ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 553
  • 267
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета.
Джули, честито християнче smile3501.
Райчева, браво на детето, добре се справя newsm74.
Попи, много хубави снимки newsm26.
Смайли, добре сте се прибрали. В БГ е хубаво, ама за малко, нали fiuuuuuu?
Гея, хубави снимки, ама и страшно звучи за болницата. Е за това реших да пропусна морето и предпочетох планината Thinking.
Наде, и при вас е било весело,а? Направо изтръпвам с тези болести вече. Поздрави на майка ти и бързо възстановяване от мен. А ако искаш да поплуваш, Вики може да го докараш при мен newsm62.

# 121
Момичета...
Много съм притеснена - вчера сме загубили верижката с кръстчето , от кръщенито....
Да сте чували нещо за лоша поличба??? newsm78 Сигурно ме гони параноя.... ама  много ми стана криво. Надявам се че е просто вещ и не носи никакви  поличби и неприятности Praynig

# 122
  • София
Джули, не си мисли глупости. Деца са - губят. Няма нищо. Ще вземете друг и ще го осветите. Hug

# 123
Здравейте пак от нас

мъника спи - а аз се опитвам да ен чаткам с клавиатурата ама не се получава- дано не го събудя

Джулс- Честито Християнче!
снимките с ездата ще ви кача като се върна в София- щото сега не съм. Ще видите най младият ездач (есетественоаз го придържам, ама......) А за кръстчето - споко -това е само вещ - аз вярвам в психологическата нагласа за нещата , а не във вещите- купи ново кръстче и дии при попа да го освети(ако изобщо така става) - и готово!

Гея, Надинка
- настръхнаха ми косите от това което писахте. НИе имахме известно време разстройство без нищо друго - и педите ме набеди че е от таратора който съм му дала- аз наистина не се сетих че има сурово олио в него. Та по едно време се бех притеснила че ни држа към 20 дни - и той на диета, и аз на диета, и в общи линии той беше само на кърма..... Ама като ви слушам вас- не мисе иска да го преживявам - направо мие жал за мъниците.

Момичета, аз кръщене още не съм правила. За прощъпулника- смятам да го съчетая с РД на малкият - който е другата седмица- а направо не знам къде да го направя - искам и детски кът да има, ама и ресторант че възрастните ще искат и те да похапнат, искам да има и навън детски кът - ако е хуабво времето там да сме , ама и вътре - ако е лошо - да има къде да играят децата - абе направо голема дилема! Разгледах сайтовете, които някой беше събрал (големо БЛАГОДАРЯ) и не можах нищо да харесам щото никой няма ресторант където големите да се наядат както си знаят  newsm78 Та това ми е големата дилема- а то си дойде - другата седмица ей сега ще дотърчи!

Момичета - кажете - може ли да се вози дете на предната седалка в неговото си столче по посока на движението? (столчето е вързано с колана на колата, а малкият си е вързан с петточков колан на столчето). Освен това когато е по посока ан движението - трябва лида се изключва еърбег-а или е по добре да е включен? Изобщо как е по нашият правилник - някой може ли да помогне?

Освен това с голямо закъснение - ЧЕСТИТО ПЪРВИ РД НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ НА ДЖЪМП- ДА СА ВСЕ ЛЪЧЕЗАРНИ И ХУБАВИ

целувки на всички хубавци и хубавици!

# 124
Привет, момичета!
Днес изкарахме ужасна нощ, беба плака през цялото време, това шесто зъбче все не излиза - разказа ни играта  Cry. Сега спи, дори успях да я пъхна в чувалчето ТСМ-ко (пухено)- да видим, дали пак ще е в паника, от това че не може да си хване крачета. Нещо става много студено нощем, от утре включвам радиатора  cold.
Джулка, честито ти християнче  smile3525! А кръстче ще се купи ново, по-хубаво! Не се притеснявай!
Райчева, честито на Райчо - седи много важен на масата  smile3501! Всичко ще се оправи, децата са много любопитни, няма да се усетиш как мъника ще се изправи в кошарата!
Гея, Надинка - ужасни преживявания сте имали  Embarassed! Като чета и ми се плачи! Целувки на бебешорки   bouquet!
smiley Tanya , добре сте изкарали! А снимки  Heart Eyes?
zoroto, имаше статия във форума за столчета. Ще потърся линка  Wink.
Ех, нагледах се на снимки! Бебоците са пораснали   newsm32, мами в страхотна форма  Flowers Bouquet.  Невенка е на централно място, вместо кукличка на колата  newsm56.
Честито на малките 11-месечковци  baloni! По този повод и ние черпим  smile3510!

# 125
  • София, в полите на Витоша
Здравейте, момичета!
Първо ,благодаря на Ло за тези линкове, бяха ми безценен помощник за организирането на РД на Йоана в края на месеца!!!
Малчуган- великан
Патета
Мики- клуб
Малчо
Смехорани
Бъни
Тинки-уинки
Пух и приятели
Ментов носорог
Барбарони
Моето гардже

Второ, ходих в някои от клубовете и ви давам малко лични впечатления- всички цени са по  памет, сигурна съм че в сайтовете пише по- подробно. Mr. Green

Смехорани-  много просторно място, има зала за тържество със сцена, зала за игра- доста просторна, различни забавления като кончета и коли със монети, зала за родители, тераса, мястото е спокойно и децата играят на воля. Опитали са се да има забавления за различни възрасти.
Местоположение- лесно се намира- от България наляво покрай Билла и втората отново наляво и клуба се пада на гърба на блока.
Оферта- станадартна- 5 лв. на дете за 2 часа, актьори или клоуни за 45мин. до 1 час- около 60-80 лв.

Бъни- страхотен клуб за по- големи деца- като Йоана. Има съоръжение като в Патиланци- пързалка, въжета, скача се в топки, въобще лудеене на воля. Зала за почерпка, кът за родители и за деца, столчета отвън. Затварят заведението при над 12 деца, иначе може да има и други деца. За ден като събота- като нашият РД - за мен това беше минус.
Местоположение- Като се спускаш по България от Гоце Делчев, първата вляво и отново вляво. На гърба на блока.
Оферта- стандартна. Трудно се ориентирах в почерпката, защото всичко е на парче, но менюто беше много богато.

Пух и приятели - Сайта им е страхотен, направен с много мерак. Клуба е на гърба на блок в Младост 2, но за да се стигне до него се минава покрай магазин за алкохол, където явно се продава наливен и наоколо е пълно с пияници и мирише на кръчма. Клубчето не е нищо особено, има кът за игра и кът за почерпка, тераска и пясъчник. Обаче на фона на личните ми недобри впечатления, следващите две седмици бяха вече резервирани. Mr. Green
Местоположение- не е много трудно за намиране, но все пак е навътре в квартала.
Оферта- станадартна.

Моето гардже- тук за мен имаше изненада, макар че женската интуиция не ме подлъга- попаднах на сайт в процес на разработка, без снимки, без нищо... , но всичко беше така стилно и умерено написано, че веднага отидох да видя мястото- оказа се съвсем нов клуб- на 10 дни-  в Лозенец, много стилен и красив, с прекрасни играчки и забавления, особено за по- мънички дечица, а отвън градината е с две шатри от ковано желязо, много зеленина и т.н. Собственичката ме грабна с чар и иинтелект, личи си че прави всичко с мнаго мерак, а и имат готови предложения за кетъринг като комплексна цена за 8-9 възрастни и толкова деца, а не да се чудиш какво да избереш и колко ще ти струва... Примерните менюта са по около 70- 80 лв., но предлагат поне 40-50 мини - сандвича, нещо сладко от типа на еклери и плодове, като менюто е гъвкаво, разбира се.Предлагат торти на Росита, разгледах каталога, уникални са , даже ми предложиха цена от 2.40 на парче. Обаче виждам, че са готови на гъвкавост и мястото е прекрасно дори и за парти на възрастни с повечко деца.
Местоположение- улицата граничи от едната страна с локалното на Черни връх, а от другата- с ул. Богатица, която свързва басеина Спартак с Правителствена болница.
Офертата им е стандартна- 5 лв. на дете, но няма допълнително заплащане за аниматор, само ако искаш рисуване по лицата е 20 лв., а актьор е 60 лв. за 1 час. Актьора е Чудовището от Кой е по- по- най  Joy

Та това е от мен, ако искате, ако някой посети и другите клубове, да допълни инфото.
За Барбарони получих добър отзвук от една мама, но не съм го гледала.

Цунки и лека нощ!

# 126
Ето и нещо за добро утро-   направо съм разбита какви мозъци пишат във Форума- това е страхотно четиво!!!   направо съм разбита какви мозъци пишат във Форума!!!

Просто сълзи ми текат от смях! hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 00:42 от pipi67

# 127
Джули,честито християнче!За кръстчето-не си мисли такива работи,ами както всички казаха ще си му купиш ново.
Гея,страхотни преживявания,направо ми настръхна косата.Но иначе добре сте изкарали,гледам Преско много щастлив във водата.
Надина и вие сте имали големи преживявания.
Райчева,браво на малкия за постиженията.Много пораснал Райчо,не сме се виждали от доста време пък ей тук сме на две крачки.
Смайли Танче,браво на вас за почивката,радвам се,че сте си изкарали добре,очакваме снимки.
Пипи,тая темичка и аз я следя и големи скици са тия.
А относно заведенията направо ви завиждам какъв избор имате-тук във Варна има две,три,които стават и те не са кой знае какви. Sad
Зори,със сигурност знам от правилника,че дете до 10 год. може да се вози на предната седалка само  със специална седалка за него-демек столче.А на всички инструкции за столчетата пище да не се слага там където има еърбег или да се изключва.Ето ти линк с инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27610.0
Валерия,дано малката се оправи по-скоро и не я мъчат зъбките.Целувки от нас с Вики Hug
Хубав ден

# 128
Добро утро на всички,
По принцип вече сме навън по това време, но Вики сега заспа, та го чакам да се събуди, обикновено навън заспива, ама нещо днес си промени графика.
pipi67, и аз се изумявам какви индивиди има в тоя форум. Не са само тези, аз като се разровя извън отчетни - направо да се нагледаш на глупости. То не е заяждане, то не са глупави мнения. Абе да се оправят.
А аз съм толкова разсеяна - колко пъти забравям да спомена, че съм гласувала за общия пожден ден за 04.11 (още преди няколко дни), за сега ще дойдем, само дано не ни излезе някакъв ангажимент до тогава, че датата си е далече. Само, че знаете ли какво се бях замислила вчера - доколкото си спомням в началото на ноември имаше някаква задушница (може и да бъркам) , дано да не е на 04.11, че не си спомням дали не беше варираща, нещо от сорта на първата събота на ноември. Та мисълта ми е, дали на такъв ден е удачно да се прави празненство. Аз от баба ми знам, че не е. И ако е така, може да се направи не другия ден - 05.11. Както решите, това е само предложение.
Иначе вчера нашия тати имаше рожден ден -     party023 - черпим всички виртуално за негово здраве. Бях му поръчала торта с гола мацка(картинка, да не си помислите, че жива излиза от тортата) и беше много весело, така се кефеха всички на тортата и мъжете се пазаряха парчето на всеки от коя част на тялото да бъде. Веселба. В едната стая викове, смях, музика, а Вики в другата си спи.
Чао и лек ден.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 10:32 от Bubs

# 129
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Само, че знаете ли какво се бях замислила вчера - доколкото си спомням в началото на ноември имаше някаква задушница (може и да бъркам) , дано да не е на 04.11, че не си спомням дали не беше варираща, нещо от сорта на първата събота на ноември. Та мисълта ми е, дали на такъв ден е удачно да се прави празненство. Аз от баба ми знам, че не е. И ако е така, може да се направи не другия ден - 05.11. Както решите, това е само предложение.
Ееее Bubs, браво на теб, как се сети за задушница!? Hug
Да, наистина е задушница на 04.11., сега проверих в календара.  Thinking
Давайте идеи или така остава? newsm78

# 130
Точно и аз се сетих снощи за Архангеловата задушница, не е редно да го правиме тогава!

Ще го преместим, вижте кога ви е по- удобно! Hug

# 131
  • София
К'ви са тез глупости, суеверия и т.н., не се излагайте бе, млади хора сте да вярвате на такива неща!? Каква като е задушница?! Ако някоя от вас е родена тогава, каква няма да си празнува рождения ден ли? Както решите, аз съм пас, но е безмислено да се отлага за по късна дата, ми то да се съберем за нова година освен !!! Crazy

# 132
  • София
Както решите, аз съм пас, но е безсмислено да се отлага за по късна дата, ми то да се съберем за нова година освен !!! Crazy
smile3534А, тц! Може за 8-ми март, че нас няма да ни има за Нова година smile3532
Момичета, и аз ходих в Моето гардже. Хареса ми. Малко трудно с паркирането, ама вътре е добре. Имам и примерни менюта за кетъринга. Давайте да теглим чоп, кой ще е организаторът, че няма време.

# 133
Преди малко дребосъка направо ме разби. Седнах аз да си похапна сливи, една на мен, една на нея. Ама нейните ги беля. Само дето дзверо спря да яде обелените и се засили сама да си взема. Отхапва, оставя настрана, взема следващата, отхапва, слага настрана.............  hahaha
Викам си, таман ще махам костилките и ще ги връщам да им дойде реда. Да, ама не - нахапана ли е, не ще да я знае.... и аз дояждам, таман няма да си търся оправдание, че съм опукала цяла купа сливи  Mr. Green
А като докопа грозде е направо като обладана от зъл дух - дърпа, мята надалеч ръцете, да не го стигна и измъкна от пръстите и, дори хвърля чепката само да не я взема аз Grinning

Абре Мириндичка, с къв акъл сложи тия наши псевдо-еротични фотоси в мрежата? аз толкова се пазя да не ме види някой кво слонче съм под дрехите  Mr. Green Иначе снимките са направо супер!!!! и коконите на сватбата - също!

# 134
Ха така, ето ни и нас! Докато се мъча да приспя детето реших да се поровя и да видя какво сте написали.
Облаче, много са ни хубави снимките даже!!! Ми така де, имаме какво да покажем. Гледам тука всички майки се вталили,  пък ние си имаме - и за нас, и за мъжете ни, и за другите (те само очи да плакнат и да си мечтаят за такива ... форми)  Wink  В тоя ред на мисли - чакам и аз снимки от вашия апарат, e-mail: marina_d_f@abv.bg или marina_d_f@yahoo.com
Гледам, че обсъждате датата, аз по принцип нямам претенции, с организация не ми се занимава, щото не съм много веща, та - когато и където кажете. А идеята за подаръчетата много ми хареса, не помня кой я подхвърли, ама така и не я обсъдихме. Аз смятам, че ще е интересно, особено като се сбият няколко бебета за една играчка  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Иначе Невена все още бойкотира кухнята. Я кажете, вашите деца как свикнаха да ядат от манджите? Аз вече какво ли не опитах - слагах мляко, добавях пюре, правих се на клоун, давах й лъжица, с която да ме храни (а междувременно се опитвах да набутам и в нейната уста), нищо не помогна. В най-добрия случай изяжда по няколко лъжички и останалото бива изплюто и размазано навсякъде. Та така, идеи приемам всякакви.
Чудовището заспа, аз отивам да похапна пържени картофки и ЛионскА наденицА   chef
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт