Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 67

• 42 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Явно ъгълът, от който са направени снимките, е различен. Wink

# 121
Да, вероятно ъгълът е различен. Мен ме учудва, че размерът изглежда същият, като за две седмици разлика ми се вижда странно 🤔

# 122
Чесън мн помага също. Лимони, мед, сребърна вода. Аз си я правя с един уред. Чай от липа, май и лайка можеше при бременност. Дори да е ковид, много хора го изкарват леко без симптоми, само ще те изпошашкат тия лекари. Според мен при ниска температура недей да пиеш парацетамол, аз редовно имах към 37,2. Имаше нещо, че температурата се сваля над 38, или поне над 37,5. И почивка сън.
Аз да кажа, тестът ми Даун е отрицателен, камък ми падна от плещите. А проф. Кременски е уникален. Успокои ме много вчера, за разлика от лекарите които ми бяха изкарали акъла без нищо да ми кажат в детайли...

# 123
Чесън мн помага също. Лимони, мед, сребърна вода. Аз си я правя с един уред. Чай от липа, май и лайка можеше при бременност. Дори да е ковид, много хора го изкарват леко без симптоми, само ще те изпошашкат тия лекари. Според мен при ниска температура недей да пиеш парацетамол, аз редовно имах към 37,2. Имаше нещо, че температурата се сваля над 38, или поне над 37,5. И почивка сън.
Аз да кажа, тестът ми Даун е отрицателен, камък ми падна от плещите. А проф. Кременски е уникален. Успокои ме много вчера, за разлика от лекарите които ми бяха изкарали акъла без нищо да ми кажат в детайли...
Моята също е около 37.2, но при 37.5 вече горя и ме втриса. Днес отново вдигнах температура 37.7.. надявам се бързо да отшумят нещата. Започвам и шуслерови соли.

# 124
  • Варна
Момичета, какво приемате при главоболие Confused

# 125
Да, не се хареса на аг, ще чакаме да видим какво ще стане. Не са добре нещата..

[/b]
Да, вероятно ъгълът е различен. Мен ме учудва, че размерът изглежда същият, като за две седмици разлика ми се вижда странно 🤔

# 126
Здравейте! Бих искала да попитам има ли сред вас такива като мен. Днес си пуснах контролните изследвания - ПКК и глюкоза на гладно и какво да видя захарта ми е 3,30??? Това се води хипоглекомия ли? Какво следва от тук нататъка? Ще се консултирам с АГ, но изчаквам и другите си резултатите.

# 127

Парацетамол, по една таблетка до три пъти на ден.

# 128
Здравейте!
Имам 3 дни закъснение и един положителен уринен тест.
Лекарката,при която се преглеждам има свободен час за след два дни,а следващия свободен час е за след 10 дни.
Има ли смисъл да ходя в четвъртък или да изчакам за следващия?
Притеснявам се,защото ми даваха малки шансове за естествено забременяване,а и от време на време усещам сравнително силна,но краткотрайна болка ниско в корема.

# 129
Сега нищо няма да се види, най-добре вземи часа за след 10 дни, че и по-късно.

Болките в корема са нормални, тепърва ще почват странните неразположения.

# 130
Сега нищо няма да се види, най-добре вземи часа за след 10 дни, че и по-късно.

Болките в корема са нормални, тепърва ще почват странните неразположения.

Благодаря! Flowers Bouquet

# 131
Панадол

# 132
Момичета кога бебето започва вече да притиска пикочния мехур? В 23гс съм и от няколко дни на моменти толкова ми се допишква и имам едно такова усещане все едно бебо ме е ритнал директно в мехура и все едно ще се изпусна ако не отида веднага. А реално мехура не е пълен.

# 133
  • София
Момичета кога бебето започва вече да притиска пикочния мехур? В 23гс съм и от няколко дни на моменти толкова ми се допишква и имам едно такова усещане все едно бебо ме е ритнал директно в мехура и все едно ще се изпусна ако не отида веднага. А реално мехура не е пълен.

Аз имах точно такива усещания с първата бременност, нормално е. С един шут малкия ме  епращал в тоалетната с усещането, че мехурът ми е пълен, а то нищо общо.

Някоя от вас намирала ли е тест за изтичане на амниотична течност в аптеките? И с МБ може ли да се засече ако има такова изтичане?

# 134
Здравейте,бъдещи мами! Heart Eyes
В каква поза спите? Четох,че било желателно само на лявата страна. Старая се само на лявата страна,но се схващам много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт