Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 505
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Вчера сутринта беше моят първи трансфер на 2 пуканки (така ми изглеждаха на снимката) на 4-ти ден. Твърдо съм решила и да е последен. Това не го мога пак. Възхищавам се на всички достатъчно устойчиви психично да повторят инвитро процедура. Ние сме с граничен МФ и направихме ИКСИ+ИМСИ по мое настояване, защото наистина исках да минимализираме шанса за провал. От вчера съм прочела всички теми от тази година. Да, знам, ку-ку съм. 😀😀 Исках, преди да пиша първите глупости преплували през шашнатия ми мозък, да се информирам от дискусиите породени от вашите шашнати мозъци. 😀😀 Стигнах до следните изводи:
1. явно няма вариант за минимализиране на шанса за провал, защото винаги има какво да се обърка;
2. изобщо няма и да си разрешавам да подпикавам тестове преди 02.09 (така ме инструктираха в Щерев), а направо кръвен;
3. трансферите на 4-ти ден не са обичайни.
Има ли някоя от вас с успешен трансфер на 4-ти ден, която съм пропуснала между редовете"Ще пишкам!" и "Няма смисъл! "? И знаете ли при какви условия се взима решение за трансфер на 4-ти?
И аз не съм писала в темата досега, но съпреживявам всичко със всички. Явно в Щерев е честа практика трансфера на 4 ден. Втория ми опит беше на четири дневни-успешен, също 2018г. За инфо първия ми беше на 5 дневни неуспешен.

# 646
Здравейте момичета, от снощи си мисля върху един въпрос, и моля за вашето мнение. Аз имах 11 качествени ембриона, и на 3 ти ден ембриоложката ми каза, ме всичките хубаво вървят, но искат да замразят 3 бр  3 дневни а останалите ще ги отгледат до 5 ден. И така стана. И след това имам 3 трансфера на 5 дневни (неуспешни-спонтанни аборти,отрицат тест и т.н.). Сега имам само 3 бр 3 дневни.  И аз си мисля, да не би тези 3 ембрионаа бяха нещо дефектни и те разбраха че няма да оцелеят до 5 ти ден и затова ги замразиха. И сега си мисля последен Зет ли да направя или да почна направо стимулация. Мисля мисля мисля и нищо не измислям. Вие какво мислите?( в Тутракан съм)
В клиниката която аз правих инвитро, практика е да заразяват на 3ти ден, самия факт че ги заразяват е достатъчно сигурен че ембрионите са качествени, аз лично в момента съм в средата на бременността си даже и по напред от 3 дневни снежинки,не знам защо ги отписваш, недей!

# 647
Благодаря момичета, дано 3 дневните ми ембриончета да са мой късмет. Процедурата най вероятно ще е в ноември или декември. Ще споделя със вас резултата.

# 648
Merrity, от мненията, които изчетох назад, а и съдейки по себе си - нормално е да е подут. Аз днес съм трети ден след трансфер и започвам да се нормализирам, но подуването не е изчезнало съвсем. Отдавам го при мен и на пункцията, и на антибиотика след нея, както и останалите неща, с които сме натъпкани. Взех си пробиотик "Omni Biotic 6", който става да се пие при бременност и кърмене. Не е от най-евтините, но ми го препоръча моя бременна приятелка и съм доволна. 🍀

Здравейте,момичета! Днес ми е 3 ден след ЗЕТ на 2 петдневни ембриончета,но си чувствам адски подут корема. Дали е нормално това. За пръв път ми е Simple Smile

# 649
Момичета, пуснах кръвен днес (11 ден ми е), следобед ще излезе резултата. Като гледам как тръгна тази група, а и след всичките ми пикливи отрицателни, почти знам какъв ще ми е резултата....но пък горе главата, все някога и мен ще ме е огрее. Пожелавам тлъст успех на всички, на които им предстой да пускат тест Innocent

# 650
Недей така, то ембриончето да не чете темата😄голямо чхг ти желая🍀❤

# 651
Mishonkaaa, стискам палци и се надявам от сърце да е положителен кръвния.

Момичета, не разбирам защо се изтезавате с тези пикливи тестове. Дайте малко време на организма да разбере, че е бременен. Hug Hug

# 652
Момичета, пуснах кръвен днес (11 ден ми е), следобед ще излезе резултата. Като гледам как тръгна тази група, а и след всичките ми пикливи отрицателни, почти знам какъв ще ми е резултата....но пък горе главата, все някога и мен ще ме е огрее. Пожелавам тлъст успех на всички, на които им предстой да пускат тест Innocent
Мишонка ти изкуши ли се да се тестваш с пилкив тест, ако да на кой ден какви резултати имаше? 3 или 5-дневни са ембриончетата. От сърце ти пожелавам ПОЛОЖИТЕЛЕН резултат 🥰😍🥰

# 653
Мишонка ти изкуши ли се да се тестваш с пилкив тест, ако да на кой ден какви резултати имаше? 3 или 5-дневни са ембриончетата. От сърце ти пожелавам ПОЛОЖИТЕЛЕН резултат 🥰😍🥰
Аз се тествам с пикливи от 8ми ден насам всеки Божи ден, все отрицателни. Това ми е 4ти опит на 2 тридневни ембриончета. Просто последните пъти все си дочаквах датата за теста (и все отрицателни), та сега викам, чакай да почна с пикливите, за да знам как да се настроя за кръвния. По-добре да се изненадам приятно, отколкото изведнъж да ме попари като ужилена. Затова започнах с уринарнитее тестове

# 654
Момичета, ето така ми изглеждаше 1.Престо и 2.Шуърчек:
1. 7ми ден на 5 дневно ембрионче, ЧХГ 35
2. 9ти ден на 5 дневно ембрионче ЧХГ 125

Аз пикливи, никога не правех предварително, защото е адско мъчение. И двата теста са след като знаех вече резултата от кръвния и исках да сравня как излиза.
Успех стискам палци на всички 🙏

# 655

Аз пикливи, никога не правех предварително, защото е адско мъчение. И двата теста са след като знаех вече резултата от кръвния и исках да сравня как излиза.

Много хубаво....честито Gift Heart

# 656

Твоята черта си личи и на престо, моята веднага се появи, но е почти незабежима 🙂 дали не засече прегнила акар че минаха 48часа.Вчера имах ПМС, които минаха в кръста. Тая сутрин ги нямам. Мисля в други ден да направя пак, защото тази сутрин направих прегнила и ще стане по ясно

# 657
Тук Престото е бая престоял... Няколко дни след това съм ги снимала не веднага. В началото почти не си личеше суупер бледа беше. Остави го и го виж утре ще се е наситил
още.

Твоята черта си личи и на престо, моята веднага се появи, но е почти незабежима 🙂 дали не засече прегнила акар че минаха 48часа.Вчера имах ПМС, които минаха в кръста. Тая сутрин ги нямам. Мисля в други ден да направя пак, защото тази сутрин направих прегнила и ще стане по ясно

# 658
Здравейте момичета, включвам се за отчет. При мен втория тест ЧХГ е с резулт на долу т.е. 6 Disappointed RelievedСъответно спрях всички лекарства.
По препоръка на Док. Ще правим генетично изследване на четири от ембрионите. Отделно ще правя периферна имунология.

# 659
Съжалявам, sls!
Svs, кога ще пускаш тест,той вече ще покаже, а настроението е и от хормоните

Общи условия

Активация на акаунт