Вече ЮЛЧЕТО в леглото се върти и играчката с очи следи

• 13 920
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • ES
Betta , миличка какво може да се е случило, защо нямащ кърма? Как разбра че нямаш, цедиш се и няма ли? Може да е лактационна криза. Спокойно, нервите в този момент само ще ти навредят. Ах, защо я няма Ассинка сега. Затопли гадите си, с горещ душ или компреси, масажирай ги и цеди. Ако не стане с помпата на чико, вземи си една обикновена от аптеките, майка ми ми донесе една за 4 лева и когато ми се е налагало се цедя с нея (не е било често де) и цеди. Ако трябва обади се на педиатъра си.
Божее, ама вие сте имали и АМ в къщи. Аз хич не съм се сетила да купувам такова нещо. Ами ако наистина ми се наложи и е посред нощ, ще търча по аптеките да търся. Ама си нямам и представа какво адапте трябва да е newsm78.

# 91
  • Варна
Момичета, черпя всички виртуално
beer beer3 beer2

Днес Боряна става на два месеца  Simple Smile

# 92
Здрвейте мамчета! Не съм влизла във форума от както се роди Марти, все няма време. Липсваше ми всичко което се случва тук.Сега се надявам вече да бъда по-чест посетител. Ние слушкаме и сме само на кърма (поне за сега).Единсвеното нещо , което ни измъчва както и повечето бебоци, са коликите-мисля ,че с нищо не можем да се справим срещу тях.
Честит 2-ри месец на Боряна.  love001

# 93
  • София
Майчета влизам за малко докато Цецко спинка,
И аз се бях засилила да дохранвам, щото имахме период в който яде бебо и плаче, дърпа се от гърдата, абе кошмар, ама се оказа, че не е гладен. Дадох аз Аптамил, а той не иска плюе, купих Фризолак, Фризовом но тойне хапва грам и аз се отказах. Мина му от самосебе си и започна пак да си яде нормално.
Коликите ни бяха отшумели, но сега се върнаха пак и започнахме пак капките- Инфакола ни помага, като спре да действа сменяме с Саб симплекс и така се справяме засега.
Аз реших от днес да пия витамините, които пиех по време на бременноста, че не ям плодове и зеленчуци и да не лишавам детенце от витамини.
Хайде целувки на бебчовците, ние отиваме да се храним Hug

# 94
Пърли, браво  миличка поздравления. Ами то вярно че има някаква логика за потенето - нали се отделят течности.

Поповаааа, значи за това ни забрави вчера, но днес пък ние няма да излизаме че ни сложиха ваксина и гледам да сме вкъщи. Въпреки че не устоях и и премерих температурата,  няма нищо. Сложихме Пентаксима, която е 5 валентна и има и менингитна съставка.

Другото, което е, че Лора е 5.600, значи е качила 1.400 този месец!!!! Добре за 2 -месечно бебе, а Grinning Grinning  За сокчетата ме питаха, казах че не давам и това е и не коментирах повече. Дадоха ми и направление за ортопед, абе направо да се чудиш на докторята, само да се опънеш малко и стават памук - бранят си репутацията май. Само че май скоро ще се местим пак и ще го сменяме тоз доктор така или иначе та файда никаква.

Относно всеобщите ядове на много от вас с кърменето вече нямам какъв акъл да дам. Аз откакто спрях да се вманячавам колко е изяла и дали е гладна проблем нямам. Даже и се кърмим вече за 10-ина минути и това е.

Друго интересно ми стана за тази изометрия. Иве, ма сподели с нас щое тва и има ли почва у нас!? Heart Eyes да взема и аз да се включа че съм се малко поотпуснала. Иначе килцата са добре, аз не се и меря, ма си влязох в едни гащи дето си ги купих един ден преди да си нправя теста и ако мъж ми разбере колко дадох #2gunfire #2gunfire как да е де отплеснах се пак
хайде чао и цунки на сладките маймунки

