Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Не твърдя, че е вярно но мисля, че тези приказни същества си същестуват и днес но в паралелна реалност, и понякога реалностите се преплитат, а  някои хора успяват да ги видят.
И аз така мисля, тези извънземни, духове, сенки и т. н., мисля че са част от друга паралелна реалност, понякога се разминават нашите граници и затова се засичане, дори за малко. В YouTube бях попаднала на клип с уж реални кадри - как кола или човек минават пред друга кола, ей така от нищото, или човек е сниман да излиза от магазина през вратата все едно я няма...

# 316
Привет,писала съм няколко пъти в темата,за леко странни моменти,но от тогава нищоо.Чета ви с интерес и имам едно питане,с риск да ме покритикувате малко за питането - някой да е играл Уиджа, случвало ли се е нещо или повечето неща са си отново митове?
Пък и знам,че реално тук в България да се намери такова нещо оригинално си е като цяло невъзможно.

# 317
Не беше ли споменала, че столът се включва когато някой седне върху него. На клипа се вижда, че има сложена кукла. Значи не се включва съвсем сам, куклата може да оказва натиск.

Стига с това куче де, клипът е направен от съфорумка в собствения й дом. Сигурно й е дошло до гуша да повтаря, че няма кучета и други деца и никакви живи същества не е имало в апартамента в този момент. Освен това тогава тя правеше клипче на стола, който се пускаше сам, не е чакала да мине сянка. Супер странно си е, тръпки ме побиват всеки път!

# 318
Не, куклата си стоеше там перманентно, включвал се е и без нея. Тежест си трябва, за да се “вдлъбне” така да се каже горната част, която влиза в основата на стола. Човешка тежест 😀 Куче няма, но ми писна, да 😀

# 319
То човек пишман да стане да сподели нещо паранормално, ще го разкостят. Уж все се настоява да се пише нещо наистина интересно, а като се напише или ще го заклеймят като лъжец или ще почнат да търсят под стола куче. Joy Wink

# 320
Привет,писала съм няколко пъти в темата,за леко странни моменти,но от тогава нищоо.Чета ви с интерес и имам едно питане,с риск да ме покритикувате малко за питането - някой да е играл Уиджа, случвало ли се е нещо или повечето неща са си отново митове?
Пък и знам,че реално тук в България да се намери такова нещо оригинално си е като цяло невъзможно.
Намират се оригинални Уиджа, но цената е над 100 лв. Според мен, не си заслужава. Умрелите близки сами идват при нас понякога, а ако въобще извикаш нещо, то ще е или подсъзнанието, или елементал. Не че не бих пробвала, но никога не бих викала близки...
И пак мисля, че една дъска би се свързала с "оня свят"...

# 321
  • софия
Имах съученичка, която много я влечаха духове, спиритически дъски и тем подобни. Казваше, че може да вика духове, събрахме се в тях и решихме на викнем духа на дядото на Елена...еми тя по време на сеанса припадна и прекратихме всичко, девойката каза, че или е дошъл друг дух или дядката е бил зъл. Може пък да е било просто съвпадение.

# 322
  • Далечният изток
Тази сутрин "нещо" така силно ме дръпна за якето отзад, докато вървях към спирката, че чак спрях и даже направих една крачка назад... Обърнах се на секундата, нямаше никой, нито зад мен, нито в страни..... Така се изплаших...

# 323
  • In The Middle Of Nowhere
Леле, добре че не е било през нощта или пък у вас...

# 324
Хора,днес се сетих за нещо странно,което ми се е случило,но чак сега разбирам,след като е минало известно време.Голям ли е шансът да си мислиш кога ли една омъжена жена ще има деца,и само броени месеци след това тя наистина забременява?Става дума за момиче,което реално не познавах изобщо,нищо не знаех за живота й,само знаех,че е омъжена.Дали от женска интуиция съм предусетила,че ще забременее?
И един друг случай,отдавна беше,точно лятото на 2012-та,когато стана атентата на Сарафово,нали помните,с израелските туристи.Също и когато в Америка онзи ненормалник влезе в киното по време на прожекцията на филма за Батман и изби много хора. Та,точно предния ден,19-ти юли,аз самата бях на кино,и в един момент изпитах нуждата просто да изляза навън,макар филмът да не беше свършил.Но така или иначе вече го бях гледала,и си излязох. Просто,изпитах някакъв дискомфорт изведнъж.Сигурно се филмирам, но какъв е шансът и тук да се е задействала в мен някаква интуиция за предстоящо да се случи чак на другия край на света, в Америка?Тъмният киносалон ми се стори потискащ,не чак задушаващ,но нуждата да се махна оттук беше много силна.

# 325
  • In The Middle Of Nowhere
Колко странност има в това да си помислиш, че някоя жена може да забременее(при това семейна) и след няколко месеца тя да е бременна? Наистина ли?🙄
На мен не малко пъти са ми се случвали и подобни случки като тази в киното, но ги отдавам на случайни съвпадения.

# 326
Между другото,видях да минава камиона,на който беше натоварен обгорелия микробус от летище Сарафово.Бях в парк Велека в Изгрев ,ако вече не ме лъже паметта.Някак разбрах,че е същият микробус от атентата,защото се случи няколко дни след това.

# 327
Тъмният киносалон ми се стори потискащ,не чак задушаващ,но нуждата да се махна оттук беше много силна.

На мен на някаква лека паник атака ми прилича.
А може да е било прекалено задушно също така.

Накратко- и по двата ти казуса, както са описани, не намирам нищо странно.

# 328
Затова задушаване и нуждата да излезеш от там !!! При мен е така ,когато вляза в черква или храм !!! Направо ми прималява ! Започвам да се задушавам и просто искам да изляза !!! Казвали са ми ,че е от миризмата на тамян ,пробвала съм в къщи да кади тамян ,но не е от миризмата !!! Някой да има обяснение ?

# 329
Затова задушаване и нуждата да излезеш от там !!! При мен е така ,когато вляза в черква или храм !!! Направо ми прималява ! Започвам да се задушавам и просто искам да изляза !!! Казвали са ми ,че е от миризмата на тамян ,пробвала съм в къщи да кади тамян ,но не е от миризмата !!! Някой да има обяснение ?

Не знам каква е причината, но и аз не обичам да влизам в църкви. Заболява ме главата, после съм нервна, изпокарвам се с хората около мен.

Общи условия

Активация на акаунт