Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 322
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Аз сложих прегнил вчера .Прегнил 100/0.2 ml.

# 121
Не знам кога ще почне да се отделя това чхг вече.
Слънчево момиче , това не е математика Yum Сега чакаш ЧХГ, после ще чакаш първия преглед, после сърчице, първа ФМ, втора ФМ.........ако знаеш колко чакане те чака....Не може 9 месеца да си толкова нетърпелива Wink Представи си само, че така вредиш на бебето и се успокой, но най-важното е да не си спираш терапията Yum 

Mara123, това количество за 2 дни ще се изчисти. Много пъти съм споделяла - при мен 4 дни след Прегнил 5000 единици, ЧХГ беше 28.

# 122
Момичета моят опит приключи. Ден 11 - ЧХГ - 0.10
Успех на всички и никакво отказване.
Да ви попитам, сега кога да очаквам цикъл, ще се забави ли от хапчетата или не? Бях само на естрофем и утрогестан, днес ги спирам
За съжаление и моят първи ЗЕТ приключи онзи ден на 13-ти. Аз също бях на Естрофем, Утрогестан и лепенки Климара. Веднага на 13- ги спрях и едва днес има леко зацапване. Утре ще цъфна. При всеки е индивидуално.
Значи и аз да го чакам тези дни.
На теб кога ти казаха, че може да се прави следващ опит?

# 123
Момичета моят опит приключи. Ден 11 - ЧХГ - 0.10
Успех на всички и никакво отказване.
Да ви попитам, сега кога да очаквам цикъл, ще се забави ли от хапчетата или не? Бях само на естрофем и утрогестан, днес ги спирам
За съжаление и моят първи ЗЕТ приключи онзи ден на 13-ти. Аз също бях на Естрофем, Утрогестан и лепенки Климара. Веднага на 13- ги спрях и едва днес има леко зацапване. Утре ще цъфна. При всеки е индивидуално.
Значи и аз да го чакам тези дни.
На теб кога ти казаха, че може да се прави следващ опит?
Като чух, че трябва пак наново да се подават документи, пак чакане и т.н и, че отидоха пак още два три месеца и не питах. Ако имаш замразени може още сега да се пробва май.

# 124
Като чух, че трябва пак наново да се подават документи, пак чакане и т.н и, че отидоха пак още два три месеца и не питах. Ако имаш замразени може още сега да се пробва май.
[/quote]
Имам още 2  5 дневни резамразени. От клиниката ми казаха, че може още на следващия цикъл, но реших да питам и теб. Както се казва да си сверя часовника. Защото не искам да си изгърмя опита прибързано, а и нз като са замразени повторно, дали при размразяването ще оцелеят.

# 125
  • Варна
Момичета, помагайте! Във вторник ще ми е пункцията. За днес имам цитротид и хориомон. Хориомона ми е за 21 часа. Цитротида вчера като ми ги дава сестрата каза, че било за 17 и 30—18 часа, а сега видях, че е писала 20 часа. Днес е неделя, звънях, но явно няма дежурни. Идея имате ли колко трябва да е?

# 126
Нели,Хориомон го бих е 22:30 а Цетротида в 16:30. През 6 часа се бие. Успех.
Добро утро,момичета.
При мен голяма сага. Два дни не съм слагала този Прегнил 100, днес трябва сутринта да го бия,вчера на един Лейди тест нямаше чертичка,а на Билайв беше едва забележима,днес имах останал още един от двата и чертите излязаха веднага много са ясни,утре ще пусна бета чхг. при положение че ми е 5 ден от трансфера не знам какво да мисля,но си е вярно също че директно ти остават ембрионите до лигавицата и при 5 дневни до 1-2 дни настъпва имплантация. Да не забравяме също и един факт,които научих от друг форум ,че Прегнил 100 е алфа чхг,а кръвните тестовете отчитат бета чхг. Уринките алфа плюс бета. Нека изчакаме утре ще пусна чхг.

# 127
По спомен цитротид е таймиращата и се определя от това кога ще ти е пункцията на следващия ден.

За тези билайв съм чела, че не са много точни, но дано кръвният покаже хубава стойност!

