2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 266
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, аз днес направих хорионбиопсия и вече ще чакам резултати. Въпреки, че имам правен пренатален тест реших да се застраховам. Моите резултати от хормоните от БХС излязоха много ниски, което пак не е добре...

# 136
И аз имам течение, писах и в другата тема за бременнни. Покрай филмите с пренатест въобще незнсм дали съм имала и преди това. Моята АГ ме филмира, че може да е околоплодна течност. Няма да коментирам колко е редно това. Но Софийски лекар ми каза: стерилна урина ( имам и леко парене чат в пикочния мехур) и влагалищен секрет. В 20часа съм на преглед. Дано ми вземат секрет, че накрая ще запаля колата да отида в Сф. В Банско живеем в момента. Супер е, само да не ти трябват мед. Услуги Simple Smile

# 137
  • София
Благодаря, че сподели! Ще пусна стерилна урина и аз утре, МБ я чакам да излезе.

# 138
Я кажете какви ви е дозата магнерот ? На мен профилактично ми изписаха 3х500 мг , коеъо ми е струва стряскащо ?
Селена за какво е girls_aloud?
Госпожа Лаленце този клексан само профилактично ки  и какви са тези омеги? Аз пия елевит , в тях има омега 3 -достатъчно ли е ?

# 139
Нормално ли е да не са ми взели нито една цитонамазка досега? 🤔 На мен ми се струва несериозно ,защото прочетох,че се прави и то в много по-ранна седмица от моята за пръв път по време на бременност...

# 140
Здравейте, според вас какви са нормалните референтни стойности на free bCG?  Това са моите резултати от БХС в 12 г.с. +5.

# 141
Нормално ли е да не са ми взели нито една цитонамазка досега? 🤔 На мен ми се струва несериозно ,защото прочетох,че се прави и то в много по-ранна седмица от моята за пръв път по време на бременност...
На мен ми взе когато се записах на консултация по ЗК. Значи някъде втория месец е било.

# 142
На мен единия от седящите ми лекари каза в никакъв случай да не давам да се взима цитонамазака, щом вече ми е правена точно преди да забременея. Иначе за селена, в Оскар като ми пуснаха изследвания, изследва ха и витамини, изписаха ми до след това, тоест не знам и а з точно за какво. На прегледа другата седмица ще попитам, понеже след като ми излязоха резултатите ги изпратих по вайбър и тя там ми написа само какво д Апия, не сме го коментирали още.

# 143
На мен единия от седящите ми лекари каза в никакъв случай да не давам да се взима цитонамазака, щом вече ми е правена точно преди да забременея. Иначе за селена, в Оскар като ми пуснаха изследвания, изследва ха и витамини, изписаха ми до след това, тоест не знам и а з точно за какво. На прегледа другата седмица ще попитам, понеже след като ми излязоха резултатите ги изпратих по вайбър и тя там ми написа само какво д Апия, не сме го коментирали още.
Заради риск от евнтуални инфекции ли?

# 144
Заради риск от евнтуални инфекции ли?
ами не, това което той ми обясни е, че за цитонамазака се взима проба от Шийката на матката, може да се нарани и да с е получи кървене. Каза че щом е правена скоро, няма смисъл да рискувам сега и да я откажа ако искат да ми правят. Микробиология каза да си пусна само.

# 145
Магнерот не пия, приемам 2х1 ношпа, заедно с фолиевата сутрин и вечер + 1 Актив Мама на обяд и Еутирокс 50 сутрин рано. Цитонамазка и микробиология ми взеха вчера (13+6 г.с.). Каза, че имам течение, дано не е нещо сериозно. Днес обаче, сякаш съм леко стегната долу, усещам натиск, надявам се да си внушавам. Резултати от БХС също няма да си получа и общо взето съм в неведение. Вчера проверихме и бебето за всеки случай, миналата седмица сърдечният ритъм беше 152bpm, а вчера 140bpm, знам, че е в норма, лекарят каза перфектен сърдечен ритъм, но това не е ли в долната граница? 🤔 Иначе трудно го измерихме, защото малкото не спря да смущава доплера с ритници 😅.

# 146
Я кажете какви ви е дозата магнерот ? На мен профилактично ми изписаха 3х500 мг , коеъо ми е струва стряскащо ?
Селена за какво е girls_aloud?
Госпожа Лаленце този клексан само профилактично ки  и какви са тези омеги? Аз пия елевит , в тях има омега 3 -достатъчно ли е ?
На мен ми изписаха 4 х 500 мг магнерот и 3 х 2 нош па- имах болки в корема

# 147
Моят термин е на 13.02 и много се радвам, че ще е водолейче. Обичам ги. Мъжа ми е водолей, няколко близки приятелки също. ❤

# 148
Аз си пия огестана, от днес съм с магнезий на биоелектра и но шпа по схема.
Баткото го усетих към 18та седмица, так че поне още седмица две ще си почакам.
А за течението. С предната бременност са ми казвали, че се слага малко йод и ако е околоплодна течност, цветът се променя. Не съм го тествала. Но по мой спомен от изтичането на водите ми, водата беше леко мазна и си беше наистина като вода, прозрачна и толкова течна.

# 149
  • София
Цитонамазка наистина не се препоръчва при бременни освен ако няма някакви индикации да се направи. Аз предния път отказах, но сега ми взеха защото последните ми два резултата не са добри и трябва често да се следя.

Днес ми излезе МБ и пише, че има отделни колонии Кандида. За пръв път имам такова чудо и съм много изненадана.

Общи условия

Активация на акаунт