С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Както е известно, ние в момента не живеем заедно и става Счупен телефон и буквално и преносно.

# 541
Аз имах такова гадже Лимонче. Каквото и да правя, само ме възхваляваше и аз още повече се стараех, радваше ми душата. То и подход трябва да има човек.😊

# 542
Да. Подходът е много важен. Както се казва да ти вади душата с памук. Никой не обича да му говорят със заповеднически тон.
Аз не пропускам да отбележа всеки жест, които прави ММ за мен. Да му се порадвам, да го целуна. Да му кажа колко го обичам, колко добре изглежда. Мъжете много обичат такива неща. За щастие и ММ започна да прилага този подход.

# 543
  • волно калдъръмче
Аз не пропускам да отбележа всеки жест, които прави ММ за мен. Да му се порадвам, да го целуна. Да му кажа колко го обичам, колко добре изглежда. Мъжете много обичат такива неща. За щастие и ММ започна да прилага този подход.
Долна манипулаторка, позволяваш си да го моделираш, аА!

Скоро набивах канчето на племеника. Оплака ми се от приятелката си - не можела да готви вкусно. Той пък можел, но не му се раздавало всеки ден в кухнята, щото бил уморен от работа. Когато го попитах как очаква тя да се раздава в кухнята след работен ден, уеко се стъписа - ама, то готвенето било за жени. Ох, на леля! И стана каквато стана Grinning

# 544
И кво? Единият да не работи, за да може да готви ли? Що пък да не е разтоварване готвенето? Не му заемам страната, ама ако и затова не могат да се разберат и жената ще си търси оправдния, за да прехвърля на мъжа домакинска работа - егати животът.

# 545
Къде видя пък, че жената си търси оправдания за да не върши домакинската работа...Flushed

# 546
  • волно калдъръмче
И кво? Единият да не работи, за да може да готви ли? Що пък да не е разтоварване готвенето? Не му заемам страната, ама ако и затова не могат да се разберат и жената ще си търси оправдния, за да прехвърля на мъжа домакинска работа - егати животът.
Не, Дренчи. И двамата работят, готви този, който има претенции, че умее. Това ти е играта специално за готвенето. За мен оптималният вариант е чаши вино, той готви, аз асистирам или обратно в зависимост от това чия манжа се готви. В някои аз съм по-добра, в други той. Рядко готвя сама. Скучно ми е.

# 547
Все пак, като ще се готви, идеята е да е вкусно. Нъл тъй? Дали са претенции или просто не ѝ се получава е друг въпрос. Ама щото ходела на работа...

# 548
  • волно калдъръмче
Все пак, като ще се готви, идеята е да е вкусно. Нъл тъй? Дали са претенции или просто не ѝ се получава е друг въпрос. Ама щото ходела на работа...
Момата претенции няма. От нея има все пак манджа. Не коментирам каква е. За мен всяка храна сготвена от друг за мен е вкусна. Дори да не е по моите критерии, ще предъвквам и ще се усмихвам загадъчно.

Тя не може според него да готви вкусно, той мисли, че готви вкусно. Готви този, който може, при положение, че и двамата ходят на работа. В противен случай тя готви, а той преглъща буламача, докато тя сама реши да се усъвършенства. Как да стане това, след като по нейните критерии тя е инвестирала време, което е можела да употреби с други далеч по-приятни и важни за нея неща, постарала се е, осигурила е вечерята, а насреща има фасони и черна неблагодарност. И аз да съм, и аз ще спра да готвя.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 17:04 от Вяра

# 549

Хахаха трябва да призная, че творите коментари наистита ме карат да се смея.

Някаква точна причина да имаш, мъжете да не могат да поемат домакинската работа?

# 550
Дренка, после кажи, че не преиначаваш постовете. Жената не е казала, че няма да готви щото ходи на работа, Вяра го е казала на племенника си.
А идеята домакинските задължения да се извършват само от жената се е зародила във времена, когато жената си е стояла вкъщи и е гледала децата и домакинството. Това е било нейната работа. Щом и двама ходят на работа , значи и домакинството е за двамата.

# 551
Коментирам това, което е писала Вяра. Прочетете си го пак, ако искате.
Simple Smile

# 552
  • волно калдъръмче
Дренчи, двамата ходят на работа. Той иска тя да готви вкусно и редовно. Той може да готви. Рсботата го уморява, но акълът му не стига да си представи, че работата може да уморява и нея. Не му е проблем да си я представи готвачка, проблем става той да е готвач.

# 553
Това е тяхна си работа, да се разберат двамата. Или пък да недоволстват един от друг Simple Smile
Исках да кажа, че залавянето с готвене не е отбиване на номер и който го прави, добре би било да го прави с желание, независимо дали ходи на работа или не. Ако тя е приела неговото нежелание да готви (откъде да им знаем разпределението на дейностите, може пък той да прави друго), то има ли смисъл да си разправяме той какъв готованец е.

# 554
Тя не ти разправя, че е готованец, а есенцията е, че: който има претенции и мърмори – той да се захване щом смята, че се справя по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт