На море в България 2020 г.! - 7

• 49 938
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета кой хотел да избера в Златни пясъци Калиакра палас или Гладиола стар?
Аз съм била в Калиакра Палас преди години и беше супер, но явно този сезон никъде не е ОК, освен с малки изключения. Калиакрата е на първа линия и басейните тогава се отопляваха, но оттогава досега не е ясно какво се е случило. Дано някой се включи с актуална инфо от това лято

# 541
Къде са модераторите?

За да не е спам ще потърся отново отзиви за Утопиа Форест и Гранд Хотел Св.Блас?

И преди ти казах да ми зададеш конкретни въпроси за утопията Simple Smile
Аз не съм била,но близките ми приятели, с които пътувам навсякъде,ходиха през юни,така че ще питам.

# 542
  • гр. Варна
Проблемът на българския морски туризъм, според мен е, че се опитва да имитира като тип, от една страна гръцкия тип селски туризъм, от друга страна турския тип all inclusive и накрая ни риба, ни рак. Общо взето няма база за сравнение. В Гърция за пет години не съм попадала на кофти място, не че и там няма, но когато човек потърси може да намери много добри места на прилични цени. Тук говорим за качество на туристическия продукт, като цяло и трябва да отчетем, че за съжаление в България доста неща ни куцат, независимо от това колко пари човек ще похарчи. И в България сме плащали не малко пари за почивки, ами не си заслужава. Живея на морето и имам преки наблюдения как се случват нещата всяко лято. Ами стига с тези тарикатлъци, хората чакат цяла година да дойде лятото и накрая гадости. Малко ли хора писаха тука за проблеми, които не трябва да има човек, когато отиде на почивка. Нека да бъдем малко по-критични и изискващи за да има промяна.

# 543
  • Пловдив
Знаете ли дали в Царево има някъде тип бързо хранене за вкъщи с морски неща?

# 544
Много благодаря, изчерпателно, ние ходихме последно 2017 г. Останахме доволни, много ни харесва комплекса, ще видим тази година как ще е на плажа. Заминаваме в края на седмицата, живот и здраве, ако още някой се интересува, мога да дам отзиви после.   
Здравейте, може ли някой да сподели, дали е почивал на Константин и Елена тази година, какви са условията в комплекса, работят ли всички заведения, какви са условията и цените на плажа, има ли чужденци?  Благодаря предварително!
Не съм обикаляла много в целият комплекс, но кратката ми почивка в Св. К и Е в района на пощата и хотел Сириус въобще не ми хареса. Последно съм посещавала курорта преди 5 години и сега нещата въобще не ми се понравиха. Голяма част от хотелите не работят и около тях цялата растителност е занемарена. Храсталаци и боклуци. Дори около хотели 4* е ужасно неподържано и неуредено като инфраструктура. На плажа е много голяма навалица, основно от варненци и добричани, които идват само за плаж през деня. Най-нахално си слагат чадърите с цялата си подвижна кухня/каси бира, хладилни чанти, манджурляци и т.н./ пред платената зона. По цял ден вървяха разправии за тези чадъри.  Невъзможно е да паркираш, ако не си на платен паркинг. Единствено около пощата, където са новите хотели Астор гардън, Приморски хотел и Вила Чинка, е по-уредено и по-чисто. Има лунапарк, влакче за разходки, малко сергий и това е. В самият комплекс не ми се видя да има мнго туристи, а само такива приходящи за през деня, но това беше около 19 юли, сега нямам идея дали и там не е пълно с туристи.

# 545
  • here and now
fatalina,
Скрит текст:
Здравейте, искам последните дни от тази седмица да ги изкарам на нашето черноморие. Моля да ми препоръчате място, независимо от цена, южно или северно черноморие, искам само тераса с гледка към морето, понеже няма да мога да ходя до плажа. Много ми е важна гледката, сама ще пътувам. Благодаря ви от сърце!

Парадайс Бийч. Свети Влас. Морето е пред теб. Това е най-хубавото на хотела,  храната е малко кофти, но се преживява.
То хубаво морска гледка, ама като няма плаж за какво ще посещаваме хотела?! Можеш ли да кажеш ако си била това лято, как изглежда плажа? Дали действително плажът отпред е залят с бетон както беше показано в статия от началото на сезона? Тъкмо пролетта ми препоръчаха хотела и като видях статията и се отказах изобщо да го посещавам.
https://www.skandal.bg/news/15932444009061/betoniraha-plazha-rob … n-kray-sveti-vlas

Хайде, вече стига с тази тъпа Гърция, че ни идвате в повече. Що не си ходите в темата за Гърция и да си се възхищавате от нея колкото си искате. Няма кой да ме убеди в каквото и да било, за да я посетя отново.

