Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 547
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Аз знам от моя лекар, че денят на трансфер се брои за нулев. След това от следващия ден се започва - първи, втори и т.н.
Благодаря, значи днес ми е втори ден 👍

# 541
  • София
Момичета, за тези които търсят симптоми, да кажа при мен как беше. След трансфера си имах всякакви леки, болки, придърпвания, по силна болка в яйчника, от който беше пункцията. Класически симптоми на ПМС, даже 2 дни ми беше много ревливо. С наближаването на датата на цикъла си имах класически болки все едно всеки момент ще ми дойде. На 12ти ден обаче всякакви симтоми изчезнаха, ПМС изчезна, успокоих се, никакви болки, нищо...на 13ти ден видях двете чертички. След това симптомите си идват и отиват. Един ден ми се гади, 3 дни не, имам болки долу в корема, но с но шпа се успокояват. Луда работа 😂 та не знам в каква степен липсата или появата на симптоми е показател, но да, чакането си е подлудяващо

# 542
Направих си уринен тест и отчете "-". Рано е на 9ден за уринен нали?

# 543
9ти ден на 3 дневни или 5 дневни?

# 544
На 3дневни.

# 545
На 3дневни.
Много е рано да ти отчете уринарния, по-скоро след 11-12 ден и то пак не е сигурно, кога ще пускаш кръвевен?

# 546
Утре ще пусна сутринта, тогава ми е казала докторката. Стискайте палци, че вече ще се пръсна.

# 547
Утре ще пусна сутринта, тогава ми е казала докторката. Стискайте палци, че вече ще се пръсна.
Ще стискам и да ни донесеш хубави новини, други не се приемат

# 548
Момичета, за тези които търсят симптоми, да кажа при мен как беше. След трансфера си имах всякакви леки, болки, придърпвания, по силна болка в яйчника, от който беше пункцията. Класически симптоми на ПМС, даже 2 дни ми беше много ревливо. С наближаването на датата на цикъла си имах класически болки все едно всеки момент ще ми дойде. На 12ти ден обаче всякакви симтоми изчезнаха, ПМС изчезна, успокоих се, никакви болки, нищо...на 13ти ден видях двете чертички. След това симптомите си идват и отиват. Един ден ми се гади, 3 дни не, имам болки долу в корема, но с но шпа се успокояват. Луда работа 😂 та не знам в каква степен липсата или появата на симптоми е показател, но да, чакането си е подлудяващо
А аз не разбрах, ембрионите ти на колко дни са ти ги трансферирали, и имаше ли в крайна сметка бременност?

# 549
  • София
А аз не разбрах, ембрионите ти на колко дни са ти ги трансферирали, и имаше ли в крайна сметка бременност?

5 дневен ембрион на ЕТ и да в момента съм в 7 г.с.

# 550
Успех Vseznaika! Чакаме добри новини утре! При мен и вчера, и днес си има леко трептене, придърпване. По-скоро само от едната страна. Моето ембрионче е едно, на пети ден. Тестът ми е на 1ви октомври чак...

# 551
Момичета днес ми е 10-ти ден след трансфер на 2 двудневни. Уринния тест няма и сянка на черта. Ако пусна кръвен дали би бил показателен дали има поне имплантация? Иначе в четвъртък- петък трябва да пусна за клиниката, но не издържам.
Vseznaika стискам палци.

# 552
Момичета днес ми е 10-ти ден след трансфер на 2 двудневни. Уринния тест няма и сянка на черта. Ако пусна кръвен дали би бил показателен дали има поне имплантация? Иначе в четвъртък- петък трябва да пусна за клиниката, но не издържам.
Vseznaika стискам палци.
Уринарен на 10 ден на 2 дневни малко трудно ще покаже, то на 3 дневни едва ли ще покаже нещо, не се притеснявай, за това казват да не се избързва с тези уринарните, щото само сдухват

# 553
Vseznaika стискам палци.
Кръвният тест ще отчете, ако има завишени ЧХГ, което показва че им имплантация 🙂Успех. Аз тази сутрин си изпуснах нервите и си мисля, че резултатът е ясен при мен 😢😢😢

# 554
Vseznaika стискам палци.
Кръвният тест ще отчете, ако има завишени ЧХГ, което показва че им имплантация 🙂Успех. Аз тази сутрин си изпуснах нервите и си мисля, че резултатът е ясен при мен 😢😢😢
Защо да е ясен? Защото си си изпуснала нервите ли? Че то всяка от нас се е нервирала в даден момент и е ревала, и се е тръшкала - просто сме изнервени, защото времето не минава....я горе главата

Общи условия

Активация на акаунт