, от вчера нонстоп се наливам с чай и боза и като че ли потръгнаха нещата. Изглежда от затоплянето на времето и аз като Пърли съм се обезводнила. Снощи изчетох цялата библиотека във кърмаческия форум - течности, ядки (слънчогледови, тиквени семки, но в никакъв случай не фъстъци, защото са много опасно алергенни), овесени ядки или жито, спокойствие и кърмене максимално често и твърдят, че до два дена трябва да си ОК. Горе-долу така си е. Относно бирата - преди да забременея, пиех дори прекалено много бира, приятели ми викаха Биромор (дето мори бирата)
, но сега не ми се пие. А и в библиотеката пише, че бебето суче по-малко, ако си пил алкохол.гери-то, като няма кърма, звукът, който издава бебто при сукането е друг, не знам как да ти го обясня, шляпащ един такъв, като стиснех, нищо не излизаше, а и накрая пробвах с помпата - нямаше си.
А да си имаш резервно АМ ни учиха на курса за бременни, не бих се сетила сама. Въобще, аз съм много доволна от този курс, и за кърменето и къпането понаучих нещо, и за самото раждане, а и имаше гимнастика преди лекциите. Ама да не излезе като спам, де.
Колкото до превантивните лекарства, напълно съм съгласна с Нан, че трябва да се избягват.
И ние бяхме започнали да правим пауза от около 6 часа - от 9 часа след къпане докъм 3, ама и аз тъкмо започнах да се хваля и пак започнахме с буденето в 12часа. Иначе на буденето около 3 часа си я взимам при мен и на следващото будене я премятам от другата страна. Какво яде точно не я знам, защото си дремя и само като се размърда, я затапвам
. Сутрин тати ни прави снимки, защото сме били много сладки.
Дано всички бебоци са спали дълго и спокойно.

Но ако продължава така май ще ходи с ръкавички 
С тези темпове, мила ще запълниш цялата тема за норматив!
Снощи като никога си легнах в 21 часа, но просто бях като убита!
Бях излезнала в 10 сутринта и се прибрах в 5,30 следобяд, след което пак излезнахме за два часа, после къпане, хранене, приспиване и аз вече не можех да гледам! 

Ааа, бива ли такива работи- да си изпуснем момата заради смучене на пръсти!
Въпреки,че май и двамата се излагат с лапане на ръце;)Аз вече се чудя какво да го правя,защото само да изплще бибата и веднага се опитва да ги налапа.Вчера таткото стои и го гледа как се хилоти и се изцепи,че приличал на малко вампирче,защото отстрани на горния венец нещо стърчи..И какво да видя аз,май,май зъбче набожда
атае тия нови поколения още малко и с висше ще се раждат както е тръгнало.!
Ама така си мисли той,ако не си вземе бележка,ще дам майчински отбой и това е,да се спасяват

. Не сме ходили на пробно, но гърдите ми са пълни и пак си потичат самички / това не се беше случвало от много време /.
И аванс е взел 
. Малко се притеснявах дали бебо ще плаче и дали ще ме познае, защото с баткото имах такъв случай. От руса се направих кафява и той не ме искаше. Добре, че тогава живеехме със свекървата, че се наложи тя да го гледа 1 ден, докато свикне със промяната. Днес само Венци не поогледа и се усмихна. Явно съм му харесала
Буди се постоянно, в 1.30, после в 5 или в 4.30 после в 6.храня го в 1.30 защото ина4е изобщо няма да мигне и реве.освен това последните дни има ужасни колики, които започват с вечерното хранене и го държат цяла нощ.На моменти нямам нито сили нито нерви