Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 322
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Слънчево момиче,стегни се,с най-добри чувства ти го казвам.Лекарства не се спират ей така,освен това ембриона е стряшно миниатюрно нещо,не е като да кърти канго,какво очакваш да усетиш?Какви режещи болки,какви схванати крака?

# 106
Така ми каза една приятелка,че една нощ 9 дни след трансфер усетила силни болки, зацапване ,но всичко приключило  чхг 9 имаше и после и дойде. Акушерката пък каза,че болки и зацапвания се водят патология и да се радвам че съм добре.

# 107
Слънчево момиче , като ти чета постовете направо не мога да повярвам . Ти на 3 ден вече си отписала опита, защото не чувстваш това , която някой друг. Аз да ти кажа - 5 трансфера, 2 от тях положителен тест, всичките съм имала сходни симптоми . Може и измислени от мен . Как може така да се откажеш . Кой трансфер ти е това ? Събери сили , трябва да вярваш , не обричай всичко преди финала. Стискам палци , успех и кураж !

# 108
Благодаря за куража,ще се опитам,1ви трансфер ми е.

# 109
Слънчево момиче, най-доброто и единствено нещо, което в момента зависи от теб да на направиш, е да си взимаш лекарствата и да осигуриш спокойна среда за развитието на ембриончето. Повярвай, сама си вредиш с тези притеснения, а и от тук на сетне ти трябват много сили и здраве. При успех, тежкото тепърва ти предстои, ако не издържиш 10-14 дни на напрежението, какво ще правиш останалите 9 месеца!? Ако пък, не дай Боже не стане, как ще се събереш за следващ опит!? Повечето тук жени знаят, падаш, ставаш, тупаш се и продължаваш, събери се, моля те! Имам пет трансфера, говоря от опит, който не ти пожелавам. Пожелавам ти, на теб и на всички в темата, като моята бременност, без нито един симптом, нищо, нищо, ама нищо, само растящ корем и то след шестия месец!

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 11:58 от Salilinda

# 110
  • Варна
Ти верно ли звъня на Цветков за такова нещо? Flushed
Спри да се филмираш и си изчакай деня на теста. А най-добре през това време да вземеш да се виждаш приятелки и да се разсейваш малко

Аз наиситна не усещам нищо,поннякога само някакви  спазми но сигурно са от хормоните, и този кръвен днеска 5 единици ми беше достатъчно,страшно съм отчаяна като в дупка,одеве плаках и казах че ще спра лекарствата,звънях на Цветков на акушерката,молят ме да не ги спирам,че нямало симптоми на имплантация,а навсякъде пишат че имали режещи болки чак крааата им се схващали,а аз нямям болки никакви не се чувствам 🤰 изобщо. .. поне ще спраа този прегнил за да не ми бърка тестовете. Психочески вече съм рухнала и не знам какво ще правя ако не успеем.

# 111
Повечето сме минали през неуспех и е адски трудно, но как може да си внушаваш, че нещата не са ок още от сега, при положение, че може да е точно обратното? За съжаление, търпението идва с времето, което дано не е твоята съдба, затова си изчакай до деня за теста и си намери занимание до тогава. Аз гледах много сериали, забавни. При вас времето е супер. Разхождайте се, сутрин и вечер по хладно, и ще си мине времето.

# 112
Момичета ,утре ми е 7 ден след трансфер на петдневен ембрион,прегнил също утре трябва да сложа,ако напраня тест преди ппегнила дали ще покаже нещо.Знам ,че е рано ,но....

# 113
Аз няма да го слагам повече,бърка ми резултатите. Продължавам с Утрогестан, Дуфастон,Медрол 1/2 и Естрофем и Фолиева и Зарзио. Вчера сложих и днес напфавих експеримент и на два теста има съвсем бледи черти от него,изобщо ако има чхг от бременност ще имам ясно видима черта. Опитай ,нищо не губиш!

# 114
На мен обикновен тест ми показа бледа втора чертичка на 7ми ден на 3-дневен ембрион. Така че би трябвало кръвния при теб да покаже. Само не знам с този Прегнил как е, защото аз не съм била. Сигурно си била в някой от предните дни пак.
Слънчево момиче, и аз ще те нахокам. Не може понеже нещо ти бърка резултатите от тестовете да спираш лекарства назначени от лекар. Много рано искаш да видиш резултат. Всички сме нетърпеливи, но важен е крайния резултат. А ти някак си се настроила отсега за неуспех. Това първи опит ли ти беше? На моя първи опит вътрешно бях убедена, че ще забременея от раз. И така и стана. На втория вече имах съмнения, защото първата бременност я загубих. И резултата беше отрицателен. Много е важна и вътрешната ни нагласа, така че стегни се и по-позитивно. Grinning

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 11:04 от ><MyDream><

# 115
Здравейте, подадох документи за втори инвитро в същата клиника, в която направих първото но почвам да се размислям. Знае ли някой как става прехвърлянето и въобще дали е възможно?

# 116
Момичета моят опит приключи. Ден 11 - ЧХГ - 0.10
Успех на всички и никакво отказване.
Да ви попитам, сега кога да очаквам цикъл, ще се забави ли от хапчетата или не? Бях само на естрофем и утрогестан, днес ги спирам

# 117
Mara123, седми ден на 5-дневен Е ще има резултат, но зависи предния ЧХГ препарат кога е бил Wink
Слънчево момиче, не е добра идея сама да си спираш каквото и да е от терапията, която докторът е назначил.
 Просто имайте малко повече търпение и вяра Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Miraa-D, до 2-3 дни след спиране на лекарствата ще дойде М. Съжалявам за отрицателния резултат, тук почти всички сме го изпитали, за съжаление Disappointed

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 11:11 от bennie99

# 118
Не знам кога ще почне да се отделя това чхг вече.

# 119
Момичета моят опит приключи. Ден 11 - ЧХГ - 0.10
Успех на всички и никакво отказване.
Да ви попитам, сега кога да очаквам цикъл, ще се забави ли от хапчетата или не? Бях само на естрофем и утрогестан, днес ги спирам
За съжаление и моят първи ЗЕТ приключи онзи ден на 13-ти. Аз също бях на Естрофем, Утрогестан и лепенки Климара. Веднага на 13- ги спрях и едва днес има леко зацапване. Утре ще цъфна. При всеки е индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт