Божее, ама вие сте имали и АМ в къщи. Аз хич не съм се сетила да купувам такова нещо. Ами ако наистина ми се наложи и е посред нощ, ще търча по аптеките да търся. Ама си нямам и представа какво адапте трябва да е
.
.
За сокчетата ме питаха, казах че не давам и това е и не коментирах повече. Дадоха ми и направление за ортопед, абе направо да се чудиш на докторята, само да се опънеш малко и стават памук - бранят си репутацията май. Само че май скоро ще се местим пак и ще го сменяме тоз доктор така или иначе та файда никаква.
да взема и аз да се включа че съм се малко поотпуснала. Иначе килцата са добре, аз не се и меря, ма си влязох в едни гащи дето си ги купих един ден преди да си нправя теста и ако мъж ми разбере колко дадох
как да е де отплеснах се пак
Ето в резюме.
Ето в резюме.
Ето в резюме.
Ето в резюме.
.Не ми се сърди,но ме развесели с повторенията,които не са били нарочно.
.Браво на Лора,казах ти аз че е пораснала и то мнооого.Как понесе ваксината?
Моята периатърка ми каза че бирата била мнооого добра за целта и аз веднага се възползвах от съвета
Гледам и всеки ден да хапвам мюсли с мляко за закуска и мисля че има някакъв ефект. Успех и стискам палци

ще си давам.
къде ли са всички
Шъ мъ извинявате,ама той нета е виновен 
. И на мен ми минават такива мисли през главата,но нямаше да мога да си формулирам тезата така добре,както ти,затова се отказах
,че днес бяхме на консултация. Наддали сме САМО 500 гр. Докторката я нямаше,беше само сестрата,която не е в час с много неща
Та тя,милата,се учуди,че не дохранвам и каза да давам по 50 мл добавка от АМ. Каза така:"Значи ще даваш добавка през хранене. На първото даваш двете гърди без добавка. На второто хранене двете гърди + добавка,защото няма да се събере достатъчно кърма. На третото пак двете гърди без добавка...и т.н.". Та не ми става ясно,как за третото хранене ще се събере достатъчно кърма,а за второто не може?
Шантава работа 
Обаче хем й се карам,хем почвам аз да се чудя,да не би да гладува наистина това дете.
Иначе пък няма вид на недохранена
,но доста пее де
Акъл вече ми не стига кво да правя.
,но ако искаш пробвай да слагаш бебка по-чесо на гърдата,за да се стимулира лактацията.
Като не искаше да яде всичките пъти,а искаше бибата,защото с нея заспива а на цицата се ядосва,че й пуска мляко и се давии(поне аз така мисля).Дано тази нощ спи както преди по 8 часа
Препоръчани теми