Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 513
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Някой борил ли е метален, кисел вкус в устата след трансфер? Днес ми е пети ден и от сутринта съм така, много е неприятно. От 2 дни храната няма вкус, но днес вече е постоянно гадното усещане в устата. Предполагам, че е от естрофема. Имали ли сте и какво пиехте или хапвахте?

# 631
Има ли дами, на които не е изписван Прегнил след трансфер?
По спешност се наложи да посетя МЦ и сестрата се учуди, че не си слагам Прегнил. Прогестерона ми про трансфера беше 60.
Аз нямам прегнил, само естрофем, кренон гел и през ден Клексан, през ден, Аспирин

# 632
Някой борил ли е метален, кисел вкус в устата след трансфер? Днес ми е пети ден и от сутринта съм така, много е неприятно. От 2 дни храната няма вкус, но днес вече е постоянно гадното усещане в устата. Предполагам, че е от естрофема. Имали ли сте и какво пиехте или хапвахте?
Аз знам, че това си е един сигурен признак за бременност...хихи...стискам палци

# 633
Еххх, при мен всичко хубаво приключи. Успех на чакащите !

# 634
И при мен отрицателен кръвен от днес, успех на всички

# 635
Shakeyourbody, съжалявам Sad
Еххх, при мен всичко хубаво приключи. Успех на чакащите !
Winter11, съжалявам и стискам палци за скорошен бъдещ успех.

И при мен отрицателен кръвен от днес, успех на всички

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 09:18 от AnMary

# 636
Прегръдки момичета! Следващият път ще стане! Flowers Hibiscus

# 637
Има ли дами, на които не е изписван Прегнил след трансфер?
По спешност се наложи да посетя МЦ и сестрата се учуди, че не си слагам Прегнил. Прогестерона ми про трансфера беше 60.
Аз нямам прегнил, само естрофем, кренон гел и през ден Клексан, през ден, Аспирин
И аз нямам прегнил.
Моят коктейл е:😁
Дуфастон -2×1
Кренон-3×1
Екстрофем-3×1
Но шпа '3×1
Ортамол натал 😁

# 638
Много съжалявам за лошите новини😑

# 639
Здравейте,момичета! Днес ми е 3 ден след ЗЕТ на 2 петдневни ембриончета,но си чувствам адски подут корема. Дали е нормално това. За пръв път ми е Simple Smile

# 640
  • София
Ехх момичета, защо така такива новини тази седмица Cry . Дръжте се и не се давайте  и стискам палци това да са последните неуспехи

# 641
Дам, то по- лошо няма на къде да е. Трябваше да взема трудното решение дали да е медикаментозно или по по- бързи начин..... Ще мина още веднъж през медикаментозния път. Оптимистичното е ,че имам още 6 замразени бонбончета Simple Smile Което е достатъчна причина да преживея и това ........ Успех на чакащите, кураж на тези като мен с не толкова хубавите новини. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌺🍀🍀🍀

# 642
Тежко е, но те чака твоето бебче сред тези сладоледчета❤❤❤

# 643
Здравейте момичета, от снощи си мисля върху един въпрос, и моля за вашето мнение. Аз имах 11 качествени ембриона, и на 3 ти ден ембриоложката ми каза, ме всичките хубаво вървят, но искат да замразят 3 бр  3 дневни а останалите ще ги отгледат до 5 ден. И така стана. И след това имам 3 трансфера на 5 дневни (неуспешни-спонтанни аборти,отрицат тест и т.н.). Сега имам само 3 бр 3 дневни.  И аз си мисля, да не би тези 3 ембрионаа бяха нещо дефектни и те разбраха че няма да оцелеят до 5 ти ден и затова ги замразиха. И сега си мисля последен Зет ли да направя или да почна направо стимулация. Мисля мисля мисля и нищо не измислям. Вие какво мислите?( в Тутракан съм)

# 644
Не мисля,че това е причината.Аз бих ги върнала.Ако имах замразени нямаше да се замисля да опитаме с още 1 трансфер в скоро време😄, те са част от мен, това е моето мнение❤

Общи условия

Активация на акаунт