Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 150
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен момичета. Записвам се да чакам и аз след ЗЕТ вчера на едно 5 дневно ембрионче. Но малко ме притесни днес прогестерона. Вчера преди трансфера беше 17, доктора каза, че иска днес пак да го види и че у се вижда малко ниско. Имам изписан утрогестана 2*4 и по един кринон на обяд. Но днес шока беше голям.. вместо да се качи е паднал на 10. Как мислите дали има шанс с тези стойности? 😕

# 76
Слагай си лекарствата. Аз имам Прегнил за да усвоявам  по-добре Утрогестан и да поддържа ембрионите,също Медрол да не ги изхвърли организма и Заразио през ден за имплантация. успех

# 77
Здравейте и от мен момичета. Записвам се да чакам и аз след ЗЕТ вчера на едно 5 дневно ембрионче. Но малко ме притесни днес прогестерона. Вчера преди трансфера беше 17, доктора каза, че иска днес пак да го види и че у се вижда малко ниско. Имам изписан утрогестана 2*4 и по един кринон на обяд. Но днес шока беше голям.. вместо да се качи е паднал на 10. Как мислите дали има шанс с тези стойности? 😕
Vesimm, в една и съща лаборатория ли са двете изследвания, защото аз преди две седмици пуснах в две лаборатории прогестерон, в рамките на 20 мин. и бях изумена от резултатите - в едната беше 13, в другата 24 Unamused
Има значение и дали не си приела прогестерон под някаква форма вчера и затова да е по-висок резултата Unamused

# 78
17 след приема на прогестронов препарат ли е бил или без прием? Ако е след прием е нормално да е била завишена стойността, а днес, ако си го изследвала без прием е реалната му стойност в кръвта.

# 79
Vesimm, в една и съща лаборатория ли са двете изследвания, защото аз преди две седмици пуснах в две лаборатории прогестерон, в рамките на 20 мин. и бях изумена от резултатите - в едната беше 13, в другата 24 Unamused
Има значение и дали не си приела прогестерон под някаква форма вчера и затова да е по-висок резултата Unamused
[/quote
За жалост са в една и съща лаборатория. По- високия е преди трансфера, а по- ниския днес. Вчера приемах 2*3 утрогестана, а след трансфера ми го увеличават на 2*4 + един кринон на обяд. Вчера ми казаха, че от кринона трябва да се покачи, а не да пада.🤔

# 80
17 след приема на прогестронов препарат ли е бил или без прием? Ако е след прием е нормално да е била завишена стойността, а днес, ако си го изследвала без прием е реалната му стойност в кръвта.

И 17 и 10 след прием на прогестеронов препарат. По- ниската стойност даже е след увеличаване на дозата. 😕🙁

# 81

И 17 и 10 след прием на прогестеронов препарат. По- ниската стойност даже е след увеличаване на дозата. 😕🙁

17 е добре. На мене при стойност между 10 и 11 ми каза акушерка, че е супер. И след + тест прогестерона беше около стойността в деня на трансфера. Ако те тъпчат с много прогестерон, може да презрее лигавицата и това ми се е случвало като включат дуфастон.
Мисли позитивно! Успех!

# 82
Само аз ли имам голям апетит от Прогестерона. Приемам конски дози- 2 по 3 Утрогестан, 3 по 1 Дуфастон.

# 83
Добро утро момичето,тази вечер ,нощ,беше много зле.Вчера /4 ден от трансф./ мръднах нещо тежко и ми влезе параноя,заболя ме долу ниско,аз си имах напрежение в яйчниците до вчера.Веднага изпих нош па и легнах,след време размина и ме отпусна.Цял следобяд нищо не усещах и малко параноясах .Вечерта започна да ме боли ,тъпа болка като при цикъл и още повече се сдухах.Пих пак нош па и магнезий и по някое време съм заспала.Днес ми е 5 ден и трябва да си сложа Прегнил.Мислите ли ,че преди това ако направя кръвен ще улови нещо? Или е рано.На 5 дневен ембрион беше трансфера.Направо незнам какво да направя.

# 84
Пусни,виж даже на 3 ден от трансфера тази жена има невидима чертичка,а на5 ден е вече ясна .

# 85
Добро утро момичето,тази вечер ,нощ,беше много зле.Вчера /4 ден от трансф./ мръднах нещо тежко и ми влезе параноя,заболя ме долу ниско,аз си имах напрежение в яйчниците до вчера.Веднага изпих нош па и легнах,след време размина и ме отпусна.Цял следобяд нищо не усещах и малко параноясах .Вечерта започна да ме боли ,тъпа болка като при цикъл и още повече се сдухах.Пих пак нош па и магнезий и по някое време съм заспала.Днес ми е 5 ден и трябва да си сложа Прегнил.Мислите ли ,че преди това ако направя кръвен ще улови нещо? Или е рано.На 5 дневен ембрион беше трансфера.Направо незнам какво да направя.

Изчакайте си деня - каквото и да е положението, с тест няма да го промените - най-много да си изкарате акъла от неясни/неверни ранни данни.

# 86
Момичета,знам че е прекалено рано,но 3 дни след трансфер на 2 идеални 5 дневни бластоциста и 2 дни след Прегнил 100 направих уринен тест, не издържам в тази неизвестност и има много лека втора чертичка.Голямя глупост,знам но се повлиях от едни жени в ютуб ,които всеки ден днес след трансфер правят тест и им отчете видима втора чертичка 4 ден от трансфера на 5 дневни. Не ме съдете,моля ви.

# 87

Ако не улови /или е под 5/ кръвният тест ще се сдухаш, ако улови е още мноого рано. Слагай си прегнила когато му е времето, мисли положително и не мисли постоянно за тялото си. Толкова е малко това което е в тебе, че едва ли те боли от него.
/след 20ти ден от трансфера ще се види нещо на екографа/. Успех!

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 13:52 от -INA-73

# 88
Здравейте момичета! Реших да споделя моя опит с надежда да съм полезна. На 02.08 правих свеж трансфер на 4 дневно ембрионче. На 07.08 имах силни спазми в продължение на няколко часа и реших че битката е загубена. Нямам никакви симптоми , но си направих два кръвни теста на 12.08 и на 14.08 . За моя изненада положителни съответно 128 и 409 ЧХГ .

# 89
Абе аз се чудя защо е толкова тихо, а то Ели направила нова тема Simple Smile И аз не знам защо се записвам, след като вече не чакам, но ви харесвам и искам да се вълнуваме заедно 🤗🙏
Днес бях на първия си преглед. На 27.07 ми беше трансфера на едничко бластоцистче. 7 ден ЧХГ 35, 9 ден 125. Днес вече не знам колко трябва да е, но се видя плодно сакче 0.79см. В 5 г.с. +2дни съм.
Искам да кажа на всички, които се вълнуват, аз симптоми нямах, и сега нямам, рядко някое пристягане, което ако нямах трансфер, щях и да не забележа. Гърдите не са ми станали огромни, а леко сутрин ми натежават, нито ми се гади, нито нищо. Не се филмирайте и не се паникьосвайте, то каквото има да става, ще стане. Ето тук ще ви кача какви чертички ми излязоха на тестовете на 7ми, 9ти, 10ти и 11ти ден, както и малкия изтърсак, който ще чакам с нетърпение. Моля се на Господ всеки ден, вярвайте наистина и чудото ще стане! Това ми е 3ти ЗЕТ, и станах на 33 преди няколко дни. [/img]

Общи условия

Активация на акаунт