Слънце отново изгря и априлчето се пак засмя.

• 9 708
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от нас!
Ние сме от 6,30 на крак, което днес ме радва. Довечера съм на рожден ден и съответно при това ранно ставане ще имаме и по-ранно лягане, а мама ще може да излезе. Тата ще пази бебо, а "лоша" мама ще танцува по барове и дискотеки. Само, че тате е на разположение/гастроентеролог/ и ако го викнат, ще трябва да се прибирам. Дано да няма болни тази вечер.
Нямаме разтройство, явно това вчерашното е било временно явление. Praynig
Мислех си още по въпроса на Танчето за плочките, че те тази зима ще лягат, лазят и търкалят, ами като пораснат .... децата въобще не обичат чехлички, пантофки... искат само босички или по чорапчета да ходят. То тогава ще е нашта. Ще тичаме след тях да ги обуваме. Моята племенница е на 10 години и още ходя след нея да и нося чехлите като ни дойде на гости.

Честито за столчето. Сега ще го видя. Сигурно е много джидженко.

# 226
  • София
Здравейте, момичта! Вчера бях толкова зле, че не съм сядала дори пред компютъра! Цял ден неможех да сваля температурата по-ниско от 38 градуса! сутринта бех с 39.7 и през деня си стоеше висока! сега съм по-добре - само нямам сили!
Честито но всички празнуващи!Много ценни информации сте дали, благодаря!
На Мати акото е по зелено - някак тъмно и лекао разтегливо - сигерно от кърмата, а?
Аз спрях захранването до оздравяването ми, но мислех да дам или оризова каша или моркови! морковите стават, това ли последно?

# 227
Добро утро!
мама79, честито ви зъбче. tooth

Татянче, на майка ми апартамента е целия с плочки и зимата държат доста студено, но пък лятото е много готино, хладно. Както я описваш къщата, много добре ми звучи, ако постелиш нещо на земята(килим или нещо друго), няма ли да стане newsm78 или ако ви се занимава, може да изкъртите плочките и да сложите паркет или мокет, но виж пък това са главоболия и пари....ох, не знам.

Скарлет, честити ви столче.

Нашият тати отиде за риба, а пък ние с беба отиваме да направим тур по магазините, че днес се очертава готин ден, пече слънце и е топличко

# 228
Скарлет, да му е честито столчето на малкия.

Момичета, счупи ми се зъб ей така от нищото дето се вика. Та си мисля с този страхотен косопад, сега и зъби взех да чупя, дали не трябва нещо допълнително да взимам ( като калций например). Пия си витамини всеки ден, ама като гледам файда няма. Незнам дали по време на кърмене може да се взимат допълнителни дози, да не стане някакво предозиране newsm78. Има ли някой друг тук с такива симптоми или да се обръщам към лекарското тяло Mr. Green?

Джойка, ти как така саминка успя да се уредиш за вечерно парти? Супер да си изкараш де, че не се знае кога пак ще ти се отдаде Mr. Green.

# 229
Привет и от нас,

времето пак се раzвали  Sad  но утре Щяло да бъде хубаво, ха да видим. Сега Ще ти4аме по zада4и, по магаzините и кола да търсим. Днес Щяхме да бъдем на плуване но го отложиха, 4ак другата събота Ще по4нем.

Мерси zа отговорите zа пло4ките, аz оЩе умувам. Там Ще бъдем под наем (масова практика тук), тъй като не поzнаваме района въобЩе Ще отложим купуването на имот zа сега. Та като наематели няма да имаме право да махнем теракота, пък и не бих го направила, много работа е и струва адкси много, а не ми се инвестира в неЩо което не е моята собственост. И аz си помислих да постиля неЩо на пода, но хола е много голям, 60м² някъде.....  Thinking  Не zнам, Ще иzмислим неЩо, пък може и да не ни харесва къЩата като отидем на място, zнае ли 4овек?  Wink  Ще ви държа в те4ение.

Мамо79, не мисля 4е другите са пренебрегвали наро4но zъб4ето, просто се слу4ва да се zабравя какво искаШ да пиШеШ, когато има толкова много постинги.

Скарлет, 4естито ви стол4е, със zдраве да си го полzвате   bouquet  При таzи цена би било жалко ако не му харесваШе на Тонката, добре 4е толкова се кефи  Wink

Джойка, добре 4е нямате раzстройство, но тъй като гледам май си имате професионалист вкъЩи, а?  Wink  Дано няма болни дове4ера, та да можеШ да се насладиШ на купона. И аz съм планувала едно иzлиzане на 18., но да видим дали Ще ме огрее, нали кърмим на поискване а zапаси нямам....  Thinking

Вени, гледай да се оправяШ бърzи4ко  Hug

Рина, успех по магаzините   (успех=пълни торби и пълно портмоне  Mr. Green ) и да не zабравяШ да минеШ преz Н&М  Wink  имат много сладурски работи и 4орапогаШници в малки раzмери, 4ак 50см  Wink

Мис, и на мен много вzе да ми пада косата, или поне така ми се струва zаЩото много порастна и с тия дълги коси иzглежда всякаШ много пада..... Сега пия пак Центрум Матерна, 4е и не се храня много ка4ествено  Embarassed  но не виждам голямо подобрение. Но това zа zъбите ме стряска. Не консумираШ ли много работи, съдържаЩи калции? Аz ям кисели млека всеки ден, но дали е достатъ4но?  newsm78

# 230
  • София
забравих да викажа, че вчера ми се обади Раче, за да се похвали, че им е излязло първо зъбче! Те са във Варна при бабите и май им харесва, защото щели да останат до края на месеца!
Мерси за пожеланията - вече съм много по-добре!

