2021 Февруарски Мами Тема II

• 35 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз също редувам водите, а у нас сме с кана за пречистване на водата. Започнах да си пълня една бутилка от 750 мл и ще следя да пия по две такива на ден поне. През нощта, както казах, наваксвам.

Някоя от вас имала ли е кандида в МБ?

# 166
Момичета, какъв крем против стрии използвате?

# 167
  • Велико Търново
Бебешко олио ползвам. С предишната бременност нямам и една стрия, но се мацам обилно - дупе, корем, паласки и гърди.

# 168
Аз се мажа с кокосово масло. Иначе пия Фоливит-Феро, Акард и Но-шпа. Вие какво пиете мами?

# 169
Аз се мажа с масло против стрии на Икаров и фитоластил на Лиерак, редуват ги

# 170
И аз да се запиша термин 14/02.Чакам си резултатите от пренатеста и малко ми е на тръни. И аз се мажа с бебешко олио,при първата бременност се мазах и нямам нито една стрия,но бях млада.И се чудя за био Ойл дали е по ефикасно?

# 171
Аз се мажа с кокосово масло или с крем против стрии на Biobaza, но май не съм много редовна

# 172
Мажа се със свинска мас + етерично масло от лавандула за да бе мирише силно и след това с маслото против стрии на икаров.

# 173
  • София
Аз и първата бременност и сега се мажа с крема на Елансил. Скъп е, но нямам нито една стрия. Мажа всичко от врата до глезените надолу, че съм виждала жени със стрии по ръцете и прасците от бременнистта.
Олио и нищо мазно не мога да търпя особено в жегите. Важното е да се пие достатъчно вода и да се приема колаген тип 1 и 3, защото той отговаря за еластичността на кожата.

# 174
Аз се мажа с кокосово масло или с крем против стрии на Biobaza, но май не съм много редовна

Какво ти е мнението за продуктите на Biobaza? Много се чудех дали да не си поръчам, аз използвам крема на Maternea, но смятам да си взема и от този лосион.

# 175
Ами аз съм ползвала и други техни продукти -шампоан, околоочен крем и съм доволна. За лосиона много не мога да кажа,тъй като не съм качила нито 1кг,иначе  добре хидратира кожата, няма силен аромат(с естествен аромат е без добавен) , бързо попива, за ефект не мога да коментирам

Какво ти е мнението за продуктите на Biobaza? Много се чудех дали да не си поръчам, аз използвам крема на Maternea, но смятам да си взема и от този лосион.

# 176
С мноого закъснение, благодаря и аз за темата. В групите във фб писах пола, тук мисля, че не съм. Момченце ще е, още на ФМ се видя и онзи ден на преглед се потвърди 😊

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 12:42 от *Penny*

# 177
Малеее колко много сте изписали Hug аз не съм влизала отдавна, тъй като си имах занимания. На Богородица с таткото се оженихме, преживяването беше уникално Heart Eyes. Аз пия само фолиева киселина все още, а за мазането се мажа с Палмърс. Качила съм килограм, килограм и половина (когато ме хване констипацията, която ми минава само с компот от сини сливи Grinning). За водата, аз по принцип си пия много, около 3 литра и сега не е по различно. Да попитам с какво се храните. Аз гледам всеки ден да хапвам по едно кисело мляко, айрян, плодове и зеленчуци, както и месо. От време на време ям шоколад, а днес дори си купих чипс. Не бях яла от година сигурно, но ми се прияде, така си хапнах няколко.

# 178
  • София
Съндей, честито! Бъдете здрави и се обичайте, а февруари да гушнете живо и здраво бебенце! Simple Smile

Аз няма да споделям какво ям, че хич не съм за пример с тази бременност. Надявам се гаденето, газовете и киселините скоро да ме оставят на мира, че да вляза в релси.

# 179
Здравейте и аз съм от Пловдив. Моят АГ е др. Минев от Селена. Страхотен специалист е. Първата ми бременност и раждане бяха при него, живот и здраве и този път при него ще раждам

Elmira Uycheva 674000, аз живея в Пловдив.
[/quote]

Кой доктор ти следи бременността? Аз към момента съм се насочила към Патишанов в Пълмед, чух добри отзиви за него, но няма да е зле да имам и втори вариант.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт