Парфюмни размисли и страсти - 248

• 53 939
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Снощи бяхме в Кавала Гърция на разходка и минах през тяхната Сефора да помириша Мюглерския Нов Ангел и много ми хареса нищо, че на китката ми не се задържа дълго. Малините са много красиви в него и достатъчно сладки без да е прекалено❤

# 571
И аз си получих моето Нарцисо Амбре. Прибирах се от път, бях изморена и едва събрах сили да отида до офиса на Спиди. Като се напръсках, умората ми мина набързо Joy Много ми харесва, жизнерадостен, ободряващ, блаженство... Напомня ми на друг парфюм, но не мога да се сетя. Щастлива съм с тази покупка. Flowers Four Leaf Clover

# 572
Страхотни впечатления vodica!❤
Sirrah е следващият ми парфюм на Тициана. Много е добър наистина. А чушката е голяма изненада нали?

# 573
  • Стара Загора
Чудя се за няколко парфюма и искам вашето мнение. Heart

Michael Kors Sky Blossom
Michael Kors Twilight Shimmer
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue For Women
Abercrombie & Fitch First Instinct For Women

# 574
Аз също пробвах Signature  днес и се зарадвах, че не го поръчах насляпо. И при мен има някаква суха металическа нотка.
Bois dore обаче е разкошен, напомня ми малко Тhis is her, който много обичам.

# 575
  • The Evergreen State

Каква му е цената в америк. сайт на Parfait de roses?Thinking

https://www.lancome-usa.com/  Parfait de roses е изкупен но има 12 други, по $148.5 са голямата бутилка.

Всичко е с 25% намаление, на някои не се вижда но като сложиш в кошницата цената е автоматично намалена.

За интервю аз бих ползвала някой от колекцията си който съм си определила за "работен" обикновено е такъв който не е много сладък и нося обикновено в работна обстановка, но не бих си купила нов парфюм специално за интервюто. За нова работа може да реша да си направя подарък парфюм но отново няма да е сладък.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 20:14 от Athena

# 576
  • Бургас
Parfait de roses е един от най- красивите парфюми сред моите и въобще един от най- прелестните, които съм помирисвала. Не напразно интересът към него е огромен.Никой ли от нашите хора в темата не е пробвал още New Chanel Coco Mademoiselle L'Eau Privée, не е ли зареден вече по София? Ето едно ревю за него от една черна мамба-https://www.youtube.com/watch?v=2wOHfY9m9ho

# 577
  • Балчик
Хахаха, кажете ми луда ли съм? Приятел във фейсбук пише:" Да ви споделя колекцията си" и дава снимки.
Скрит текст:
[\spoiler]

При което аз в първия момент си мисля: " А, какви са тия непознати на пръв поглед бутилчици, нямам нито един от тези парфюми, я да ги уголемя да ги разгледам по-подробно". Чак кучето подскочи от лудия ми смях!

# 578
Хахаха, кажете ми луда ли съм? Приятел във фейсбук пише:" Да ви споделя колекцията си" и дава снимки.
Скрит текст:
, [\spoiler]

При което аз в първия момент си мисля: " А, какви са тия непознати на прув поглед бутилчици, нямам нито един от тези парфюми, я да ги уголемя да ги разгледам по-подробно". При което, чяк кучето подскочи от лудия ми смях!
Благодаря, разсмя ме Joy и аз така в първи момент.

# 579
  • На черешатааа
Скрит текст:
Densi, разкажи за Mirach, много ласкави коментари има във фрагрантика. Ти откъде я купи?
Mirach е само за много големите почитатели на уд. Сложен, супер добре направен, с много нероли, което го освежава/изключително рядко се среща уд с толкова много нероли/, има си и шафран и много амбър, но уд е основната съставка. Унисекс и стои супер добре и на двата пола, като мисля, че ще дойде по-мъжки на повечето хора. На мен ми е добре. Абсурд е да се поръчва насляпо, въпреки наистина възторжените отзиви. Аз го носих над 4-5 пъти хубаво от проба, преди да се реша на покупка. Труден уд си е. Не е за всеки ден, вечерен парфюм за по-специални събития. Казват, че има нотка на пясък в него, но аз не знам как мирише пясъка и не мога да потвърдя или отрека такова нещо. Удът е тръпчив и не бакелитен, не изгорял, те са всъщност посочени няколко вида уд. За мен янма никаква прилика с Venenum Kiss Ex Nihilo. Изключително силен и траен. Екстракт е и не позволява повече от две пръсвания при мен.
Аз го поръчах на прилична цена, но беше само един.
Защо не казвате от къде? Толкова ли е дълбока тайната, може да пуснат отново...

# 580
А, не е тайна въобще. От dolce.bg

# 581
  • На черешатааа
А, не е тайна въобще. От dolce.bg
Благодаря Flowers Hibiscus

# 582
  • София
Страхотни впечатления vodica!❤
Sirrah е следващият ми парфюм на Тициана. Много е добър наистина. А чушката е голяма изненада нали?
Да, изненада е тази чушка, но в никакъв случай не мога да кажа, че е като чушката от пазара. Навярно много обигран нос би я хванал. За мен беше неясната нотка зелена свежест и сочност, синхронизирана перфектно с маракуята и разбрах, че е чушка, едва когато отново прегледах пирамидата. И отлетя бързо. /А и в самият бутик така ухаеше на всякакви парфюми, че излизах навън, за да се съсредоточа само върху желания аромат./
densi , много ще се радвам и с нетърпение ще чакам впечатленията ти от този аромат. А и от всеки, който реши да го придобие. Признавам, че много харесвам да чета описания на парфюмите тук, все едно чета приказка и навярно подсъзнателно някои от тях оказват влияние върху желанието ми за покупка на даден парфюм. Преди време попаднах случайно на блога ти и от там съм прочела някои неща. И тъй като много купувам насляпо, а това трябва да спре /особено със скъпите парфюми/, то съм си обещала да пробвам още няколко аромата на Тициана и да придобия един /хм...поне още един/, който да е много мой.

# 583
Tabit пробвай. Той е чудо.❤

# 584
  • Седмото небе
SOTD за днес-едно различно “туптящо” свежо почти зелено сърце
Още след второто пръс ММ дойде до мен и каза: “Ооо и днес деня ни започва с прекрасен аромат! Мирише много зелено! Браво, много ми харесва,по-често да го носиш! Различно е от другите ти неща!”
Е как да не се усмихнеш и да не потънеш с кеф в тази прекрасна джунгла Heart

Пожелавам на всички дами и господа в темата-прекрасен и ароматен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт