На море в България 2020 г.! - 7

• 49 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз не съм резервирала в Албена вече шест години но продължават да ми изпращат оферти и съобщения за различни новости в курорта. Доста са упорити.

# 511
  • Sofia
Без коментар! 🙄 Подробности утре в сутрешния блок на Нова.

# 512
Още сме в Сейнт Джордж Палас- Свети Влас! Гладни не сме останали както някой ми беше писал тук след моето запитване за хотела.😀.Преди два дни се изсипаха много хора, хотелът е пълен.Вият се огромни опашки за храна . Персоналът е много малко,хората много. Над 400 човека има. Както и един детски лагер с деца на всякаква възраст. 🤔 Днес стана и скандал,след два часа още не бяха минали всички хора на опашката. Мерките срещу Ковид 19 допълнителнително усложняват обстановката .Яденето става,но почистването им куца. Боклукът изхвърлянят всеки ден,оставят тоалетна хартия и това е . Нашето бельо и кърпи го смениха онзи ден,но на другото семейство с нас - не. Много навалица на басеина,силна музика. Плажът в близост има безплатни чадъри,но трудно да се добере човек , малки тесни плажни ивици.
На мен си ми допадаше плажуване тип пред Блу Ориндж,шезлонги чадъри на хотела,това търсене на място всеки ден ме е мойто.
Кои други хотели по нашето Черноморие  предлат  този тип услуга,че се уморих повече отколкото си починах.😀
Много хотели предлагат ОИ с включени чадър и шезлонги. Аз бих ти препоръчала Серенити бей на плаж Нестинарка, а иначе ето тук може да разгледаш офертите за много други хотели. https://visit.bg/oferti-pochivki/all-inclusive/

# 513
  • Берлин
Как е централният плаж на Слънчев бряг? Цени на чадъри и шезлонги? Мерси

# 514
  • София
Как е централният плаж на Слънчев бряг? Цени на чадъри и шезлонги? Мерси
Ако не се предоставят от хотел на гостите безплатно, по 4лв шезлонг и чадър.

# 515
  • В.Търново
Изпусна ги! Доколкото разбрах са били на 24.08.20 в 9,00 и са свършили за 5 минути. Кой разбрал, разбрал.... 😀

Да де,разбрах. Ама къде са били? И как сте разбрали за тях?
Самоцитирам се,че явно не сте ме прочели. Интересува ме откъде получавате тези ранни оферти. В случай,че е против правилата на форума да питам, може да ми пишете на лично.
Русалка,ти каза,че си имала такава оферта,затова питането ми е главно към теб.

Аз имам имейл от тях. Резервирала съм през сайта им няколко пъти.

Хайде де,кой сайт? Давай на лично ако е против някои правила.
Сайта на Албена. Бяха пуснали информацията предварително в сайта си в раздел новини и аз имах имейл.

# 516
КК Албена си има собствен сайт Логично е, приоритетно да изпращат съобщения за бъдещи промоции на лоялните си клиенти.
Колкото до сравненията, у нас или в чужбина, смятам, че светът е достатъчно голям и има място за всички. Simple Smile Всеки има различни възприятия и собствен ритъм, на един му харесва едно, на друг, друго. Затова е хубаво, когато пишем, че нещо (хотел, ресторант) ни харесва или не, да описваме, какво ни е харесало, и какво не. Така ще сме си взаимополезни. Simple Smile А иначе е хубаво да сравняваме, както и да изискваме нещата да са такива, каквито би трябвало да бъдат! Качеството струва пари, лошото е, че у нас доста често парите не гарантират качество. Трябва и да сме критични, за да могат тези, които искат да ни вземат парите да се научат да предлагат качествена услуга в замяна. Simple Smile
Браво! Това се опитвах да кажа от един месец, ама не ми стигаше дар слово, а ти си го написала толкова сбито и ясно  Simple Smile

# 517
Здравейте, може ли някой да сподели, дали е почивал на Константин и Елена тази година, какви са условията в комплекса, работят ли всички заведения, какви са условията и цените на плажа, има ли чужденци?  Благодаря предварително!

# 518
  • Варна
axxxelll, има една риба наречена ватос, прилича много на калкана, но е с шиповидна опашка, като скатовете.
Някои тарикат рибари и режат опашката и я продават за калкан, не е вкусна. По морето и викаме софийски калкан.
Все ми се струва, че от нея си хапнал, един калкан дори и замразяван да е, ако не е тръгнал да се разваля си е вкусен.

# 519
Здравейте, искам последните дни от тази седмица да ги изкарам на нашето черноморие. Моля да ми препоръчате място, независимо от цена, южно или северно черноморие, искам само тераса с гледка към морето, понеже няма да мога да ходя до плажа. Много ми е важна гледката, сама ще пътувам. Благодаря ви от сърце!

# 520
Здравейте, искам последните дни от тази седмица да ги изкарам на нашето черноморие. Моля да ми препоръчате място, независимо от цена, южно или северно черноморие, искам само тераса с гледка към морето, понеже няма да мога да ходя до плажа. Много ми е важна гледката, сама ще пътувам. Благодаря ви от сърце!

Комплекс Лазур, Созопол Буджака. Обадете се на Теодор 0896672919 и му кажете, какво искате

# 521
Още сме в Сейнт Джордж Палас- Свети Влас! Гладни не сме останали както някой ми беше писал тук след моето запитване за хотела.😀.Преди два дни се изсипаха много хора, хотелът е пълен.Вият се огромни опашки за храна . Персоналът е много малко,хората много. Над 400 човека има. Както и един детски лагер с деца на всякаква възраст. 🤔 Днес стана и скандал,след два часа още не бяха минали всички хора на опашката. Мерките срещу Ковид 19 допълнителнително усложняват обстановката .Яденето става,но почистването им куца. Боклукът изхвърлянят всеки ден,оставят тоалетна хартия и това е . Нашето бельо и кърпи го смениха онзи ден,но на другото семейство с нас - не. Много навалица на басеина,силна музика. Плажът в близост има безплатни чадъри,но трудно да се добере човек , малки тесни плажни ивици.
На мен си ми допадаше плажуване тип пред Блу Ориндж,шезлонги чадъри на хотела,това търсене на място всеки ден ме е мойто.
Кои други хотели по нашето Черноморие  предлат  този тип услуга,че се уморих повече отколкото си починах.😀
Аз ти писах, че гладни не сме останали : )
сега се надявам да е така и на Блу Ориндж......в петък трябва да пристигнем, а нещо хич нямам настроение.
Иначе моето място за истинска почивка е Гранд хотел Поморие Heart

# 522
  • Велико Търново
Здравейте, в понеделник се завърнахме от Калиакрия ризорт. Останах с много добри впечатления.
Студиото беше чисто, с достатъчно удобства. Кърпите изключително приятни на допир, яд ме е, че не се сетих да погледна коя марка са 😁 Въпреки че бяхме само за две нощувки, смениха кърпите.
Добре поддържани басейни и градинки, много красиви гледки към морето.
Бяхме на ол инклузив, достатъчно разнообразно и МНОГО вкусно Simple Smile
Единственият недостатък е, че плажът не е много близо и тази година от комплекса не осигуряват транспорт, но ние ходехме с колата и не беше чак такъв проблем.

# 523

Комплекс Лазур, Созопол Буджака. Обадете се на Теодор 0896672919 и му кажете, какво искате

Проверете и вила Мария, също на Буджака, от страната на Каваци е и гледката е почти 360 градуса море:smile:

# 524

Ако Ви се ходи на север, вижте хотел Бисер в Балчик. Имат стаи с гледка море, които отговарят на изискването. Иначе хотелът не е нищо особено, на баир е и се слиза по мноооого стълби близо до ботаническата градина. Не знам как са цените, понеже отдавна не сме ходили, но не е АI и едва ли е поскъпнал.

Общи условия

Активация на акаунт