# 95
  • somewhere over the rainbow
Писах,писах,то изчезна  #Cussing outЕто в резюме.
Днес ни сложиха втората ваксина-от ЗК,живата,каквото и да значи това. И аз като lala не виждам смисъл да купувам друга,защото и при двете са възможни старнични реакции. Зависи от организма. Сестрата каза да купим Нурофен и да дадем на бебка 1 час след ваксината,защото може да вдигне Т. Купих,ама не съм й давала,защото я вдигне,я не. Ако вдигне висока Т може да й дам,иначе не.За сега няма,ама е много кисела. Ще мине.Както каза една акушерка в родилното "Тя е жена и трябва да свиква на болка". Жестоко,но факт.
Та мисълта ми беше за лекарствата. Ще ви кажа не за една моя братовчедка,нито приятелка,нито комшийка,а за МЕН. Имам много рядко неврологично заболяване,генетично заложено,автоимунно. Можело е да не се прояви и изобщо да не разберем,че съществува,ако не са ми разбили имунната система още в ранна детска възраст. От това "може да вдигне Т" или "може еди-кво-си" съм на този хал и повярвайте ми,хич не ми е кеф. Така че,моля ви,помислете си дали ще давате лекарства превантивно. Моят съвет е използвайте ги само при нужда и ако може,оставяйте децата сами да се справят с болестите. Така укрепва имунната система. А само тя е тази,която ще ги пази от по-сериозни заболявания.

# 96
Днес ни сложиха втората ваксина-от ЗК,живата,каквото и да значи това. И аз като lala не виждам смисъл да купувам друга,защото и при двете са възможни старнични реакции. Зависи от организма. Сестрата каза да купим Нурофен и да дадем на бебка 1 час след ваксината,защото може да вдигне Т. Купих,ама не съм й давала,защото я вдигне,я не. Ако вдигне висока Т може да й дам,иначе не.За сега няма,ама е много кисела. Ще мине.Както каза една акушерка в родилното "Тя е жена и трябва да свиква на болка". Жестоко,но факт.
Та мисълта ми беше за лекарствата. Ще ви кажа не за една моя братовчедка,нито приятелка,нито комшийка,а за МЕН. Имам много рядко неврологично заболяване,генетично заложено,автоимунно. Можело е да не се прояви и изобщо да не разберем,че съществува,ако не са ми разбили имунната система още в ранна детска възраст. От това "може да вдигне Т" или "може еди-кво-си" съм на този хал и повярвайте ми,хич не ми е кеф. Така че,моля ви,помислете си дали ще давате лекарства превантивно. Моят съвет е използвайте ги само при нужда и ако може,оставяйте децата сами да се справят с болестите. Така укрепва имунната система. А само тя е тази,която ще ги пази от по-сериозни заболявания.такива,за които няма кой да ни каже,че може да се проявят.

# 97
Та мисълта ми беше за лекарствата. Ще ви кажа не за една моя братовчедка,нито приятелка,нито комшийка,а за МЕН. Имам много рядко неврологично заболяване,генетично заложено,автоимунно. Можело е да не се прояви и изобщо да не разберем,че съществува,ако не са ми разбили имунната система още в ранна детска възраст. От това "може да вдигне Т" или "може еди-кво-си" съм на този хал и повярвайте ми,хич не ми е кеф. Така че,моля ви,помислете си дали ще давате лекарства превантивно. Моят съвет е използвайте ги само при нужда и ако може,оставяйте децата сами да се справят с болестите. Така укрепва имунната система. А само тя е тази,която ще ги пази от по-сериозни заболявания,такива,за които няма кой да ни каже,че могат да се проявят.

# 98
Та мисълта ми беше за лекарствата. Ще ви кажа не за една моя братовчедка,нито приятелка,нито комшийка,а за МЕН. Имам много рядко неврологично заболяване,генетично заложено,автоимунно. Можело е да не се прояви и изобщо да не разберем,че съществува,ако не са ми разбили имунната система още в ранна детска възраст. От това "може да вдигне Т" или "може еди-кво-си" съм на този хал и повярвайте ми,хич не ми е кеф. Така че,моля ви,помислете си дали ще давате лекарства превантивно. Моят съвет е използвайте ги само при нужда и ако може,оставяйте децата сами да се справят с болестите. Така укрепва имунната система. А само тя е тази,която ще ги пази от по-сериозни заболявания.

# 99
Ей N_A_N,справила си се този път с публикуването на постинга си  smile3521 .Не ми се сърди,но ме развесели с повторенията,които не са били нарочно.
Дано малката Дая се оправи по-бързо от ваксината.
И аз съм на мнение че не трябва да се дават лекарства при най-малкото нещо.
Синеоче,извинявай за вчера,но просто съм изключила да ти кажа,че имам ангажимент  smile3555 .Браво на Лора,казах ти аз че е пораснала и то мнооого.Как понесе ваксината?
Днес не сме много активни,хайде утре ще наваксаме с писането
Честито на всички които днес стават на 2 месеца.
Лека и спокойна нощ.

# 100
Здравейте и от мен денс!

Сега ви чета и забелязвам колко често срещано явление е намаляването на кърмата без видима причина...та се чудя какво може да се направи  newsm78 Моята периатърка ми каза че бирата била мнооого добра за целта и аз веднага се възползвах от съвета beer Гледам и всеки ден да хапвам мюсли с мляко за закуска и мисля че има някакъв ефект. Успех и стискам палци  Peace

# 101
  • Варна
Честити два месеца на Боряна newsm18
аз нямам с какво да се похваля.продължавам да се надявам че ще ми се въстанови кърмицата правя всичко което може да се прави по въпроса.иначе днес бяхме на консултация и сме натдали много добре.вече сме 5.500кг,а аз така се бях притеснила че не си дояжда и мислех че не натдава.
ама то майките така са,само гледат за кокво да се притесняват.ей сега и аз го почуствах
Майчета вие как сте с нощтното кърмене?давате ли на бебоците да папкат?на мен педито ми каза да ние давам нощем,ама аз не съм съгласна с нея Naughtyще си давам.
нещо много малко мами останахме тук newsm78къде ли са всички

# 102
Направо съм се изложила hahaha ooooh! Шъ мъ извинявате,ама той нета е виновен Whistling
Biboshka,  202uu. И на мен ми минават такива мисли през главата,но нямаше да мога да си формулирам тезата така добре,както ти,затова се отказах Embarassed Може да търси цицата за сигурност,но...
Вече няколко пъти разбрахте Joy,че днес бяхме на консултация. Наддали сме САМО 500 гр. Докторката я нямаше,беше само сестрата,която не е в час с много неща #2gunfire Та тя,милата,се учуди,че не дохранвам и каза да давам по 50 мл добавка от АМ. Каза така:"Значи ще даваш добавка през хранене. На първото даваш двете гърди без добавка. На второто хранене двете гърди + добавка,защото няма да се събере достатъчно кърма. На третото пак двете гърди без добавка...и т.н.". Та не ми става ясно,как за третото хранене ще се събере достатъчно кърма,а за второто не може? newsm78 Шантава работа Crazy
А и всички ме шашкат с тяхното "сигурно е гладна" при всяко разхленчване. Даже и майка ми днес го каза,ама нея я насметох здраво.Изкарах си го заради всички,които не мога да ги пратя на майната им #Cussing out Обаче хем й се карам,хем почвам аз да се чудя,да не би да гладува наистина това дете. newsm78 Иначе пък няма вид на недохранена newsm30 ,но доста пее де smile3514 Акъл вече ми не стига кво да правя.

# 103
И аз съм съгласна с мнението на Biboshka,но както казва N_A_N не намерих подходящи думи за да се изразя и реших да не се затомозявам.Не знам как за 2-то ядене няма да се е събрала кърма,пък за 3-то вече ще има  newsm78 ,но ако искаш пробвай да слагаш бебка по-чесо на гърдата,за да се стимулира лактацията.
jorjito,вече няколко пъти споменавах,че се храним вечр в 21:00 часа и после към 5:00-5:30.И от толкова хвалене снощи Ема спа доста неспокойно,буди се в 1:00,4:00 и 6:00 часа  #Crazy Като не искаше да яде всичките пъти,а искаше бибата,защото с нея заспива а на цицата се ядосва,че й пуска мляко и се давии(поне аз така мисля).Дано тази нощ спи както преди по 8 часа  Praynig

# 104
И аз се похвалих,че спим до 7,30-8,00 и хооп-тази сутрин в 5 като ококорихме едни очи,засмукахме едни ръце...давам цица кво да правя.
Аз си лягам. Пожелавам на всички една лека и с повече сън нощ! И най-вече на Попова, че май само ние двете си говорим тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт