Дано всичко се оправи по-скоро,и да кърмиш малкия сладур.Стискам палци.много е трудно кърменето за накои като нас.Аз имам много кърма и това ми създава неприятности,други пък нямат...абе лоша работа 
и искам да ви почерпя по този повод /по-добре късно,отколкото никога
/
...кой каквото му душа сака.
Та докато ви изчетааа 

Единия във Варна -Александър на мама Tizija,a другия във Враца-Дени на Сиска,това не ни пречи да си има и във Видин кандидат
.Пък после тя сама да избира,добра майка и тъща ще съм-давам избор на децата
,което ще бъде като станем на годинка.Мисля и двете да минат на едно.

А има легнало положение.
се опитахме оная вечер, но много ме болеше. Аз имам някой друг шев но не ме болеше там, а точно на входа на влагалището, чувствах го сухо и протрито. Нищо не можахме да направим, добре, че имам един разбран тати. Абе практика му е майката 

шантава работа
възложила съм бойната задача с разхождането из целия апартамент на тати, а кака Мая му крещи на главата всеки път, когато се налага да е легнал, а се бунтува
), ами веднага се успокоява и я следи където и да мръдне и й се усмихва най-чистосърдечно 
Мая участва активно и при къпането - полива вода докъдето стига (хубаво, че коритото й идва маалко височко 
затова аз се наливам с тоя чай вместо него, но освен мен го пият и Мая и татито (не питайте защо, незнам; много им харесвал
)
да сте здрави и да ви растат спокойни бебоците
Лора пък толкова много го пиеше тоз пуст чай че един ден изпи 200мл., което ме накара да го спра. А аз мисля че е пълна отврат, така смърди на мастика и се чудех как може да пие таз отвратня 
А пък мъж ми вика че не било удачно пред детето 

Препоръчани теми