Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Гледах видеото за първи път, изумена съм, точно на куче ми прилича и на мен, даже викнах и благоверния, който отсече фейк. Фейк, ама друг път. Повече от 10 пъти го гледахме двамата, логично обяснение не открихме. Настръхнах хора, аз ще откача ако видя подобно нещо, хем вярвам, хем не съм готова...
Всеки път изтръпвам когато котката се загледа в нищото..

# 196
Според мен не е фейк и ако се пусне на забавен каданс, може и фигурата да се определи по-точно каква е.

# 197
Изгледах клипа още един път, това, което минава изглежда някак безтегловно, нали знаете някой като върви се усеща тежест, тоест ако наистина е толкова близо щеше да се усети присъствие, а изглежда като отражение. Но в крайна сметка не съм била на мястото , така че само този, който е бил там знае какво е било чувството. Искрено се надявам никога да не ставам свидетел на подобно нещо.

# 198
На мен не ми действа стряскащо .Дори ми е някак прекалено естествено.И не съм убедена дали е сянка или наистина куче преминава

# 199
Уж съм чела всичките теми, това за цъкането не мога да си го спомня, да ми мине изпита и пак ще ги прочета.

# 200
Стига с това куче де, клипът е направен от съфорумка в собствения й дом. Сигурно й е дошло до гуша да повтаря, че няма кучета и други деца и никакви живи същества не е имало в апартамента в този момент. Освен това тогава тя правеше клипче на стола, който се пускаше сам, не е чакала да мине сянка. Супер странно си е, тръпки ме побиват всеки път!

# 201
  • Там където

Днес събрах сили и го изгледах. Ами не е страшно, сякаш куче претича.... Все пак ако хората нямат куче си е плашещо. Иначе всичко с електроника прави този номер да се влючва само. Преди няколо месеца търсехме със сина ми разни неща на тавана и в един чувал с негови играчки се включиха 2-3 колички. Той е на 19г. т.е. не ги е пипал поне от 7-8 години и са на тавана поне от 5-6 години. Какви са тия батерии не знам Simple Smile А внасна дистанционите сменят през 2 месеца батерии белким помръднат.

# 202
Е, не е страшно, де. Сякаш куче притичва. Вие сериозно ли?!
Сякаш, ама куче няма. И не е страшно, да, как ще е, просто сянка на нещо, което го няма. Не е страшно, щот не е у вас. Аз вярвам на съфорумката. Не мисля, че е фейк. И си е страшничко. Като гледам клипчето, не ме е страх, но помисля ли си, че докато снимам нищо неподозираща, пред остъклената врата на хола ми преминава сянка, която няма установен произход, тръпки ме побиват. Бррр.

Между другото гледайки много внимателно клипчето виждам, че сянката си има "сянка". След като светва играчката, се вижда движение и една много бледа сянка, която бива последвана от по плътна такава, приличаща на куче/животно. Изгледайте го и вие и споделете дали виждате първото раздвижване и бледата сянка, а след нея и основната.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 13:13 от Джаста Праста

# 203
  • Варна
Бях на около 10г. може би, лятната ваканция, в апартамента на баба и дядо. Както си стоях на дивана, с периферното си зрение видях под вратата на кухнята сянка, която се движеше напред-назад, спря се за около 15 сек и продължи в посока коридора. Толкова се уплаших, че стоях с някакъв нож до мен, докато не си дойдоха моите хора. Grinning Не знам какво съм си мислила, че ще направя с него.
Просто този клип ми напомни ужасно (буквално и преносно) много за тази моя случка.

# 204
Това на клипа и на мен ми прилича на куче или пък на 😈

# 205
  • София
Да, наистина минава първо една доста по-светла и бледа сянка и тогава преминава тъмната сянка. Но ми прави впечатление, че от самото начало на клипчето, още преди да минат двете сенки, столчето си е включено, свети. Т.е. аз лично не оставам с впечатлението, че сянката включва столчето. По-скоро сякаш включването на столчето извиква сянката. Наистина играчките имат способността да се включват сами буквално от нищото и сякаш включвайки се това столче извиква сянката. Всичко това при положение, че се доверим на думите на потребителката, че няма  животно в апартамента . Но пък ако столчето има връзка със сянката, защо тази сянка си остава отвън, а не влиза при него?
Доста са въпросителните по това клипче.

# 206
  • Sofia
А има ли включен телевизор срещу вратата, може да отразява ?

# 207
  • Италия
Има вариант и при включена лампа в помещението зад вратата просто да е минала муха близо до крушката и оттам да се е получил ефекта. Neutral Face

# 208
На мен ми дава усещането, че е куче, но не съм сигурна.
Интересно е, че сякаш се "стопява" след като преминава, не се връща в обратната посока, нито пък продължава да стои на същото място в коридора.
Сякаш изчезва.
Виждала съм подобни, на село. Други хора са ми споделяли същото. Дали не става въпрос за някаква първобитна, първосигнална халюцинация, предизвикана при определени условия, не знам...

# 209
Няма значение дали е паранормално или в действителност ще се намери логично обяснение, пак си остава страшно - седиш си у дома съвсем сам  и изведнъж се появява нещо.

Общи условия

Активация на акаунт