# 128
Момичета не издържах,днес сутринта ходихме с ММ до болницата и пуснах ЧХГ.Днес ми е 7 ден и онзи ден сложих Прегнила.До анзи ден по обяд имах предърпване  и тежест в яйчниците,ходех често до тоалетна,но после се появи болка в матката не много силна но доста осезаема.Пих нош па и легнах поотпусна ме и се успокоих,не съм мърдала и вечерта пак почна ,но по тегаво,направо изтръпнах,пих нош па ,Магнезии ,но не отпускаше ,чак до към 2 през нощта съм заспала.На сутринта пак имах тежест и си лежах цял ден добре беше,поотпусна ме .Проблема е ме днес вече нищо не усещам ,като без нищо ,дори ПМС нямам,може и да е рано.Пуснахме кръв и сега ще чакам ,но настроението е като че край.Това май беше последната надежда .Като излезе резултата ако покаже ,че е имало имплантация ,каква би трябвало да е стойността за 7 ден след трансфер на 1 петдневен ембрион? Благодаря ви ,че може да си споделям с вас и ме разбирате.

# 129
Може би нещо над 50.
Аз имах силни единични болки и после все едно нищо ми нямаше.
Бях си казала Или е на добро, или на лошо (като в турски сериал😁).

# 130
Момичета, помагайте! Във вторник ще ми е пункцията. За днес имам цитротид и хориомон. Хориомона ми е за 21 часа. Цитротида вчера като ми ги дава сестрата каза, че било за 17 и 30—18 часа, а сега видях, че е писала 20 часа. Днес е неделя, звънях, но явно няма дежурни. Идея имате ли колко трябва да е?
Хориомона е таймираща и се бие в точния час,при мен беше Овитрел.Цетротид слагах няколко поредни дни преди пункция и беше сутрин моя,не в точно време .

# 131
Момичета не издържах,днес сутринта ходихме с ММ до болницата и пуснах ЧХГ.Днес ми е 7 ден и онзи ден сложих Прегнила.До анзи ден по обяд имах предърпване  и тежест в яйчниците,ходех често до тоалетна,но после се появи болка в матката не много силна но доста осезаема.Пих нош па и легнах поотпусна ме и се успокоих,не съм мърдала и вечерта пак почна ,но по тегаво,направо изтръпнах,пих нош па ,Магнезии ,но не отпускаше ,чак до към 2 през нощта съм заспала.На сутринта пак имах тежест и си лежах цял ден добре беше,поотпусна ме .Проблема е ме днес вече нищо не усещам ,като без нищо ,дори ПМС нямам,може и да е рано.Пуснахме кръв и сега ще чакам ,но настроението е като че край.Това май беше последната надежда .Като излезе резултата ако покаже ,че е имало имплантация ,каква би трябвало да е стойността за 7 ден след трансфер на 1 петдневен ембрион? Благодаря ви ,че може да си споделям с вас и ме разбирате.

На 8-ми ден съм имала резултат 35, с бит през ден прегнил. Влианието му е минимална, но помага.

# 132
  • Варна
Хориомона ти е таймиращата, за това си спазвай точно часа. На мен ми казаха, че Цетротид трябва да е след 16ч, така че не е проблем да го сложиш към 17 - 18ч.

# 133
Нели,Хориомон го бих е 22:30 а Цетротида в 16:30. През 6 часа се бие. Успех.
Добро утро,момичета.
При мен голяма сага. Два дни не съм слагала този Прегнил 100, днес трябва сутринта да го бия,вчера на един Лейди тест нямаше чертичка,а на Билайв беше едва забележима,днес имах останал още един от двата и чертите излязаха веднага много са ясни,утре ще пусна бета чхг. при положение че ми е 5 ден от трансфера не знам какво да мисля,но си е вярно също че директно ти остават ембрионите до лигавицата и при 5 дневни до 1-2 дни настъпва имплантация. Да не забравяме също и един факт,които научих от друг форум ,че Прегнил 100 е алфа чхг,а кръвните тестовете отчитат бета чхг. Уринките алфа плюс бета. Нека изчакаме утре ще пусна чхг.

Да, до 1-2 дни започва инплантация, но трябва време тялото да произведе хормона, който да навлезе в кръвта и урината, затова теста е след няколко дни. Ембриона трабна да преживее 1-2 дни, за да се закрепи.

# 134
Извинявам се, че моята инфо за таймиращата е била грешна, хихи, забравила съм как беше...вярно, че цитротид я биех с гонал и после имаше и дни само с цитротид...слагах ги сутрин

А хем пазя овитрела, но съм разсеяна😁😁

Общи условия

Активация на акаунт