Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета! Днес ми е 6-ти ден от трансфер на един тридневен ембрион. Пуснах малко изследвания. Но съм забравила къде коментираме д димер и кооагулация. Слагам ги тук резултатите, ако може някой запознат да се включи. Скагам фраксипари 0,4 всеки ден и аспирин акард 150мг през ден. За прогестерона, ако дадете мнение също ще съм благодарна - там съм с 50мг прогестеронова инжекция + един кринон.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 14:31 от Тревичка–

# 481
  • София/Севлиево
Може и ПМС да е.Аз се чувствам така точно преди да ми дойде-гадене,виене на свят,нервност...А разместването на цикъла може и от смяната на сезоните да е.Най-често се получава точно при прехода от лято към есен,т.е.септември-октомври...
Въпросът ми май не е за тук, но ще попитам.
На 4.08 направихме ЗЕТ, неуспешен, Ц ми дойде на 17.08, като по часовник. Сега чакам следващия, който трябваше да е вчера или днес.  Естествено вчера направих един пиклив тест, който е отрицателен. Проблема е че от една седмица почти по цял ден ми се гади и ми е някак отпаднало, та въпроса е
Възможно ли е да се чувствам така заради хапчетата преди ЗЕТ, въпреки че беше предния месец...  (Пиех естрофем и утрогестан) и от тях може ли да се размести цикъла?
Извинявам се за глупавите въпроси, но това ми беше първият ЗЕТ

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:34 от Елислава

# 482
Може и ПМС да е.Аз се чувствам така точно преди да ми дойде-гадене,виене на свят,нервност...А разместването на цикъла може и от смяната на сезоните да е.Най-често се получава точно при прехода от лято към есен,т.е.септември-октимври...
Въпросът ми май не е за тук, но ще попитам.
На 4.08 направихме ЗЕТ, неуспешен, Ц ми дойде на 17.08, като по часовник. Сега чакам следващия, който трябваше да е вчера или днес.  Естествено вчера направих един пиклив тест, който е отрицателен. Проблема е че от една седмица почти по цял ден ми се гади и ми е някак отпаднало, та въпроса е
Възможно ли е да се чувствам така заради хапчетата преди ЗЕТ, въпреки че беше предния месец...  (Пиех естрофем и утрогестан) и от тях може ли да се размести цикъла?
Извинявам се за глупавите въпроси, но това ми беше първият ЗЕТ

До сега не ми се е гадело преди Ц и за това реших, че може от хапчетата да се е разбутало нещо. А за сезоните, найстина като се замисля винаги есента ми закъснява

# 483
Добър ден, предстои ми ЗЕТ на 18.09, днес ми поставиха PBMC и ми измериха лигавицата, беше 8мм. Доктора каза че става за трансфер, но аз се притеснявам да не е малко 8.Много ще съм ви благодарна, ако споделите при вас как беше 🙂 Успех на всички

# 484
  • София/Севлиево
8 е идеално...Моите все под тази ги правят.От 5 трансфера 3 се водят полу-успешни(1 БХ и 2 бременности до 8-10г.с.).Само мога да си мечтая за дебелина 8.Успех!

# 485
момичета, в 8 г.с. съм и  както на 14.09 трябваше да имам пореден преглед, така на 10.09 вечерта прокървих и то доста жестоко. Излезе един съсирек в размер с дланта ми сигурно. Не мога да опиша чуствата си в този момент, но беше ужасно. След преглед се видя, че с човечето всичко е наред и ма и пулс и се поуспокоих. Приеха ме по спешност. кървенето спря, като назначиха утрогестан и ношпа инжекции. и вчера вече ме пуснаха. Та въпросът ми дали на някой му се е случвало , дали може да се повтори ? так и не ми дадоха ясен отговор от какво се получава...

# 486
Здравейте,
Днес ми е 6ти ден след Зет трансфер на 2 3дневни балона.
Акнето ми избива по цялото лице, корема ми е подут, газове, запек и съм пред експлозия !
Купих си свещички за разхлабване, защото, очите ми изкачат вече от пустия запек !
От време на време усещам контракции и придърпване в лявата част на матката.
Просто споделям, за други които чакат до тест като мен.... Flushed

# 487
Аз пия пробиотик защото ми беше изписан антибиотик след пукцията и си го продължих, не знам дали може, но много помага да се изхождаш без да се напъваш Wink

# 488
Момичета, как се справяте с болката в главата след ЗЕТ? И по време на подготовката (Фемара ) и сега втори ден главата ме боли жестоко..

# 489
Pilence знам една "бабина хитринка", която действа за минути. Потапяш си краката в леген с гореща вода, а на главата се слага много студена кърпа. Минава за минути! Дано да помогне на всички с главоболие.
Относно запека, аз много бедствах също, взех си Мелилакс мини клизмичка и Дуфалак. Но нищо не помогна така, както спирането на Утрогестана.... Всичко се нормализира след като го намалих.

Момичета, как се справяте с болката в главата след ЗЕТ? И по време на подготовката (Фемара ) и сега втори ден главата ме боли жестоко..

# 490
И аз бях така първите дни след свеж трансфер, тогава четох някъде да пия топла вода с пчелен прашец и след това изяждам едно киви на гладно. Откакто го правя нямам проблем вече със запек и не знам от кое от двете се оправих.
Здравейте,
Днес ми е 6ти ден след Зет трансфер на 2 3дневни балона.
Акнето ми избива по цялото лице, корема ми е подут, газове, запек и съм пред експлозия !
Купих си свещички за разхлабване, защото, очите ми изкачат вече от пустия запек !
От време на време усещам контракции и придърпване в лявата част на матката.
Просто споделям, за други които чакат до тест като мен.... Flushed

# 491
Момичета,някоя пускала ли е кръвен на 8ми ден,3 дневни..дали би отчело нещо?10и ден ми се падат почивните дни и нямам работеща лаборатория,а до 11и ден незнам как ще издържа.

# 492
Момичета,някоя пускала ли е кръвен на 8ми ден,3 дневни..дали би отчело нещо?10и ден ми се падат почивните дни и нямам работеща лаборатория,а до 11и ден незнам как ще издържа.
Аз пуснах на 7ми ден вече беше отчело после на 9ти за да се види дали се удвоява. При мен за жалост чхг беше 21 после 28,1ви опит биохимична. Този месец правих зет но нямах въобще чхг. Пускай ще ти покаже и успех. Аз продължавам с опитите.

# 493
8 ден след трансфер на 3дневни е много рано, излишни нерви, а и резултата дори няма да е ориентировъчен. Ако излезе отрицателен, само ще се притесниш, ако излезе положителен, ще е с много ниска стойност, защото тъкмо е започнала имплантацията. По-добре изчакай до 11-ти ден.

# 494
Мен също ме хващат лудите, и ходих днес да си пусна кръвен. Резултата ще стане утре на обяд, а иначе и аз на 20 трябваше да правя тест, но е неделя.
 Дано имам късмет.

Общи условия

Активация на акаунт