# 231
Здравейте и от мен!
Честито зъбче мама 79   bouquet
Вени радвам се ,че си вече почти здрава,да се оправяш,че знам какво е  Tired
Аз мога да се похваля ,че маката казва вече срички,оня ден изкрещя "кака"  Shocked ама ние каки нямаме покрай нас,но нищо може да е завъртане на езика,но днес продължава с "кака,кака и т.н.т  Grinning
Опитва се да пълзи,но неможе да премества все още ръчичките  Rolling Eyes

Ох кои зъбчета излизат на вече озъблите се бебчета?Че при нас има две връхчета показани на двата горни кучешки  newsm78
И да питам какво значи излязло зъбче?Показало се връхчето или си е излязло  newsm78 глупаво нали..... Mr. Green ама като незнам

И направих една глупост ,та да кажа вие да внимавате,днес взех на  пюрета и без да видя продавачката ми каза ,че са каши ама аз като не видях ,че имат глутен  ooooh!  ама за бой съм трябваше да гледам и да чета  Tired

# 232

Мерси zа отговорите zа пло4ките, аz оЩе умувам. Там Ще бъдем под наем (масова практика тук), тъй като не поzнаваме района въобЩе Ще отложим купуването на имот zа сега. Та като наематели няма да имаме право да махнем теракота, пък и не бих го направила, много работа е и струва адкси много, а не ми се инвестира в неЩо което не е моята собственост. И аz си помислих да постиля неЩо на пода, но хола е много голям, 60м² някъде.....  Thinking  Не zнам, Ще иzмислим неЩо, пък може и да не ни харесва къЩата като отидем на място, zнае ли 4овек?  Wink  Ще ви държа в те4ение.

Рина, успех по магаzините   (успех=пълни торби и пълно портмоне  Mr. Green ) и да не zабравяШ да минеШ преz Н&М  Wink  имат много сладурски работи и 4орапогаШници в малки раzмери, 4ак 50см  Wink

Татянче, така е, като си под наем не се правят ремонти  Naughty И ние сме така, за да си сложа сателитна чиния трябва разрешение да искам, иначе не може. Naughty

Взех  чорапогащници, розови с разни шарки, бяха пообрани, но следващият път повече.

Аз витамини не пия, но също много ми пада косата.

joyka, приятно прекарване на партито newsm19

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 19:39 от R i n a

# 233
Здравейте!
Честито зъбче на мама 79!
Аз днес се завръщам от София. Вчера ме оперираха, махнаха ми жлъчката и се надявам с това да приключват мъките ми. С такова облекчение и радост прегърнах днес Екатерина.... Hug

# 234
Здравейте!
Честито зъбче на мама 79!
Аз днес се завръщам от София. Вчера ме оперираха, махнаха ми жлъчката и се надявам с това да приключват мъките ми. С такова облекчение и радост прегърнах днес Екатерина.... Hug

Hug Hug Hug милата ми  Hug прегръщам те силно и дано никога повече няма такива грижи   bouquet Целувки на Екатерина  Heart Eyes

# 235
Ааа, Татянка, аз не разбрах че под наем става въпрос. Мислех ще купувате, иначе и аз не бих правила ремонт.
Иначе относно калция при мен работата е такава че не обичам мляко от никакъв сорт и може би това си оказва влияние. Старая се да наблягам на други неща, но истината е че от както почнах и работа просто не ям така както би трябвало за кърмачка Confused.

Снежи, дано всичко с теб се оправи бързо и повече да нямаш такива притеснения Hug.

Абе голям застой тук от два дни newsm78, къде се изпокриха всички? Последни дни на лятото и всеки май гледа да използва колкото може от малкото останали топли дни.

# 236
Здравейте и от нас,  Hug
бяхме една седмица по Плевен и сега се прибрахме. Изкарах си страхотно. Много ми липсва този град.
Постригах Марти за първи път. Казват че, не е хубаво да се постригва преди да навърши една годинка, но при нас случаят е извънреден  Mr. Green. Придоби съвсем друг облик. Прилича на голямо при това русо момченце. Отдолу му избива руса коса, а се роди с катранено черна.

Почвам да ви чета, че доста съм изпуснала.
Благодаря на всички за пожеланията за рожденния ден.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 22:52 от PetyaP

# 237
  • София
Петя, вярно беше с черна! Но съм чувала за такива случаи! Даже имаше съмнения за бащинството от страна на свекървата, докато не му опаса черната коса и ве израстна руса и къдрава коса, досуш като на таткото!
Ей, хора, влязох си в есенните панталони!  newsm44 Имало полза и от болестите значи!

# 238
Добро утро! Hug

Снежи, мила, бързо да се оправяш Heart Eyes
мама79, честито и от нас - да гризка много сладкия Теди Crazy
Татянче, мен ако питаш - ще сложа постелки върху плочките, където ще е бебка Peace ама такова местенце ...мммм....супер звучи
Смехоранчооооо, ади бе, де се изгуби Mr. Green
Ама наистина много народ липсва newsm78

Нали баща ми си дойде, а и той е лекар - неврохирург и като видя, че помагам на бебо да става седнал като го държа за ръчичките - китките, така ми се накара Rolling Eyes каза, че трябвало под мишниците поне до 6ти месец, защото от това се получавал плексит и други заболявания от сорта Embarassed дано не съм увредила Алекс много Sad

Целувки на всички! Heart Eyes

# 239
здравейте и от мен покрай мен голяма лудница, правим банята и всичко е мазало но утре вече ще е готова и ме чака яко чистене Sick
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт