ОКТОМВРИйското детенце е вече с изпечено дупенце!

• 11 549
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
Zdraveite,milichki! newsm51
Prostete za latinicata,no sum s nov Windows i oshte njamam kirilica.
Tezi dni bjah dosta zaeta.V nedelya pravihme krushtaneto na Nati.Vsichko mina super!Ta veche si imam hristianche!Zatova da vi pocherpya malko sus zakusnenie.
 cook beer3 Wine Glass  party023 Coffee
Pokrai vsichkite emocii sum propusnala praznuvashtite.
Chestit rojden den na Stojan i Kamen!      :bdballoon:Da sa jivi i zdravi,mnogo shtastlivi! baloni
Chestito i na mama Raicheva!   nbirthday  newsm67Molja se vsichko da se opravi i Raicho napulno da se vuzstanovi!
Chestito i na imennicite!Samo zdrave i shtastie! smile3525
Spiram,che latinicata ujasno iznervja.Dnes shte opravja kirilicata.
Celuvki ot nas.  love001

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 18:12 от bini_og

# 196
  • София
Момичета, да ви се похваля - моята кума днес роди момиченце. Казва се Александра, 4,170 кг и 53 см - голяма мома. А моята най-добра приятелка, която е бременна в 9 г. с. ми се обади с развълнуван глас, че "бебето си има вече сърчице и е 15 мм голямо". Токлкова е вълнуващо да съпреживяваш всичко отново!!!

# 197
ММз,честито за бебче на приятелката ти честито и лека бременност на майчето на 15 милиметровото човече!!!!!!!!!

Бини, честито ти християнче!!!!
Целувки!!!

# 198
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте мамчета.  Heart Eyes
Бабка да си похвали дебелоглавото мишленце.  Mr. Green
Май месец излязоха долните две зъбчета на Краско и чак днес му избиха двете горни.Голям кеф е , че поне няма да се правиме с мама ЕР-ка на клоуни ,та детенце да хапне нещо.  Praynig
Бяхме се претеснили да не му заслабне гъзенцето, на бабка малката трътка.  Heart Eyes
Похвалих се  Blush Лека вечер.  Hug

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 23:57 от babka_jabka

# 199

Честит Рожден Ден на мама ivon!
С пожелание за всичко наи-добро!
Hug

А сега и аз да почерпя, че малката щерка (на ЕР-ка сестра) и тя има Рожден Ден. Blush  Heart Eyes

Да ви е сладко!         Наздраве!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 00:22 от babka_jabka

# 200
  • София
 newsm51 Ивон, четит рожден ден. Много здраве и любов да те съпътстват  babydust7.
Бабка Жабка, честито ти рожденичка . Да е много здрава и успех в живота bdbaloni.
Бини, честото ти христянче Kissing Heart.
Момичета, с тези РД, та имам молба : който пуска следващата тема, да поправи годините на остарелите вече Mr. Green.

# 201
Бабка Жабка, честито ти рожденичка . Да е много здрава и успех в живота bdbaloni.
Момичета, с тези РД, та имам молба : който пуска следващата тема, да поправи годините на остарелите вече Mr. Green.
Танче,благодаря за пожеланията.  Hug
А за датите ги изтрих , че нали по надолу при зодиите ги има.  Thinking

# 202

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИВОНКА!
Пожелавам ти много здраве, много щастие и любов!
Красив и незабравим празник и много усмивки днес!

Бабка Жабка, честита ти рожденничка!
Да ти е жива и здрава!

Бини, честито християнче!Разкажи как мина хубавото събитие, като имаш време, де. Simple Smile

Ние няма с какво да се похвалим, освен, че в това гадно време не можем да щъкаме навън и стоим все затворени в къщи. Пресиян подивява, много е станал непослушен и всичко в къщи е с нагоре краката. Вчера обърна един фикус, който е близо метър и 20......как не се набоде , незнам. Толкова е див, че минута няма спиране.
Редовно ми разравя саксиите, дисковете се пъхат навсякъде, където падне, абе....дивак.
Живот и здраве в яслата може да го опитомят Mr. Green, това в кръга на шегата, ама как ми се е стегнало около душата, да видим как ще стартираме  Sad
Хубав ден, мами и дано Слънчо се усмихне днес.

# 203
                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВОНКА!!! bdbaloni
                                    newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!
БАБКА ЖАБКА,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА!ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО! newsm67
                                   ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И НА ВАС! newsm24
Като имам повече време ще ви разкажа за кръщането и най-важнато,ще кача снимки,а такива има много.
Целувки на всички от нас.

# 204
Честит рожден ден на Ивон!Пожелавам ти много здраве,семейно щастие и любов.Весел празник!  bouquet
Честита рожденничка на Бабка Жабка!Да ти е жива и здрава!Весел празник и на вас!  bouquet
Момичета не съм чела нищо,защото нямам време-местя багаж,ходя на лекции,тичам по разни институции,и по новото жилище грижи и такива неща.
Влизам само да ви кажа,че много ви обичам и ви благодаря за това,че ви има.Много целувки от мен и Вики на всички и пожелавам на мъниците да имат най-прекрасните рожденни дни,да са много здравички и послушнички.
Незнам кога ще вляза пак във форума и дали ще имам интернет скоро в свекърва ми,надявам се да не ни забравите и когато имам време ще надничам от някоя зала тук.
Всичко най-хубаво от нас.Целуваме ви Heart Eyes
П.С.Не ме бива в обясненията много sorry Embarassed

# 205
Привет на всички!
Надявам се не сте ни забравили Embarassed Ние се върнахме онзи ден от моренце, нали последни сколасахме да отидем, но важното е, че   си топнахме дупенцето в моренцето Mr. Green изкарахме горе-долу добре, за съжаление още първия ден двете с Рая се разсополивихме, но слава богу беше само това, детенце не загуби нито настроение, нито апетит, така че може да се каже,че прекарването беше задоволително. не съм ви чела, щото не мога да си оправя къщатата откакто съм си дошла, но по-късно ще седна да попрочета, обещавам Laughing
Да не забравя да честитя на всички, имали повод да празнуват през изминалите дни и да им пожелая всичко НАЙ  bouquet
Целувки от нас и до после Heart Eyes

# 206
Ивон, четит рожден ден. baloni

ММз честито за бебче на приятелката ти! Да и е живово и здраво!  bouquet

Бабка Жабка да ти е жива и здрава рожданничката!  bigdance2

Бини честото ти христянче

Меган след като вие сте малки на килограм направо незнам за нас какво да си мисля newsm78

Ето и малко нови снимки от нас: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7541&AlbumId=66458

А тези са от село, когато бяхме на гости на майка ми http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7541&AlbumId=67445

# 207
здравейте мами!!! Hug
Честит Рожден ден на мама Ивон и на сестрата на Ер-ка!Да са живи и здрави, много щестливи!  bouquet
Бабке -жабке  какъв подарък избрахте?? Wink
Еми - радвам се че сте изкарали добре и не ви е затиснало лошото време!!!!Чакаме снимки на Рая в морето!
Гея, това съэс саксиите го бях забравила като екстра. Те моите сега са недостъпни, ама Къци колкото пръст е изял... ooooh!
Райчева , Райчо е голям сладур!!Не знам ...аз не му разбирам...ама главичката му е пропорционална с тялото. Малко е слабичък ама  ще навакса момченце! Peace
Бини - честито  ти християнче!!!!
Меги,  тя Йони си е дама - финна и крехка....стилно гадже!!!! Само да са здравички !!!
Зори - скри ми шапката Mr. Green Алек е страхотен ездач. Не мога да ви се нарадвам!!!!Толкова голямо момче изглежда в/у коня!!!!!Направо супер снимки!!!
Криша , мила, за кореми - НЕ ми се говори!!!! Crossing Arms И моят си стои!И което е по-
лошо, май няма намерение никъде да ходи! ooooh!
Сега да ви кажа за нашето ходене. Вече се пускаме смело и правим по 10тина крачки. Снощи в грладинката, като отидох да си го прибера от кака Петя, като ме видя и хукна....естаственно в обратна на мен посока. Така се захласна във вървене че забрави да спре!!!!И днес цяла сутрин го тренира това ходене на дълги растояния.  Mr. GreenДори паднахме два пъти щото не очаквах да хукне. Най дългата отсечка бе от масата в хола до средата на коридора. Това са има няма 5 мои крачки, ама за него си е ОГРОМНА отсечка!!!! Mr. Green Та ясна работата - ще месим питка. По големият проблем обаче е че мама не може да меси питка!!!!Та от тази вечер почвам с опитите и се надявам на 3- 4 ти опит да стане. В потивен случай ще се наложи да използвам опцията "Обади се на приятел" и да звънна на мама Blush Mr. Green
Айде стига от мен за сега!!!!!

# 208
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА И ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН!! СТРАХОТНИ СТЕ. И АЗ ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

За довечера съм решила да празнувам с приятели в някое заведение. Ще оставим Любчо на баба му и дядо му.

Бини без да сме се наговаряли сме избрали една и съща дата за кръщаването на Нати и Любчо. и Любчо го кръстихме в неделя. ама те двамата си вървят заедно още от родилното  Laughing случайни работи няма.

# 209
Ехоу, привет!
Използвам спането на дечко за да попрочета. И да попиша. И да се похваля - Невена днес изяде цяяяяло бурканче от детската кухня. Това до сега не се беше случвало. Обаче аз промених политиката на хранене - сутринта я изчаках да огладнее здраво и вместо към 6-6,30 си пи млякто едва към 8. После пропуснахме попарата и минахме направо на обяд в 12,30 вместо в 14ч. Тя и без това яде по пет пъти, ама никога не си изяжда цулите порции (с изключение на млякото), та си мисля - дали не е време да й редуцирам храненията на четири? Ще пробвам, пък да видим какво ще стане.
Аз да ви кажа и друго - чета темичката на октомврийки 2006, имат си вече 4 бебета! Много мило ми стана, аз нали по-късничко се запознах с форума, та споделях  трепетите и на тях...
Сега ставам, че трябва да ходим на летището - ще изпращаме братовчед ми за англия.
Уф, ама съм патка (с малко пате в скута  Mr. Green) - Ивон, честит празник! още сто пъти по толкова годинки...

Общи условия

Активация на акаунт