Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 330
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Аз днес не издържах и пуснах кръвен. Който е 0.
8 ден на тридневни ембриони.
И за мен играта май свърши. 😔😔😔😤

# 331
Здравейте, от вчера ме боли гърлото, преди малко погледнах с фенерче и какво да видя--налеп, огромен бял, сякаш се стича секрет от носа, освен всичко и при дразненето е станало това. Проблемът е, че съм бременна едва в 8 седмица и нямам идея какво да правя. Личната ми лекарка е от обяд на работа, но едвам преглъщам. Взех Тонзилотрен, направих си гаргара с лайка, нещо друго? :/ Парацатемол???

# 332
  • София
Здравейте, от вчера ме боли гърлото, преди малко погледнах с фенерче и какво да видя--налеп, огромен бял, сякаш се стича секрет от носа, освен всичко и при дразненето е станало това. Проблемът е, че съм бременна едва в 8 седмица и нямам идея какво да правя. Личната ми лекарка е от обяд на работа, но едвам преглъщам. Взех Тонзилотрен, направих си гаргара с лайка, нещо друго? :/ Парацатемол???
Аз съм много доволна от Афтамед спрей, много бързо облекчава. Той е хиалуронова сиселина и става и за деца.

# 333
  • София/Севлиево
Аз за налепи и бременна,и не,ползвам прополис без алкохол-взимам малко с една клечка за уши и лекичко натърквам върху налепа.Другото е лъжица сода с мед-изяждам и после поне половин час не пия нищо.И двете не са особено приятни,но ме оправят за ден-два.А преди да се сетя за тези леко бабешки методи стигах минимум веднъж годишно до гнойна ангина и АБ...

# 334
Здравей, разтопи в микровълновата  една лъжица мед със сода, топни един тампон и ако можеш си бръкни в гърлото да обереш гнойта. Аз постоянно правех гнойни ангини и никога не съм стигала до антибиотик. Това те оправя веднага. После ограничи студени и газирани напитки за няколко дни.

# 335
  • София/Севлиево
Мед не се разтапя в микровълнова-става токсичен.Ако трябва да се разтопи се слага на водна баня на котлона или в купа с вряла вода.

# 336
Мед не се разтапя в микровълнова-става токсичен.Ако трябва да се разтопи се слага на водна баня на котлона или в купа с вряла вода.

За 10 секунди нищо му няма, цял живот така са ми го правили, пък още съм жива. Но както и да е, начина по който да се приготви си е личен избор, резултата е важен!

# 337
  • София
Да допълня, меда не се гребе с метална лъжица, а само с дървена или пластмасова Simple Smile

# 338
  • София/Севлиево
Аз не искам да влизам в спорове,но дядо ми беше пчелар и от него знам.А и допреди 20-тина години повечето домакинства нямаха микровълнови...Все пак с достатъчно лекарства ни тъпчат,ако може нека избягваме вредните неща.

# 339
Ама хора, нямам нищо против. Не мисля, че това води до някакъв спор. Споделих на жената какво мен ме е оправяло винаги без намеса на никакви лекарства. Смятам, че в днешно време всеки е доста информиран, че да си прецени дали в микровълнова или на водна пара ще си топли меда, както и дали ще гребе с метална или с дървена лъжица... Много се отклонихме смятам...Но пък дори и всички тези неща събрани заедно, са много по-безвредни от антибиотици...които, за съжаление се изписват на поразия.

# 340
Ако можеш да търпиш,натисни по силно със сода бикарбонат и го изчисти.зачервява се мястото,но дотам е всичко

# 341
Момичета ,мина моя преглед и видяхме сакче,малко се притесних ,че нямаше ембрионче ,моое и да е рано ама незнам,другата седмица пак на преглед,тогава ще видим.Знам, че е различно ,но в коя седмица се вижда ембриончето?Аз дори не разбрах в коя седмица се водя според тях.

# 342
  • Стара Загора
Момичета ,мина моя преглед и видяхме сакче,малко се притесних ,че нямаше ембрионче ,моое и да е рано ама незнам,другата седмица пак на преглед,тогава ще видим.Знам, че е различно ,но в коя седмица се вижда ембриончето?Аз дори не разбрах в коя седмица се водя според тях.
В 6г.с. Плюс някой друг ден се чуват пулсации вече с добра апаратура

# 343
По спомен ембрион и пулс видяхме в 6гс и 4дни.Нямаш ли снимка или документ?

# 344
Имам снимка само ,но се вижда сакче,без точицата вътре.На мен трансфера ми беше на 09.08 на 5 дневен ембрион.Май сега навлизам в 6 седмица ,но не се видя ембрион,а ЧХГ нараства,но това май няма много отношение.Не ми каза размера на сакчето.Всичко е едно голямо изпитание ,незнам дали ще мога да го понеса.

Общи условия

Активация на акаунт