shark,
"За Оазис дел маре има ли отзиви от този сезон? Може ли да се ходи пеша до Лозенец за разходка?"
Никой не е споделял отзиви от този хотел това лято. До миналата година му се носеше лоша слава и явно никой не смее да го пробва това лято. 1.5 км го дава по карта от хотела до центъра на с. Лозенец.
Иначе четох за плажа и не съм ходила тази година. Ако намеря снимка от терасата ще я постна по-късно.
Редактирам се. Ето:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 18:48 от *Алис*

# 546
  • Sofia
Niko T., прочети пост 542, Milenski67 ти е отговорила.
@ Milenski67, Благодаря, че ми спести писането и го написа по-добре от мен. 😀

# 547
  • Пловдив
Приятен плаж на всички днес.

# 548
Вчера пропуснахме обяда в Топола Скайс и след плаж изгладнели се каним да идем в началния час 18,30 и да избегнем тълпите. Да ама не ! Опашка по цялата дължина на блок масите + до вратата в ресторанта и по стълбите. Ресторанта е на 2ия етаж.
Е не разбирам, просто не разбирам. И така продължи до около 20.15-20.30.

После дочух, че до дни отваряли втори етаж на ресторанта, че се чакали едно 1000 души.

А интересното е, че по басейните е супер спокойно, на аква парка също, дори на плажа, който се посещава от всички хотели има места. Направо се шашнах откъде се изсипва толкова народ в ресторанта Simple Smile

# 549
Къде са модераторите?

За да не е спам ще потърся отново отзиви за Утопиа Форест и Гранд Хотел Св.Блас?

Аз не съм била,но близките ми приятели, с които пътувам навсякъде,ходиха през юни,така че ще питам.

Пропуснала съм коментара ти преди.
Значи най ми е интересно как е плажа там. Знам ,че не е наблизо. Но има ли охраняем, плитък ли е, дълбок ли, с камъни без? Къде са плажували твойте приятели

# 550
Скрит текст:
Къде са модераторите?

Пропуснала съм коментара ти преди.
Значи най ми е интересно как е плажа там. Знам ,че не е наблизо. Но има ли охраняем, плитък ли е, дълбок ли, с камъни без? Къде са плажували твойте приятели

Ти хубаво за плажа питаш,ама те, пусто, не са ходили там на плаж. Не можах д апомогна. Ако те интересува нещо за самото място,питай пак Simple Smile

# 551
  • София
Някой ако в момента е на хубав, ненаселен плаж в България, или знае за такъв след 1ви септември да пише. Изхранване даже не ме интересува, по точно може да са само нощувки, апартамент на плажа, на юг от Бургас. Ние се чудим дали да тръгваме след 1ви. Искам малко да се разтовари от хора, даже след 6сти

# 552
  • Пловдив
В Царево сме, на плаж Нестинарка, нощуваме в бунгала Синьо лято, за моите разбирания, плажът не е гъстонаселен
/от сега/

Редуват се хотели /отпускат по някой ред платени шезлонги и чадъри - 10лв. комплект/ и безплатни зони /чадър и шезлонги/, и зони, на които ти си разпъваш каквото си носиш.

# 553
На мен са ми полезни детайлните сравнения, както и разговорите за храната подробно. Не че някой ме пита, но да си кажа Simple Smile Аз също търся определено качество храна и споделянето ми помага да направя избор.

И реалните снимки са ми полезни, ето тази пица горе за мен е ужасна (прилича на хляб с манджа) и в никакъв случай няма да ми хареса тоя ресторант. Както се каза - хората сме различни Simple Smile

В този ред на мисли да похваля ризотото в ресторанта на Green life Созопол - кремообразно, точно на ръба сготвен ориз и много вкусно. Отдавна не бях попадала на толкова удачно. Пиците също изглеждаха добре, така че препоръчвам мястото.
Ако става дума за ресторанта на плажа значи си изкарала късмет. На нас много ни харесва тази част на плажа и на два пъти обядвахме там, но за съжаление не ни хареса много храната. Във Верано срещу Южна Перла е по-добре, не е Уау. Като цяло обаче става. П.П. Пицата може да ти изглежда ужасно, но е много вкусна. Другите неща също са много добре. Явно заради хубавата кухня в този ресторант са си позволили такива цени, въпреки че се намира на не особено централно място. Въпросната пица струва 17 лева.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:25 от Анонимен

# 554
Дами и господа, темата е "На море в България" и в нея важат всички правила на форума. Моля за спазването им.

Общи условия

Активация на акаунт