( не се стигна  до сърдечна дейност при мене). След няколко дни ми предстои пак трансфер за трети път в една и съща клиника. И сега ми вълнува въпроса дали да се съглася за хечинг ( винаги питат дали искам хечинг)? Вие възползватели се от хечинг, дали влияе хубаво върху ембриона или по някакъв начин уврежда.

# 137
Аз не съм имала.

Браво , слънчево момиче🍀

# 138
Момичета, вие възползвахте ли се от метода хечинг за бързото излюпване? Аз до сега във всичките си трансфери пожелах да направят хечинг, и имаше имплантация ( не се стигна  до сърдечна дейност при мене). След няколко дни ми предстои пак трансфер за трети път в една и съща клиника. И сега ми вълнува въпроса дали да се съглася за хечинг ( винаги питат дали искам хечинг)? Вие възползватели се от хечинг, дали влияе хубаво върху ембриона или по някакъв начин уврежда.

Моите два - три дневни бяха с хетчинг. Имах имплантация и на двата,но на единия му спря сърчицето в 9 г.с. Не съм се замисляла дали може да е от това,но според мен едва ли това е причината.
Правила ли си ПИД? 😊

# 139
Avlito какво означава ПИД ?

# 140
# 141
В моята клиника не питат искам ли хетчинг (излюпване), а направо си го правят при размразяване. Доколкото знам пробиват с лазер няколко дупчици в обвивката на бластоциста, за да улеснят захващането му към стената на матката. Не съм чувала да има странични ефекти. 2 от 3 трансфера имам имплантация. Сега ще видим, да се молим да е до термин 🙏❤️.

# 142
Пред имплантационна диагностика.
Аз не съм била още Преггнила, довечера, чертите се насищат доста. Кака ми вика "вътре си ще видиш". Heart
Скрит текст:

Между другото гледам жени в чужбина един форум и им отчита бая рано,така че не е невъзможно.5dp5dt означава 5 дни след 5 дневен трансфер
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 16:37 от 🌞 Слънчево момиче 🌞

# 143
Момичета моят опит приключи. Ден 11 - ЧХГ - 0.10
Успех на всички и никакво отказване.
Да ви попитам, сега кога да очаквам цикъл, ще се забави ли от хапчетата или не? Бях само на естрофем и утрогестан, днес ги спирам
За съжаление и моят първи ЗЕТ приключи онзи ден на 13-ти. Аз също бях на Естрофем, Утрогестан и лепенки Климара. Веднага на 13- ги спрях и едва днес има леко зацапване. Утре ще цъфна. При всеки е индивидуално.
Значи и аз да го чакам тези дни.
На теб кога ти казаха, че може да се прави следващ опит?

Привет, да се включа и аз, имам 2 последователни трансфера през юни и юли. И двата приключиха с биохимична, което от една страна уж е добре, че е имало все пак някаква имплантация и двата пъти, но все пак се борим за щастлив край. Flowers Four Leaf Clover
След спирането на лекарствата първият път, ми дойде на деветия ден, не беше чак толкова силен цикъл.
Сега след спирането на лекарствата, ми дойде след 7 дни и цикълът е доста по-силен, отделно този път отделих нещо и аз не знам какво беше Frowning1
Имам още два замразени, с не чак толкова добро качество, колкото предишните 4, но все пак ще ги използваме.
По принцип още този месец щяхме да действаме с третия трансфер, отново без пауза, но докторът реши да направя хистероскопия, да прегледаме за нещо скрито, преди следващия трансфер. Така че следващият ще е през септември, пропускаме този, заради процедурата Simple Smile
Успех от мен Yellow Heart Purple Heart Green Heart Blue Heart

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 17:06 от greis

# 144
Момичета ЧХГ 30 незнам май не е за радост,на 7 ден сутринта ,сега пак чакане .Сложих си прегнила днес след изследването.Май трябвапда е повече нали?

# 145
# 146
Момичета ЧХГ 30 незнам май не е за радост,на 7 ден сутринта ,сега пак чакане .Сложих си прегнила днес след изследването.Май трябвапда е повече нали?

След 48ч. пак го изследвай по същото време сутринта. Не е лош резултатът от днес.

# 147
При първия си опит нямах..и се стигна до +,но спря сърд.дейност.при втория имах,но не са ме питали.казаха ми да го заплатя при трансфера.явно се е наложило..но,,не се хвана нито едно от 3 ембр.

# 148

Имало е имплантация. Имай търпение и го повтори пак след два дни. Желая ти успех и да е тройно по-голямо!

# 149
Asya92 с моя доктор дори не сме го обсъждали и все направо си го правят. Допълнително пари не са ни искали, но сме били по фонд.
За статистиката от два опита с хечинг, все на 2 бластоцита, резултатът е 2 пъти биохимична.
Съмняваме това да е причината за неуспех, по-скоро това улеснява ембриончетата да се "излюпят" по-лесно и сигурно по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт