, тамън мислех да помоля да наминаваш по-начесто, че откакто Асинка потъна вдън гори тирилейски, останахме без овчар, но гледам Рени и Попова ме изпреварили
Биричка и аз си пийвам - обикновено вечер, но понякога се случва и през деня (нашето със сигурност няма да стачкувааа
). За бозата (някой питаше) знам, че сегашната се прави от пшеница и няма този лактогонен ефект като едновремешната (не помня от просо ли беше или от овес) и затова няма смисъл да се пие. Чувала съм за лактогонен ефект при лука. Иначе при мен се влияе лактацията от течности - само ако се преналея започват да текат, иначе не. Не доизцеждам, но когато се налага да излизам някъде и изцедя 100-тина мл, после два дни тека, докато се урегулира наново.
Нан, кърмата се усвоява средно за около 90 мин, затова е напълно нормално кърмените бебета да огладняват през два часа. Паузата от три часа се цели при бебета на АМ.
Равия, не сте единствени - ние също ходим с плетени терлици и жилетки, а преди баня включваме радиатор. И брадичката му трака. На разходка го навличам, а когато е по-разсъблечен, вечер се сдобиваме с по-голямо количество сополи - от зелените /онези от кърмата, дет разправя Рени, са бели/. Чистя ги с физ.разтвор и клечки за уши, а хъхренето и ние го имаме - нощем спи с отметната глава и е като парен локомотив.
За дрешките - напоследък започнах да го обличам в бодита размер 3-6 месеца - нищо че навивам ръкавите, поне да не му пристягат памперса. В същото време някои гащеризони 1-3 мес още са му големи.
Пепи, нашият се научи да си вдига главичката без да го поставям по корем изобщо, защото няма по-противна поза - не я понася и врещи докато го обърна, а после ме гледа обидено. В същото време обожава да го държа на рамото си, но когато на мен ми се спи и лека-полека се свличам на възглавницата, така той се оказва по-корем и само тогава е съгласен.
Чао, че пак огладняхме!

Докато го обличам обаче решава че много е гладен
и ви пожелавам и вашите мъже да ви слушкат и глезят както моят мен 

/. Прекарахме си страхотно сред природата. Бяхме на едни скали, а Боко така се беше оакал че прогони зверовете
.
Ужас!!!!Добре , че малката яде и от шише цедена кърма и АМ понякога иначе няма мърдане месеци наред.И така може ни ще свикне да е само с мама и да не се отделя и после може и да и е трудно да остава с друг. 
По коремче го държа за около 5 минутки всеки ден, за да "изправя главица"-така ми каза педито, но той горкия много бързо се измаря и се килва настрани.