Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 590
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Може да кихате 😄, да не си мислите, че матката е като балон Blush по-скоро е като круша, но спаднала. Лошо е да имате запек и да се напъвате.

# 451
Значиии, трети ден след трансфер съм, и чувствам стягане ниско долу при матката, като че все едно ще ми дойде. Датата на идването трябва да е на 19.09 и съм се умислила..
Да ви кажа, страх ме е да кихам, кашлям, напъвам и др...имам чувството че ще изстрелям ембрионите в Космоса ....
На 20.09 ми е кръвния тест чак..
Ех че тегава история с това Ин Витро...
И аз съм 3и ден,с тест за 20.09,,нооо нищо не чувствам..а кихам много,че съм алергична
Здрастиии,
3 ден на колко ембриона, на колко дни са те, и трансфера ти свеж или зет е? Simple Smile Аз се старая да не кихам, но накрая и главата ще ми гръмне.. изобщо спазвам всичко което трябва да се спазва за благополучно имплантиране на балоните. Дори да е прекалено, поне съм се постарала и съм дала всичко от себе си, това е положението.

Не е нужно да стигаш чак до там да не кихаш 😊, просто забави забързаното ежедневие малко, почивай си повече, занимавай се с нещо приятно. Тези мисли, че всяко едно нещо, което направиш ще ти навреди ...са изключително напрягащи. А това в момента не ти е нужно 😊 Успех 🍀🍀🍀🍀🍀

# 452
Значиии, трети ден след трансфер съм, и чувствам стягане ниско долу при матката, като че все едно ще ми дойде. Датата на идването трябва да е на 19.09 и съм се умислила..
Да ви кажа, страх ме е да кихам, кашлям, напъвам и др...имам чувството че ще изстрелям ембрионите в Космоса ....
И аз съм 3и ден,с тест за 20.09,,нооо нищо не чувствам..а кихам много,че съм алергична
Здрастиии,
3 ден на колко ембриона, на колко дни са те, и трансфера ти свеж или зет е? Simple Smile Аз се старая да не кихам, но накрая и главата ще ми гръмне.. изобщо спазвам всичко което трябва да се спазва за благополучно имплантиране на балоните. Дори да е прекалено, поне съм се постарала и съм дала всичко от себе си, това е положението.
Само 1 ембр.,3 дневен,свеж.. другите не се разделиха ок.бяха 6..3ти опит ми е и никога не ми остават за замразяване.и дори съм обнадеждена още сега,може би защото е само 1 и шанса е по-малък.твоите колко са и колко дневни са?

# 453
Здрастиии,
Само 1 ембр.,3 дневен,свеж.. другите не се разделиха ок.бяха 6..3ти опит ми е и никога не ми остават за замразяване.и дори съм обнадеждена още сега,може би защото е само 1 и шанса е по-малък.твоите колко са и колко дневни са?
На мен ми е първи опит, с два тридневни замразени от миналия месец балона.
Ще следя постовете ти, до деня на тест и ще го видим какво ще става...
Желая ти успех !

# 454
Аз съм 10 ден след трансфер и от първия ден корема ми е като глътнала балон. Незнам дали е нормално, не ме боли но е дискомфортно.

# 455
Аз съм 10 ден след трансфер и от първия ден корема ми е като глътнала балон. Незнам дали е нормално, не ме боли но е дискомфортно.
Направи ли си вече кръвен тест или ?

# 456
Мили момичета, всички тук знаем какви са вълненията и емоциите след трансфер, но не си причинявайте допълнителен и излишен стрес Simple Smile Ако си направите труда да прочетете 1-2 теми назад, ще се убедите, че на този етап нищо не зависи от вас, освен да си следвате назначената терапия и да не вдигате тежко.
Дали ще ходите на работа или не, дали ще пътувате или не, дали ще лежите или ще се разхождате, дори дали ще пушите и пиете алкохол или не,  ако ембрионът е здрав и няма проблем в ендометриума, ще видите положителния тест много скоро Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 457
Здрастиии,
На мен ми е първи опит, с два тридневни замразени от миналия месец балона.
Ще следя постовете ти, до деня на тест и ще го видим какво ще става...
Желая ти успех !
И аз ти стискам палци...първия опит ми беше + ,но спря в 8г.с

# 458
Утре мисля да пусна, дано покаже Simple Smile

# 459

Стискам палци !! People Baby

# 460

Стискам палци !! People Baby

Благодаря ти много Simple Smile. Ще споделя утре 💝

# 461
Пишете с ника или името, а не големи цитати,така е по-добре видимо❤

# 462
Момичета,здравите круши вятъра не ги брули.На свежия трансфер само лежах десет дена ,четях книги и гледах сериали,тоалетна и баня.Резултат-10,демек биохимична,с два пет дневни бях.На ЗЕТ ходих на ресторанти няколко пъти,пих вино ,бира,разхождах се,шетах си,пазарувах си и взех че родих.Не търсете симптоми,кихайте си на воля и си живейте все едно не сте след трансфер.Успех на всички!

# 463
Здравейте момичета, излизат ми нотификации от темата и се зачетох. 13-та седмица съм, но много добре си спомням като четех и препрочитах темата по нощите (защото не можех да спя от притеснения) и намирах много кураж и утеха тук. Просто искам да пожелая успех на всички и да ви кажа, че до ден днешен нямам никакви симптоми. Чак съм си гледала корема и гърдите дали наистина са пораснали, или си внушавам... Така, че не се притеснявайте до колкото е възможно, защото те притесненията не изчезват (едни се сменят с други, аз сега се филмирам за други неща), само си вгорчаваме живота.

# 464
Абе нещо ми се е счупил форума, никакви нотификации не получавам, че сте писали.
Сега ми е малко смешно като чета как се притеснявайте да кихате Simple Smile Не го казвам с лошо, ама трябва да се абстрахирате, че сте след трансфер. За пореден път го пиша и аз, както и другите момичета - движете се, не се залежавайте, водете си съвсем стандартния начин на живот просто без претоварване. Аз правих планински преход 5 дни след трансфера, лек без наклон, но 3 4 часа ходене, ходих по протестите, пих чаша вино, просто си отвличайте вниманието с приятни неща. Аз даже му говорех на ембриона, че ще го чакам с нетърпение и да не си мисли, че ще ме ядосва още от сега 😁
Лесно ми е сега да говоря, но наистина не се филмирайте, много успех на всички и няма отказване!

Общи условия

Активация на акаунт