Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Да споделя и аз една странна случка.
Имам едни далечни роднини, дъщерята К. е на 39 и все не може да си завърти мъж, красива, образована, но с каквото и да се захване няма късмет. Майка и отива (Без К да знае) на някаква жена, която е била известна врачка по препоръка на приятелка, за да пита защо К. не може да се задоми.
При което леля М. като си задава въпросът защо дъщеря и така -  врачката директно пита - Коя е Славка?

А случайно да знаеш как се казва врачката и откъде е?

Не знам името и , честно казано не бих се наемала да ходя по врачки, нито препоръчвам да се ходи, защото според мен само могат да ти забъркат главата... К. с или без негативни енергии от бабата ако беше отишла на семинар на Кобилкина щеше да ги върти мъжете, хаха. Хем е смешка, хем не е.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:15 от vesela_pala4inka

# 406
Снощи разглеждахме снимки от една наша екскурзия в Дубай. Съпругът ми с въздишка сподели, че точно там се е почувствал много странно - все едно се е прибрал у дома. Християни сме, но той има голямо влечение към джамии. В Истанбул ми е казвал, че се чувства много уютно, но в Дубай, особено в пустинята е усетил, че си е вкъщи. Обясних му, че вероятно в предишен живот е живял там, но той не вярвал на “такива глупости”.

# 407
Аз съм така с Турция , аз самата приличам на туркиня, харесва ми турската музика и храна. Обичам да поднасям кафе на табла , .... няма да изброявам, в Турция ме мислят за туркиня, с черна коса и черни вежди с бяло лице, влече ме ориенталското. Както и с мъжа ви има нещо от минали животи ясно е . Това е бил е явно от тази част минали животи.

# 408
На мен не ми се е случвало, но мъжа ми ми е разказвал и много се плашех всеки път...
Няколко пъти ми е казвал, че когато се е събудил през нощта чува разни шепоти, как някой говори несвързани думи, плашещи викове все едно някой умира, усещал е как нещо го докосва по ръцете, как някой диша в ухото му. Казва, че в такива случаи се чувства безпомощен, не може да помръдне... напълно парализиран е. И това няколко минути. Единственото, което може да движи са очите му. Но казва,че не ги отваря, докато не мине парализата напълно, защото на няколко пъти, когато ги е отварял е виждал някакви ужасни същества - дяволи, висящи от тавана, лампиона...дълги заоблени нокти, галещи телата ни, чудовища надвесени над мен.

И той вече се беше научил да приема тези неща, и не му правиха впечатление. Често казваше, че и насън пак му се явяват такива неща. А за мен това беше плашещо. Даже след такива разговори е имало нощи, в които заспиването ми беше проблемно. Затова мисля, че спря и да ми споделя за тези неща.

Така и не разбрах как така той го приемаше това за нормално и него плашеше вече.

# 409
На мен не ми се е случвало, но мъжа ми ми е разказвал и много се плашех всеки път...
Няколко пъти ми е казвал, че когато се е събудил през нощта чува разни шепоти, как някой говори несвързани думи, плашещи викове все едно някой умира, усещал е как нещо го докосва по ръцете, как някой диша в ухото му. Казва, че в такива случаи се чувства безпомощен, не може да помръдне... напълно парализиран е. И това няколко минути. Единственото, което може да движи са очите му. Но казва,че не ги отваря, докато не мине парализата напълно, защото на няколко пъти, когато ги е отварял е виждал някакви ужасни същества - дяволи, висящи от тавана, лампиона...дълги заоблени нокти, галещи телата ни, чудовища надвесени над мен.

И той вече се беше научил да приема тези неща, и не му правиха впечатление. Често казваше, че и насън пак му се явяват такива неща. А за мен това беше плашещо. Даже след такива разговори е имало нощи, в които заспиването ми беше проблемно. Затова мисля, че спря и да ми споделя за тези неща.

Така и не разбрах как така той го приемаше това за нормално и него плашеше вече.
Имал е сънна парализа, когато спим тялото се парализира, за да не се движим, когато сънуваме, мъжът ви се е събудил когато е бил още парализиран, с това идват халюцинациите, интересно е, в Интернет има много за сънната парализа.

# 410
  • Там където
Тази сутрин ММ ми разказа нещо странно (а може и да има прозаично обяснение, ама аз да не се сещам:)) Та към случката- от пролетта ММ го дава планинар, къде по-леки, къде по- трудни маршрути и върхове; Ходи си предимно сам,че рядко някой му се връзва да обикаля цяла събота и неделя по 8-10 часа преход през планината. Негов редовен маршрут е връх Руен (Осоговската планина), защото той е от Кюстендил и му е близо. Макар да е близо до София този маршрут не е претоварен с туристи - дори лятото през уикенда я срещнеш 5-6 човека до върха, я не. Тази неделя, пак ходи и не е срещнал никой от началото на пътеката до върха, нито на отиване, нито на връщане. При изкачването си в един доста открит участък, със ниска храстова растителност започнал да чува странен звук - обясни го като човек, който си тананика с "мммммм". Чувал го сякаш от далечина не повече от 500м. Около 5-6 минути не обръщал внимание и си мислел даже, че някой се катери по пътеката. Да ама никой не го настигнал, този звук сякаш се доближавал до него и отдалечавал и в един момент, когато бил съвсем наблизо той се спрял, взел да се ослушва, даже извадил бинокъл -нищо, но звукът спрял от само себе си.  Единственото добро от тази история е че се съгласи с мен вече да ходи в гората само с приятел. Досега не даваше и дума да се издума, че нещо може да му се случи ако е сам. Да отбележа,че е бил 2г граничар, израснал е преди това по планини и застави,защото баща му е военен, разпознава 80% от животните и за него чутия звук не е животно. Не е страхлив и даже безрасъдно смел и инат Simple Smile Аз вече му се смея, че го гони андропауза и се мъчи да се доказва, че е още лъв:)

# 411
  • Карлово
Aз отдавна не съм ходила по тези места, но си спомням, че е близо до границата със Сърбия. Може нелегални емигранти да са били скрити някъде. Те нямат интерес да се показват.

# 412
  • Там където
ДамаТрефа, това е по-надолу,в началото на пътеката, далече от границата с Македония. Със Сърбия границата е съвсем по-далече, в друга посока. Ама е добър рационален вариант Simple Smile Може и те да са се стреснали ако са видели,че вади бинокъл.

# 413
  • Sofia
Възможно е да е от шумът на листата.  В гората особено нависоко си е ветровито.

# 414
  • Там където
Възможно е да е от шумът на листата.  В гората особено нависоко си е ветровито.

Времето е било тихо и слънчево,без вятър,а в тази част на пътеката още не е високо.Той знае звука на вятъра. Според него е било нещо нежду човешко припяване, сумтене, не може точно да го опише.... Жалко,че не го е записал.

# 415
  • Deutschland
Звучи зловещо....

# 416
  • Sofia
Може някой да е медитирал с оооомммммммммм.   Този звук кънти надалеч.

# 417
  • Там където
Цитат
Може някой да е медитирал с оооомммммммммм.   Този звук кънти надалеч.

Ха,ха,ха- то там е дива Индия, няма къде да медитира Simple Smile Аз лично съм ходила 2-3 пъти това лято и знам къде точно е мястото; Освен отнякъде да се е носило нещо като ехо,ама не го описа така, а сякаш някой върви редом с него,нона разстояние отстрани, после отзад или отпред.

# 418
  • София

Имал е сънна парализа, когато спим тялото се парализира, за да не се движим, когато сънуваме, мъжът ви се е събудил когато е бил още парализиран, с това идват халюцинациите, интересно е, в Интернет има много за сънната парализа.
Как така? Когато спи човек не е неподвижен-върти тяло, мята крака, ръце, събира чаршафи....не непрекъснато, разбира се, но не бих казал, че като спим сме неподвижни?

# 419

Как така? Когато спи човек не е неподвижен-върти тяло, мята крака, ръце, събира чаршафи....не непрекъснато, разбира се, но не бих казал, че като спим сме неподвижни?
[/quote
Появява се през определен етап от съня. Тук е по-подробно обяснено.

Общи условия

Активация на акаунт