Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 590
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте , момичета. За съжаление днес 11 ден след трансфер на 3 тридневни ембриона резултатът ми е 0,16. С това първият ми опит приключи.

# 436
Здравейте , момичета. За съжаление днес 11 ден след трансфер на 3 тридневни ембриона резултатът ми е 0,16. С това първият ми опит приключи.
Оххх,не се отчайвай..ще стане..кураж..на мен вчера ми беше Т на 1 3дневен,свеж,от трети опит

# 437
Здравейте,
Днес мина моя зет трансфер на успешно размразени 2 3дневни ембриончета, процедурата по трансферирането беше гадна, не можех да се отпусна изобщо...
Имам и кафяво зацапване, но докторката каза че е нормално. На 9ден след трансфера ми е казано кръвен тест. Дано имам успех с балончетата.
Успех и за всички други !

# 438
  • София/Севлиево
Iren,съжалявам Sad Прочетох те в другата тема и не знам как да коментирам това,че не ти пускат веднага документи за фонда,пък часа за коментар си го изчакай,то и за тях дотогава трябва горе-долу.Какво им пречи да ги пуснат сега...

# 439
Iren,съжалявам Sad Прочетох те в другата тема и не знам как да коментирам това,че не ти пускат веднага документи за фонда,пък часа за коментар си го изчакай,то и за тях дотогава трябва горе-долу.Какво им пречи да ги пуснат сега...
Ели , явно това, че са им раздадени часовете и за декември , чак се замислям дали да не пробваме в друга клиника. Удобството е , че тази е в нашия град и няма да пътуваме, а е и с висока успеваемост.

# 440
Iren съжалявам. Днес мина и моя трансфер на 2 двудневни. За замразяване няма. Тест след 14 дни ми казаха.

# 441
  • София
На 13 ден от ЗЕТ на 2 ембриончета - Чхг 890 mlu/ml. Доживях да видя положителен тест. Чак не мога да повярвам. Flowers Four Leaf Clover

На 16 ден ЧХГ е 3520 mlu/ml. Такава радост изпитвам. Не мога все още да повярвам. Heart

# 442
Чудесно върви!Браво!

# 443
На 13 ден от ЗЕТ на 2 ембриончета - Чхг 890 mlu/ml. Доживях да видя положителен тест. Чак не мога да повярвам. Flowers Four Leaf Clover

На 16 ден ЧХГ е 3520 mlu/ml. Такава радост изпитвам. Не мога все още да повярвам. Heart

Въобще не си правете повече тестове. 😊 Честито!!

# 444
Здравейте,
Както ви писах, вчера ми направиха трансфера на 2 3дневни балончета, и имах зацапване, което докторката каза, че е нормално. Днес отново имам розово зацапване...
Дали не е от самата манипулация при връщането с тънкия катетър към маточната лигавица?
На какво ли може да се дължи?

# 445
Ирен, миличка толкова много съжалявам Sad Аз ти стисках палци през цялото време Hug Започвам от сега да стискам за следващия ви опит, вярвам че ще успеете Hug Не го мисли кога ще кандидатствате по фонда, а гледай да си в готовност да започнете процедурата веднага щом имаш заповедта, защото при мен няколко месеца след като имах заповедта не можех да стартирам заради киста.

# 446
Значиии, трети ден след трансфер съм, и чувствам стягане ниско долу при матката, като че все едно ще ми дойде. Датата на идването трябва да е на 19.09 и съм се умислила..
Да ви кажа, страх ме е да кихам, кашлям, напъвам и др...имам чувството че ще изстрелям ембрионите в Космоса ....
На 20.09 ми е кръвния тест чак..
Ех че тегава история с това Ин Витро...

# 447
Значиии, трети ден след трансфер съм, и чувствам стягане ниско долу при матката, като че все едно ще ми дойде. Датата на идването трябва да е на 19.09 и съм се умислила..
Да ви кажа, страх ме е да кихам, кашлям, напъвам и др...имам чувството че ще изстрелям ембрионите в Космоса ....
И аз съм 3и ден,с тест за 20.09,,нооо нищо не чувствам..а кихам много,че съм алергична

# 448
Моят трансфер беше в петък аз също нищо не чуствам.

# 449
И аз съм 3и ден,с тест за 20.09,,нооо нищо не чувствам..а кихам много,че съм алергична
Здрастиии,
3 ден на колко ембриона, на колко дни са те, и трансфера ти свеж или зет е? Simple Smile Аз се старая да не кихам, но накрая и главата ще ми гръмне.. изобщо спазвам всичко което трябва да се спазва за благополучно имплантиране на балоните. Дори да е прекалено, поне съм се постарала и съм дала всичко от себе си, това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт